zoekt een

Verzorgende IG | Kort Verblijf | Breda

Wij vragen

Ben jij een ambitieuze verzorgende IG? Kom werken op de gloednieuwe afdeling Lindemolen van Surplus en lever hoogwaardige zorg in korte tijd. Maak deel uit van ons dynamische team en ontwikkel jezelf verder als zorgprofessional. Ontdek hoe jij ons team kunt versterken!

Dit ga je doen als verzorgende IG bij Surplus

Als verzorgende IG bij Surplus kijk je naar de mens in plaats van naar de cliënt en levenskwaliteit staat altijd op nummer één. Als VIG-er bied je verzorging, begeleiding en verpleegtechnische handelingen aan onze cliënten. En verder, als verzorgende IG ken jij je vak goed!

Jouw werkplek

Lindemolen is een nieuwe locatie in het Elisabeth, waar kortdurend verblijf wordt geboden. De afdeling biedt een veilige omgeving waar cliënten kunnen herstellen en versterken na bijvoorbeeld een ziekenhuisopname of een andere situatie waardoor zelfstandig thuis wonen tijdelijk niet mogelijk is. Samen met de cliënt wordt er gewerkt aan het herstel en het vergroten van de zelfredzaamheid, waarbij de persoonlijke wensen en voorkeuren van de cliënt centraal staan. Lindemolen neemt de zorg over die Surplus voorheen in Merlinde bood. Op de afdeling wordt er gewerkt met een vast team dat de kwaliteiten van elk individu optimaal benut en waarbij er oog is voor elkaar.

Lees meer over het nieuwe Lindemolen: klik hier.

Over jou

“Een pro-actieve VIG-er met een hart voor de zorg”: dat ben jij! Je bent zorgzaam, behulpzaam en je hebt affiniteit met de ouderenzorg. Je bruist van het enthousiasme wanneer jij goede zorg mag leveren en je weet goed om te gaan met diversiteit. Je bent empatisch, geduldig en een echte teamspeler. Daarnaast:

  • Jij beschikt over het diploma verzorgende IG niveau 3.

Ons aanbod

Zo zorgen wij voor jou

Als verzorgende IG werk je samen met je zorgteam om de zorg te bieden die onze cliënten en bewoners nodig hebben. Bij Surplus zorgen we ook voor jou. Hoe? Door je écht als individu te zien. We blijven samen onderzoeken wat jou uniek maakt en hoe we je kunnen helpen om een gepassioneerde zorgprofessional te zijn en te blijven. Daarnaast:

  • Bieden we je een contract aan voor 12-16 uur onbepaalde tijd;
  • Salaris met FWG 40 conform CAO VV&T (Salaris max. 3.254,43 o.b.v. 36 uur);
  • Heb je fijne secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, vakantiegeld en meerkeuze arbeidsvoorwaarden.
  • Streven we met elkaar naar woon- en werkgeluk.

Interesse?

Interesse?

Solliciteren kan door op de knop “direct solliciteren” te klikken en je brief en CV toe te voegen. Voor het meelopen, eventuele vragen of extra informatie kun je contact opnemen met zorgmanager Nathasja Baltjes – Tonnet via 0628320870 of Nathasja.BaltjesTonnet@surplus.nl.

Recente vacatures

Amarant

Begeleider Complex

Tilburg
36 - 40 uur
Philadelphia Zorg Brabant

Begeleider voor 8 tot 32 uur Phila Rank Gorinchem

Gorinchem
8 - 32 uur
S&L Zorg

Cliëntbegeleider VBMVG

Roosendaal
In overleg