zoekt een

Verzorgende IG of Verzorgende IG profiel 2, locatie Mariahove

Wij vragen

Op Mariahove vind je op de afdeling Pottenberg de woning Zwartven. Hier wonen acht bewoners met een complexe zorgvraag met betrekking tot gedrag. Het beantwoorden van de specifieke zorgvragen wordt op methodische wijze vorm gegeven. Rust, regelmaat en structuur zijn kernwaarden waar verschillende disciplines intensief betrokken zijn. Naast het bieden van een woonomgeving aan deze bewoners beschikt de woning ook over de mogelijkheid tot opname in een spoedsituatie op grond van de Wet zorg en dwang. De zogenaamde inbewaringstelling.
Als Verzorgende IG hoeven wij jou niet te vertellen wat je doet. Je begeleidt, verzorgt en verpleegt bewoners volgens de methodische wijze waar de bewoners behoefte aan hebben. Samen met jouw collega’s werk je samen aan de zorgleefplannen en de uitvoering hiervan, weet je goed te sturen op zelfredzaamheid en ziektebeelden te herkennen. Jij kan goed inschatten wat iemand nodig heeft, afwachten is niks voor jou dus jij twijfelt dan ook niet om zelf actie te ondernemen.

Als Verzorgende IG, profiel 2 vind je extra verdieping in je functie! Wat kan je dan allemaal nog meer verwachten?

 • Je stelt in samenspraak met andere disciplines de zorgbehoeftes en behandelplan vast, beoordeelt of de indicatiestelling nog juist is en stelt deze indien nodig bij
 • Je zoekt creatief en proactief en in overleg met het team en andere disciplines naar mogelijkheden om de zorg- en dienstverlening te verbeteren en op maat te organiseren, en bent hier ook coördinerend in.
 • Je onderhoudt, begeleidt en adviseert het contact met o.a. mantelzorgers en andere contacten om de cliënt heen.
 • Je behartigd de belangen van de cliënten in cliëntbesprekingen en multidisciplinair overleg.
 • Je hebt verantwoordelijkheid voor een of enkele aandachtsgebieden en werkt als locatieverantwoordelijke.

Als Verzorgende IG, profiel 2 wordt je ingeschaald in FWG 40 van de CAO VVT. Ben je nog niet in het bezit van de gespecialiseerde scholing maar ben jij wel enthousiast om deze te gaan volgen? Dan wordt je tijdens het behalen van de specialistische scholing ingeschaald in FWG 35 van de CAO VVT.

Wie ben jij?

Je bent in het bezit van een MBO niveau 3 Verzorgende IG diploma aangevuld met de verdiepende GVP scholing, of hebt enorme enthousiasme om deze te gaan volgen. Je weet wat er van jou verwacht wordt en straalt dat ook uit naar de bewoners en jouw collega’s. Dit alles doe je met een warm hart (vind tante misschien wel het allerbelangrijkste). Maar wat vinden we nog meer belangrijk voor onze bewoners?

 • Je goed kunt luisteren, betrokkenheid uitstraalt en weet zo al snel het vertrouwen van de bewoners te winnen.
 • Je hebt affiniteit met het begeleiden van bewoners met probleemgedrag.
 • Oprechte en persoonlijke aandacht om het leven van de client zo aangenaam en comfortabel mogelijk te maken door jouw vermogen om je in te leven in de leefwereld van de bewoner
 • Je bent flexibel in veranderingen: Mariahove gaat namelijk verbouwen! Hier wordt jij als medewerker nauw in betrokken en zet jij je samen met jouw collega’s in voor de vernieuwde locatie!

Ons aanbod

In het najaar gaat Mariahove verbouwen! Hiermee zal de afdeling verhuizen naar de nieuwe locatie Hoogerwaard in Hoogerheide. En jij? Jij verhuist lekker mee! Maar je wilt vast nog meer weten wat tante voor jou in petto heeft:

 • Een prettig salaris ingeschaald in FWG 35 als Verzorgende IG (max. € 3.025,81 bruto op basis van 36 uur per week) of FWG 40 als Verzorgende IG, profiel 2 (max. € 3.159,64 bruto op basis van 36 uur) van de cao VVT
 • TanteLouise investeert maximaal in de ontwikkeling van medewerkers. Er is een fors budget beschikbaar voor tal van opleidingen en cursussen. Zo ook voor de gespecialiseerde scholing GVP!
 • Andere fijne secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering in november, een aanvullende reiskostenvergoeding, de mogelijkheid om via de organisatie (en met een leuk financieel voordeel) een fiets of een pc of laptop aan te schaffen en een vitaliteitsprogramma waarbij je kunt kiezen uit tal van activiteiten om aan de slag te gaan met je gezondheid.

Verder goed om te weten: als je bij ons komt werken, moet je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aanleveren. Natuurlijk vergoeden wij de kosten.

Interesse?

Leuk! Stuur ons een brief met je CV via onderstaande knop. Heb je nog vragen? Aarzel niet en neem contact op met Paula Vorstenbosch, Locatiemanager van de locatie Mariahove, via telefoonnummer 0164-713300.

Wil je meteen solliciteren? Klik dan op onderstaande button!

Recente vacatures

Maaswaarden ouderenzorg

Collega Verzorgende IG afdeling de Haven

Wijk en Aalburg
16 - 32 uur
Nobel Zorg BV

Verzorgende IG (28-32 uur)

Eindhoven
28 - 32 uur
Egala Zorg

Verzorgende IG op locatie Raffy

Breda
In overleg