Doktersassistent(e) voor huisartsenpraktijk Rodenburg-Lodewijkx te Tilburg

Wij vragen

PrimaCura Netwerkzorg regelt in samenwerking met de zorgverleners in de regio Midden-Brabant de chronische zorg voor patiënten. Deze zorgverleners hebben een contract met PrimaCura.

Eén van onze aangesloten huisartsenpraktijken, is op zoek naar een doktersassistent(e) 16-32 uur

Onze praktijken maken samen met nog een huisartsenpraktijk deel uit van Gezondheidscentrum Reeshof. In het centrum zijn onder andere ook een apotheek, fysiotherapiepraktijk, consultatiebureau en psychologen gevestigd. In ons team werken 2 huisartsen, 2 POH-somatiek, 2 POH-GGZ, 1 POH-Jeugd, 1 praktijkverpleegkundige ouderenzorg, 4 doktersassistentes en een praktijkmanager. Daarnaast werken we veel samen met de andere drie huisartsen binnen het Gezondheidscentrum en hun 5 doktersassistentes. Wij zijn opleidingspraktijk voor huisartsen, praktijkondersteuners en doktersassistenten.

We zijn op zoek naar een enthousiaste, gediplomeerde, allround doktersassistente voor 2-4 dagen per week.

Het takenpakket bestaat o.a. uit triage volgens de NHG richtlijnen, zelfstandig spreekuur, assisteren van de huisarts bij ingreepjes, baliewerkzaamheden en administratie. Tijdens het eigen spreekuur voer je handelingen uit zoals o.a. oorlavage, injecties, zwachtelen, uitstrijkjes maken, hechtingen verwijderen, enkel-arm-index en bloeddrukmetingen.

Wij vragen een afgeronde opleiding tot doktersassistent. Ervaring met Medicom is een pluspunt. Ben je patiëntvriendelijk, professioneel, gezellig en kun je zelfstandig werken in teamverband? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren.

Ons aanbod

Je kunt rekenen op een inspirerende werkomgeving. Wij bieden een zelfstandige en afwisselende baan in een professionele, dynamische werksfeer waar je je verder kunt ontwikkelen in je vak. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Huisartsenzorg.

Heb je belangstelling voor deze functie? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar Carmen Denissen, Praktijkmanager praktijkmanager@gcreeshof.nl of via de post (Gezondheidscentrum Reeshof, Dubbeldamstraat 8, 5043 GM Tilburg).

Voor nadere informatie omtrent onze praktijk kun je de website www.gcreeshof.nl bezoeken of bellen naar 013-5700124.

Interesse?

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Carmen Denissen, via het e-mail adres: praktijkmanager@gcreeshof.nl

Spreekt deze vacature je aan en voldoe je aan het profiel dan zien we jouw motivatiebrief met CV graag verschijnen!

Recente vacatures

Vivent

Ergotherapeut (zwangerschapsverlof)

Rosmalen
20 - 24 uur
Dichterbij

GZ Psycholoog Ambulante Poli in Eindhoven

Eindhoven
In overleg
Silver Psychologie

Orthopedagoog Generalist Rotterdam

Rotterdam
In overleg