Medewerker huishouding

Wij vragen

De Venloene is per direct op zoek naar een medewerker huishouding voor 8 tot 14 uur per week, uren in overleg

De bewoners wonen binnen de Venloene en kunnen zowel een intramurale als een extramurale indicatie hebben, voor somatiek of PG. Iedere bewoner of echtpaar beschikt over een eigen volwaardig appartement. We zijn gestart met het mooie scholingsprogramma “Net als thuis, we doen het samen” waaraan alle medewerkers binnen de Venloene deelnemen om samen de koers te gaan bepalen voor een beter woonplezier voor onze bewoners en werkplezier voor onze medewerkers.

In onze visie is iedere cliënt, medewerker en vrijwilliger uniek. We geloven in een persoonlijke benadering met ruimte voor eigen keuzes. Onze medewerkers nemen de tijd om cliënten te ontmoeten en te leren kennen. Onze missie is helder; we bieden intensieve zorg en ondersteuning aan ouderen die thuis wonen of tijdelijk zorg en ondersteuning nodig hebben. Ouderen kunnen op ons rekenen voor een fijne en beschutte plek om te leven. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers en vrijwilligers plezier, voldoening en zingeving uit hun werk halen. Ten grondslag hieraan liggen onze kernwaarden; liefdevol, zelfbewust, deskundig, veerkrachtig en vooruitstrevend. Iedere professional geeft hieraan zijn eigen kleur en door samenwerking kunnen we meer, wij zijn ZGEM.

De functie in hoofdlijnen:
De functie bestaat uit het verrichten van schoonmaakwerkzaamheden binnen alle afdelingen van de Venloene De schoonmaak wordt verricht in de appartementen van onze bewoners, de huiskamers en alle openbare ruimten. Dit conform een vastgesteld schema. Er wordt van maandag tot en met vrijdag schoongemaakt.

Je werkt binnen deze functie gedurende de ochtend, de werkdagen en uren worden in overleg nader bepaald.

Wij vragen:
- Kennis van diverse huishoudelijke taken en schoonmaaktechnieken is een pre;
- Je beschikt over goede sociale en contactuele vaardigheden;
- Je bent flexibel ten aanzien van extra werken bij ziekte en vakanties van collega’s;
- Je werkt graag samen met mensen;
- Je bent respectvol en geduldig;
- Het is een vereiste dat je zelfstandig kunt werken en proactief bent.

Ons aanbod

In eerste instantie een tijdelijk contract voor de periode van 12 maanden met uitzicht op vast dienstverband. De arbeidsvoor­waarden zijn conform de CAO VVT. De functie van teamondersteuner is ingedeeld in FWG 15 (minimaal € 2.081,25 en maximaal € 2.541,15 bruto per maand op fulltime basis). De CAO kent een eindejaarsuitkering van 8,33%. Zorggroep Elde Maasduinen heeft een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden en diverse collectiviteitsafspraken. Je werkt in een dynamische omgeving, waar geen dag hetzelfde is en ook jij je bijdrage kunt leveren aan de prettige werksfeer die kenmerkend is voor Zorggroep Elde Maasduinen. De teams roosteren zelf waardoor je invloed hebt op het inplannen van je werktijden. We ondersteunen je op verschillende gebieden om fit en gezond te blijven, zodat je zo lang mogelijk met plezier je werk kunt blijven doen.

Interesse?

Meer informatie over de functie wordt graag verstrekt door Paul Kelder, teamcoach facilitair, paul.kelder@zgem.nl of Lieke Sips, manager, lieke.sips@zgem.nl.
Wij ontvangen graag je sollicitatie met cv bij voorkeur via volgende link: Vacature Medewerker huishouding - Medewerker huishouding - Werken bij Zorggroep Elde Maasduinen (werkenbijzgem.nl)
Alle correspondentie onder vermelding van vacaturenummer: 103-204.

Recente vacatures

Sint Jozefoord

Huishoudelijke hulp bij mensen thuis

Nuland
16 - 20 uur
Stichting PSW

Vacature huishoudelijk medewerker AC Pappelhof

Roermond
8 - 16 uur