zoekt een

Persoonlijk begeleider MVB

Wij vragen

Functieomschrijving

 

Locatie: Ganzenpad 32-42

Uren: minimaal 24 uur

Wat je gaat doen

Jij zet je graag in voor een beter leven van cliënten. Je zorgt voor adequate, mensgerichte begeleiding en ondersteuning. Dat is dankbaar en soms pittig werk. Goed om te weten is dat je altijd kan terugvallen op een team met ervaren begeleiders en assistent-begeleiders. Zie je dat zitten? Lees dan vooral verder. Wij leren je graag beter kennen.

Wat je van ons mag verwachten

  • Als Persoonlijk Begeleider verdien je conform CAO Gehandicaptenzorg (FWG 40) minimaal € 2.617,- en maximaal € 3.535,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek
  • Je ontvangt jaarlijks in december een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Je kan fiscaal vriendelijke producten aanschaffen, denk hierbij aan een (elektrische) fiets, telefoon of tablet. Toch liever voordelig een HelloFresh bestellen of voordelig fitnessen? Ook dat is mogelijk!

  • Je krijgt direct een contract voor onbepaalde tijd!
  • En wij bieden jou een ruim scholingsaanbod aan, zodat jij jouw vakmanschap kan blijven ontwikkelen.

Jouw werkplek

De bewoners zijn ouder en ouder wordend. Ongeveer de helft van de bewoners heeft een licht verstandelijke beperking, met mogelijk bijkomende psychiatrische problematiek. De overige bewoners hebben een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Vier bewoners maken gebruik van een rolstoel en zijn afhankelijk van volledige verzorging. Jouw uitdaging als (Persoonlijk) Begeleider zit vooral in het creatief zoeken naar oplossingen. Met behulp van het dagprogramma bied je ondersteuning bij de zelfredzaamheid van de cliënten. Jouw drijfveer en doelstelling is helpen zorgen dat de bewoners een fijne oude dag hebben, met begeleiding en verzorging waar nodig. Een mooie plek om te bloeien vanuit mensgerichte zorg en onze nieuwe basismethodiek (die we jou uiteraard nog uitleggen).

SOVAK in het kort

Bij SOVAK staat het verschil maken in het leven van mensen met een verstandelijke beperking voorop in alles wat we doen. Dit doen we met 900 medewerkers en 400 vrijwilligers. Elke dag opnieuw bieden we samen de beste ondersteuning aan onze 700 cliënten.

Vereisten

Wie jij bent

Behalve dat jij een fijne collega bent om mee te werken, vinden wij het volgende belangrijk:

  • Je hebt een zorggerelateerd diploma op MBO niveau;
  • Je bent zelfstandig, geduldig, en een echte doorzetter met een goede dosis humor;
  • Je weet om te gaan met de diverse zorgvragen en doelen.

Het belangrijkste vinden wij dat jij enthousiast bent om samen het team er écht iets van te maken! Voor deze vacature staan wij zowel open voor iemand die zijn/haar eerste stap wil zetten in het werkveld of iemand die al jaren werkervaring heeft opgedaan. Voor beide niveaus zijn er voldoende uitdagingen!

Wat mag je van ons verwachten

Naast dat jij in ons investeert door jouw kennis en expertise in te zetten op onze locatie, investeert SOVAK ook in jou. Zo krijg jij alle ruimte om het beste uit de cliënten én uit jezelf te halen. Bovenop een fijne werkplek bieden wij een uitgebreid scholingsaanbod: jezelf blijven ontwikkelen vinden wij belangrijk! Conform CAO-Gehandicaptenzorg is de functie van persoonlijk begeleider is ingedeeld in FWG 40 en bedraagt minimaal € 2.457,- en maximaal € 3.332,- bruto per maand op fulltime basis.

En goed om te weten, je start meteen met een contract voor onbepaalde tijd!

Wij ontmoeten je graag!

Denk je nu dat ben ik! Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton. Het is niet nodig om een motivatiebrief toe te voegen, wij leren je graag persoonlijk kennen.

Heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact op met Peter van der Zwaan, hij vertelt je graag meer over deze vacature. Peter is te bereiken op telefoonnummer: 06-42107506.

Interesse?

Wil je meer weten over deze functie

Recente vacatures

SDW

Begeleider (in ontwikkeling)

Roosendaal
24 - 32 uur
Amarant

Begeleider complexe zorg

Tilburg
12 - 24 uur
S&L Zorg

Begeleider gehandicaptenzorg

Roosendaal
Parttime / Fulltime