zoekt een

Begeleider intensieve begeleiding

Wij vragen

Functieomschrijving

 

Locatie: Gezellenpad 2 en Beatrijsweg 6, Klundert

Uren: 28 tot 32 uur

Wat je gaat doen!

Als Begeleider intensieve begeleiding leg je graag contact met mensen met een verstandelijke beperking. Zo weet je hun wensen en behoeften boven water te halen en te vertalen naar de juiste individuele ondersteuning. Dat doe je met hart en ziel. Samen met je team, voor onze bewoners. Klinkt dat goed? Lees dan snel verder en wie weet heten wij je binnenkort welkom bij SOVAK.

Wat je van ons mag verwachten

 • Je verdient conform CAO Gehandicaptenzorg (FWG 40) minimaal € 2.617,- en maximaal € 3.535,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek;
 • Je ontvangt jaarlijks in december een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Je kan fiscaal vriendelijke producten aanschaffen, denk hierbij aan een (elektrische) fiets, telefoon of tablet. Toch liever voordelig een HelloFresh bestellen of voordelig fitnessen? Ook dat is mogelijk!

 • Je krijgt direct een contract voor onbepaalde tijd;
 • Wij bieden jou een ruim scholingsaanbod aan, zodat jij jouw vakmanschap kan blijven ontwikkelen.

Jouw werkplek

Op onze geschakelde woning Gezellenpad 2 en Beatrijsweg 6 in Klundert wonen 11 bewoners met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Moeilijk verstaanbaar gedrag komt hier ook voor en een aantal bewoners hebben een syndroom en/of NAH. Jij als Begeleider bent belangrijk voor onze cliënten. Zij zullen jou dan ook veel nodig hebben bij bijvoorbeeld hun dagelijkse activiteiten. Jij ondersteunt het hierin en kan daarbij helpen bij het reguleren van prikkels. In het Klundert worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd waarbij er altijd

geprobeerd wordt om hier met de cliënten die dit leuk vinden aan deel te nemen.

Dit enthousiaste en betrokken team zorgt voor mensgerichte zorg en geeft ruimte voor bewoners om te kunnen bloeien.

SOVAK in het kort

Bij SOVAK staat het verschil maken in het leven van mensen met een verstandelijke beperking voorop in alles wat we doen. Dit doen wij met ruim 900 medewerkers en 400 vrijwilligers. Elke dag opnieuw bieden we samen de beste ondersteuning aan onze 700 cliënten. SOVAK is er voor iedereen die een verstandelijke beperking heeft. Maar we zijn er ook voor enthousiaste mensen die met hart en ziel in de zorg werken. Mensen die verantwoordelijkheid willen krijgen en ondernemend zijn. Samen zorgen we ervoor dat elke dag ertoe doet. Voor onze cliënten, voor onze medewerkers en ook voor jou.

Vereisten

Als Begeleider intensieve zorg doe je ertoe. Lees maar.

 • Samen versterk jij de eigen regie en de zelfredzaamheid van de cliënt bij taken als de dagelijkse verzorging, het koken, de dagbesteding en eventuele activeringsactiviteiten;
 • Je levert een actieve bijdrage aan het op- en bijstellen van ondersteuningsplannen van onze cliënten. Ook betrek je de cliënten en het netwerk bij de uitvoering hiervan;
 • Je signaleert veranderingen of bijzonderheden bij cliënten op het gebied van gezondheid, welbevinden en huishouding;
 • Je levert een bijdrage aan de taken binnen de zelforganisatie van het team en werkt volgens de kernwaarden van SOVAK: met hart en ziel, ondernemend, samen en vakmanschap;
 • Jij gaat graag aan de slag vanuit mensgerichte zorg en vanuit onze nieuwe basismethodiek ‘zonder stevige wortels kan iemand niet tot bloei komen’. Dat geldt natuurlijk voor onze cliënten, voor het team, maar ook voor jou en jouw talenten.

Jouw talenten en vakmanschap

 • Je hebt een zorg gerelateerd diploma op minimaal niveau 3.
 • Je bent oplettend en aandachtig bij het bewaken van de uitvoering van het plan en het bieden van begeleiding. Hierdoor herken je tijdig bijzonderheden en veranderingen bij bewoners.
 • Je bent geduldig en beschikt over voldoende doorzettingsvermogen om de bewoners te begeleiden en stimuleren.
 • Op onverwachte situaties of gedrag reageer je op een creatieve en oplossingsgerichte manier.
 • Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden, je weet te schakelen tussen de meerdere niveaus binnen het netwerk van de cliënt.
 • Je bent een echte teamspeler, die net zo goed zelfstandig en alleen werkt.
 • Je bent flexibel ingesteld en vindt het leuk om op andere locaties te werken indien nodig.

 

Sollicitatieprocedure

Denk je nu dat ben ik! Hou je niet in en solliciteer via de sollicitatiebutton. Een referentiecheck maakt standaard onderdeel uit van het sollicitatieproces, net als het verstrekken van een Verklaring Omtrent Gedrag. We willen graag benadrukken dat (bevordering van) interne mobiliteit een belangrijk thema is binnen de organisatie. We vinden het dan ook goed om te vermelden dat interne sollicitanten voorrang genieten boven externe sollicitanten.

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Samantha Gorter - Faijaars via 06-14643365. Zij helpt jou graag verder.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Interesse?

Wil je meer weten over deze functie

Recente vacatures

Philadelphia Zorg Brabant

Begeleider Flexteam regio Noord-Brabant

Tilburg
4 - 40 uur
S&L Zorg

Flexbegeleider LVB

Roosendaal
In overleg
impegno

Ondersteunend begeleider

Oss
24 - 32 uur