zoekt een

Verzorgende IG of Verpleegkundige Indische woning Moermont

Wij vragen

Voel jij je thuis binnen de Indische en Molukse cultuur en heb je hart voor de (cultuurspecifieke) zorg? Solliciteer dan op deze vacature!

Als verzorgende IG of Verpleegkundige weet jij van aanpakken en vind je het vooral leuk om anderen blij te maken met een vriendelijk woord of een helpende hand. Jij vindt het fijn om het gezellig te maken op de Indische Woning, rekening houdend met de culturele achtergrond en oosterse sensitiviteit van de bewoners.

Met jouw enthousiasme beleef je veel plezier aan de vele contacten met familieleden en mantelzorgers en zorg je voor frisse ideeën die het leven van de bewoners nét dat beetje extra kleur geven!

Wat vragen we van jou?

  • Je bent gediplomeerd Verzorgende IG of Verpleegkundige;
  • Je hebt een warme persoonlijkheid en het hart op de juiste plaats voor onze Indische bewoners;
  • Voel je je ook zo aangetrokken tot cultuurspecifieke zorg? Neem dan contact op met tante, want wij zijn benieuwd wie jij bent!

Waar ga je werken?

Residentie Moermont biedt kleinschalig wonen in een grootschalig gebouw. Bewoners krijgen een totaalpakket van verblijf, zorg, welzijn en service aangeboden. Cliënten verblijven in een woonomgeving waarbij in totaliteit uitgegaan wordt van het begrip ‘normaliserend wonen’. Dit wil zeggen dat cliënten zo veel als mogelijk hun stijl van leven, zoals zij die gewend zijn, kunnen voortzetten binnen de muren van de woning. De cliënten worden gerespecteerd in hen zijn en in de gelegenheid gesteld om met gelijkgestemden samen te leven.

Ons aanbod

  • Salaris op basis van CAO VVT, FWG 35 (€2.135 - €2.937)
  • tanteLouise investeert maximaal in de ontwikkeling van medewerkers. Er is een fors budget beschikbaar voor tal van opleidingen en cursussen. Zo ook voor de opleiding Social Work, mocht je deze in het verlengde van je loopbaan willen volgen. Gaaf!
  • Andere fijne secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering in november, een aanvullende reiskostenvergoeding, de mogelijkheid om via de organisatie (en met een leuk financieel voordeel) een fiets of een pc of laptop aan te schaffen en een vitaliteitsprogramma waarbij je kunt kiezen uit tal van activiteiten om aan de slag te gaan met je gezondheid.
  • Verder goed om te weten: als je bij ons komt werken, moet je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aanleveren. Natuurlijk vergoeden wij de kosten.

Als het klikt krijg je van ons in recordtijd een contract voor onbepaalde tijd. Een kwestie van vertrouwen, zeg maar.

Interesse?

Als het je wat lijkt om bij tante te werken, mag je best eerst een kijkje komen nemen in Moermont!

Sta je te trappelen om nu of straks aan de slag te gaan op de Indische woning en wil je meteen solliciteren, stuur tante dan een brief met daarin je CV en je motivatie. Dat kan heel gemakkelijk via de solliciteer-button (hieronder in beeld).

Heb je nog vragen of wil je een keer vrijblijvend meelopen? Pak dan je telefoon?en bel met Kim van Meel, assistent locatiemanager. Je kunt haar bereiken op het telefoonnummer?06-53701984.

Bij indiensttreding dient een Verklaring Omtrent Gedrag te worden overlegd.

Intussen zijn wij wel razend benieuwd, want word jij onze nieuwe collega? Leuk!

Wil je meteen solliciteren? Klik dan op onderstaande button!

Recente vacatures

Maaswaarden ouderenzorg

Collega Verzorgende IG afdeling de Haven

Wijk en Aalburg
16 - 32 uur
Nobel Zorg BV

Verzorgende IG (28-32 uur)

Eindhoven
28 - 32 uur
Egala Zorg

Verzorgende IG op locatie Raffy

Breda
In overleg