zoekt een

Helpende en Verzorgende IG - ABG 1e verdieping (Open PG)

Wij vragen

Als Helpende of Verzorgende IG hoeven wij jou niet te vertellen wat je doet. Je begeleidt, verzorgt en verpleegt cliënten, hoe je dat doet weet jij als geen ander. Samen met jouw collega’s werk je samen aan de zorgleefplannen en de uitvoering hiervan, weet je goed te sturen op zelfredzaamheid en ziektebeelden te herkennen. Jij kan goed inschatten wat iemand nodig heeft, afwachten is niks voor jou dus jij twijfelt dan ook niet om zelf actie te ondernemen.
Als Verzorgende IG in FWG 40 pak je het net een stapje verder aan. Wat belangrijk is, is dat je in het bezit bent van een MBO-niveau 3 diploma Verzorgende IG aangevuld met een afgeronde gespecialiseerde opleiding, bijvoorbeeld de opleiding GVP, GVS of MMZ 4. Binnen tanteLouise noemen wij dat Verzorgende IG, profiel 2!

Op de 1e verdieping van Het Nieuwe ABG wonen bewoners met een psychogeriatrische aandoening. Op deze open afdeling wonen 24 tot 40 bewoners. De bewoners hebben zoveel mogelijk eigen regie in de invulling van hun dagelijks leven, waarbij we kijken naar het levensverhaal van iedere bewoner. Je zult veel multidisciplinair samen moeten werken en verleent zorg en ondersteuning op maat. In Het Nieuwe ABG krijg je de kans om met veel positivisme een bijdrage te leveren aan het bieden van een thuis in een huiselijke, vertrouwde en veilige omgeving, waarin belevingsgerichte zorg bovenaan staat. Een fijne en uitdagende manier van zorg verlenen, waaruit je veel voldoening zult halen.

Waar ga je werken?

In het centrum van Bergen op Zoom vind je de in de regio bekende locatie Het Nieuwe ABG. Een drukke locatie waar veel binnenloop is. De buurtbewoners vinden hun plekje in het restaurant, de kapster wordt druk bezocht en op de balkonnetjes wordt van het heerlijke weer genoten. Het voelt als een bruisende locatie: er is altijd wel wat te doen! Het woonzorgcentrum is kleinschalig opgezet en biedt warme zorg aan meer dan 168 bewoners, verdeeld over 5 afdelingen in groepen van 24 tot maximaal 40 bewoners. Elk team bestaat uit ongeveer 25 tot 35 enthousiaste medewerkers, waaronder een teamleider, verpleegkundigen, verzorgenden IG, helpenden en een dagbestedingscoach. In Het Nieuwe ABG woont een gemêleerd die vanwege lichamelijke problemen of dementie niet meer zelfstandig kunnen wonen. Het Nieuwe ABG moedigt haar bewoners aan om zoveel mogelijk een leven te blijven leiden zoals ze dat deden voordat ze naar Het Nieuwe ABG kwamen, zelfs bij geheugenproblematiek. En die lijn zetten we door: we werken volgens een duidelijke dagstructuur die past bij elk levensverhaal van iedere bewoner.

Wat breng jij mee?

Met het juiste diploma Helpende MBO niveau 2 of Verzorgende IG MBO niveau 3 zet je de dagelijkse zorg voor bewoners op de eerste plaats. Je hebt ervaring en/of affiniteit met de doelgroep PG. Jij begeleidt bewoners met behoud van hun eigen regie of neemt de regie (tijdelijk) over, daar waar nodig. Jij bent enthousiast en flexibel; dit toon je in jouw inzet en in het meebewegen en inspelen op nieuwe ontwikkelingen. Het team is daarin een belangrijk spil, maar jouw collega’s meenemen in jouw enthousiasme lukt jou met gemak! Feedback geven en ontvangen komt daarbij goed van pas. Maar bovenal laat je met jouw warme persoonlijkheid (vindt tante belangrijk!) en het hart op de juiste plaats jouw passie voor je werk stralen. En dat voelen niet alleen je cliënten, maar zeker ook je collega’s!

Ons aanbod

Tante bied je naast een uitdagende baan en prettige werksfeer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden aan :

  • Salaris! Als je beschikt over de juiste diploma’s en ervaring word je ingedeeld in FWG 25 (Helpende), FWG 35 of FWG 40 (Verzorgende IG, afhankelijk van je werkervaring/ opleiding) conform de CAO VVT
  • TanteLouise investeert maximaal in de ontwikkeling van medewerkers. Er is een fors budget beschikbaar voor tal van opleidingen en cursussen. Zo ook voor de opleiding GVP of GVS, mocht je deze in het verlengde van je loopbaan willen volgen. Gaaf!
  • Andere fijne secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering in november, een aanvullende reiskostenvergoeding, de mogelijkheid om via de organisatie (en met een leuk financieel voordeel) een fiets of een pc of laptop aan te schaffen en een vitaliteitsprogramma waarbij je kunt kiezen uit tal van activiteiten om aan de slag te gaan met je gezondheid.

Interesse?

Leuk! Stuur tante dan een brief met daarin je CV en laat ons weten waar jij energie van krijgt! We gaan graag met je in gesprek om je beter te leren kennen. Kennismaken doen we graag met je op locatie, samen met eventueel je toekomstige collega’s uit het team!

Heb je nog vragen? Pak dan je telefoon en bel naar Berrin Karakurt, Assistent Locatiemanager, via 0164-288600 of naar Denise Verbaarendse, Recruiter, via 06-57874504.

Wil je meteen solliciteren? Klik dan op onderstaande button!

Recente vacatures

Sint Anna

Helpende Plus

Boxmeer
In overleg
GGZ Westelijk Noord-Brabant

helpende zorg en welzijn Moermontstede

Halsteren
24 - 36 uur
M√°xima MC

Vrijwilliger dialysecentrum

Veldhoven
0 - 4 uur