BBL verpleegkundige - Regio Noordoost- en Midden Brabant

Wij vragen

Bij Zorggroep Elde Maasduinen hebben we voor de zorglocaties in regio Noordoost- en Midden Brabant opleidingsplekken beschikbaar tot BBL verpleegkundige.

Wil jij leren én werken in de praktijk? Zorggroep Elde Maasduinen zoekt voor het (reguliere) opleidingstraject tot BBL Verzorgende IG, enthousiaste kandidaten!

In onze visie is iedere cliënt, medewerker en vrijwilliger uniek. We geloven in een persoonlijke benadering met ruimte voor eigen keuzes. Onze medewerkers nemen de tijd om cliënten te ontmoeten en te leren kennen. Onze missie is helder; we bieden intensieve zorg en ondersteuning aan ouderen die thuis wonen of tijdelijk zorg en ondersteuning nodig hebben. Ouderen kunnen op ons rekenen voor een fijne en beschutte plek om te leven. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers en vrijwilligers plezier, voldoening en zingeving uit hun werk halen. Ten grondslag hieraan liggen onze kernwaarden; liefdevol, zelfbewust, deskundig, veerkrachtig en vooruitstrevend. Iedere professional geeft hieraan zijn eigen kleur en door samenwerking kunnen we meer, wij zijn ZGEM.

De functie in hoofdlijnen

Je volgt een kwalificerende opleiding, tot verpleegkundige MBO niveau 4. Tijdens de opleiding word je intensief begeleid en leer je in de praktijk te werken. Waarbij je ruime ervaring op doet in het verlenen van verpleegtechnische zorg volgens het zorgleefplan van onze cliënten. Wekelijks ga je naar school om jouw praktijkkennis met de theorie te versterken en keer je de volgende dag vol energie terug op jouw werkplek.

Wij vragen

- een vooropleiding verzorgende IG, niveau 3;
- een leergierig, initiatiefrijke houding en goede communicatieve en sociale vaardigheden;
- een dosis doorzettingsvermogen én een positieve instelling;
- een ondernemende teamspeler, met een ruimdenkende blik;
- een flexibele instelling die past binnen de 24 uurs bedrijf met wisselende diensten.

Ons aanbod

Een leerarbeidsovereenkomst van minimaal 28 tot maximaal 32 uur per week, inclusief een lestijdvergoeding. Deze BBL-opleiding en benodigde lesmaterialen worden volledig bekostigd door ZGEM en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. De CAO kent een eindejaarsuitkering van 8,33%. Daarnaast ontvang je een laptopvergoeding tot €500,- voor de aanschaf van een laptop naar keuze. Zorggroep Elde heeft een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden en diverse collectiviteitsafspraken. Je werkt in een dynamische omgeving, waar geen dag hetzelfde is en ook jij je bijdrage kunt leveren aan de prettige werksfeer die kenmerkend is voor Zorggroep Elde. De teams roosteren zelf waardoor je invloed hebt op het inplannen van je werktijden. We ondersteunen je op verschillende gebieden om fit en gezond te blijven, zodat je zo lang mogelijk met plezier je werk kunt blijven doen.

Interesse?

Samen houden wij onze sector zorg & welzijn veilig en integer! Daarom is de volgende zaak onderdeel van onze procedure:
- Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de functie wordt graag verstrekt door Natascha van Kasteren (praktijkopleider) via telefoonnummer 06-51186987 of Corry Persoons (praktijkopleider) via telefoonnummer 0614301930.
Wanneer er algemene vragen verwijzen we graag naar de Q&A over werken en leren op onze werkenbijsite, zie volgende link: https://www.werkenbijzgem.nl/werken-bij/veelgestelde-vragen-bbl-bol

Wij ontvangen je sollicitatiebrief met cv graag via de link: Vacature 103-189 BBL verpleegkundige - Regio Noordoost- en Midden Brabant - BBL verpleegkundige - Regio Noordoost- en Midden Brabant - Werken bij Zorggroep Elde Maasduinen (werkenbijzgem.nl)
Alle correspondentie onder vermelding van vacaturenummer: 103-189.

Recente vacatures

KinderZorg Bijzonder

(Kinder)Verpleegkundige niveau 4 (2 - 28uur)

Zeeland
In overleg
Laverhof

Opleiding tot verpleegkundige - BBL4

Schijndel
24 - 32 uur