zoekt een

Verzorgende IG thuiszorg Etten-Leur! Geen dag hetzelfde

Wij vragen

Hey daar, verzorgende IG! Word jij onze nieuwe zorgtopper bij de thuiszorg in Etten-Leur? Bij ons draait het niet alleen om het volgen van protocollen, maar om het waarderen en vertrouwen van jouw vakmanschap. Lees snel verder om meer te weten over deze toffe baan!

Dit ga je doen als verzorgende IG

Als Verzorgende IG bij Surplus ga je aan de slag in de thuiszorg in Etten-Leur. Je stapt bij de cliënt thuis binnen en biedt ondersteuning aan familie en/of mantelzorgers bij de dagelijkse zorg. Samen met het wijkverplegingsteam ben je verantwoordelijk voor het leveren van hoogwaardige zorg en voer je de benodigde taken uit in overleg. Geen dag is hetzelfde!

Over jou

Wat maakt jou de perfecte match? We zoeken een Verzorgende IG die graag samenwerkt met de cliënt om de zorg op maat te maken, passend bij hun specifieke behoeften. Daarnaast:

  • Heb je een zelfstandige en ondernemende persoonlijkheid;
  • Vind je het inspirerend om bij mensen thuis te werken en op verschillende locaties aan de slag te gaan;
  • Beschik je over een diploma Verzorgende IG.

Ons aanbod

Zo zorgen wij voor jou

Bij Surplus vinden we het belangrijk om jouw vakmanschap te erkennen en te waarderen. We bieden een dynamische werkomgeving waar je de vrijheid hebt om jouw expertise in te zetten en impact te maken in het leven van anderen. Daarnaast:

  • Een contract voor onbepaalde tijd met uren in overleg;
  • Salaris conform FWG 40 via CAO VV&T;
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, vakantiegeld en meerkeuze arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Wil jij deel uitmaken van ons team? Solliciteer vandaag nog en ontdek de vele mogelijkheden die Surplus te bieden heeft! Klik nu op de knop ‘solliciteer direct’! Voor eventuele vragen of extra informatie kun je contact opnemen met Lejla Dedic via Lejla.Dedic@surplus.nl of 0613590019.

Recente vacatures

Sint Anna

Eerstverantwoordelijk Verzorgende IG

Boxmeer
In overleg
Het Laar

Flexpooler in de zorg niveau 3-IG

Tilburg
In overleg
Neos

Verzorgende IG Specifieke Doelgroepen

Eindhoven
In overleg