Hartfunctielaborant Echografie

Wij vragen

Ben jij die onmisbare hartfunctielaborant met passie voor zijn vak die wij zoeken? Als hartfunctielaborant ben jij degene die cardiaal onderzoek verricht en patiënten begeleidt. Daarbij werk je samen met je collega-functielaboranten en artsen. En de zorg van morgen? Daar bouw jij alvast aan mee!

Werken in een dynamische organisatie

Je gaat werken in een dynamisch team waar jij bij patiënten diverse cardiale onderzoeken uitvoert, zowel op locatie Bergen op Zoom als Roosendaal. Je hebt afwisselend werk in nauwe samenwerking met de cardiologen. Je stemt de zorg af en je bent nauwkeurig in de overdracht van de zorg.

We dagen jou elke dag uit

Jouw patiënten zijn bij jou in goede handen, want je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast ben je betrokken bij de zorg van de toekomst en verwachten we dat je continu nadenkt over hoe de zorg anders en beter kan.

Wij bouwen op jouw enthousiasme en expertise

  • Je beschikt over een diploma Hartfunctielaborant met de specialisatie echocardiografie of echocardiografie/ holteranalyse of echocardiografie/hartkatheterisatie
  • Je begeleidt graag patiënten, maar bent ook geïnteresseerd in techniek.
  • Je bent klantgericht, collegiaal en flexibel;
  • We vinden het tevens belangrijk dat je tevens hartfunctielaboranten in opleiding begeleidt in hun ontwikkeling. En je hebt een drive om mee te denken over verbeteringen en collega’s hierin te betrekken.

Maar nog veel belangrijker vinden we het dat jij gepassioneerd bent en een drive hebt om mee te denken over de inhoud en de indeling van jouw werk.

Het Bravis ziekenhuis

Het Bravis ziekenhuis is een groot innovatief ziekenhuis met twee hoofdlocaties (Roosendaal en Bergen op Zoom), een buitenpolikliniek in Etten-Leur en meerdere Bravispunten in de regio. Vanaf 2029 zal alle ziekenhuiszorg worden verleend vanuit een nieuw ziekenhuis op locatie Bulkenaar (Roosendaal). Bravis heeft een verzorgingsgebied van circa 300.000 inwoners en biedt een breed palet van medisch specialistische zorg voor de regio West-Brabant. In het ziekenhuis werken 300 medisch specialisten, 3.000 medewerkers en 250 vrijwilligers. Wil je vanuit jouw passie invloed kunnen uitoefenen op de zorg van morgen? Dan ben je hier op de juiste plek. Want hier maken we morgen beter.

Ons aanbod

Dit biedt Bravis jou

  • Salarisschaal volgens fwg 50 Cao Ziekenhuizen lopende van € 2.897,- tot €4.118,- op basis van 36 uur per week;
  • Je valt onder cao-ziekenhuizen met een goede pensioenopbouw;
  • Eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantietoeslag (8,33%);
  • Flexibele arbeidsvoorwaarden met o.a. bedrijfsfitness of aanschaf van fiets of laptop en benefits at work met korting op winkels, uitjes en vakanties;
  • Veel ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden, aandacht voor je fysieke en mentale gezondheid via ons vitaliteitsportaal en een actieve personeelsvereniging.

Een unieke kans om bij te dragen aan het ziekenhuis van de toekomst en een professionele werksfeer, waarbinnen jij kansen krijgt om door te groeien en je te ontwikkelen. Want samen maken we morgen beter.

Interesse?

Upload dan je cv en motivatiebrief als Word- of pdf-bestand. Je ontvangt dan snel meer informatie over het vervolg van de procedure. Het gaat in eerste instantie om een aanstelling voor een jaar.

Wil je meer weten, neem dan contact op met Anky Rovers via 06-22879118.

Ben je benieuwd hoe het is om te werken in het Bravis ziekenhuis, bekijk dan het filmpje.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Het overleggen van een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) is een verplicht onderdeel bij alle functies bij aanname in het Bravis ziekenhuis.

Recente vacatures

Zorgorganisatie Het Hoge Veer

Medewerker welzijn-zorg

Raamsdonksveer
50 - Oproep / flex uur
Vitalis WoonZorg Groep

Vrijwilliger Welzijn

Eindhoven
0 - 32 uur
Laverhof

Vrijwilligers - Laverhof alle locaties

Schijndel
In overleg