Reumatoloog (0,4 - 0,6 fte)

Wij vragen

In verband met het vertrek van één de reumatologen, is de vakgroep Reumatologie per 1 oktober op zoek naar een

Reumatoloog (0.4 – 0.6 fte)

De vakgroep

De afdeling reumatologie bestaat op dit moment uit 4 reumatologen, 4 reumaverpleegkundigen en 6 secretaresses. Wij oefenen het vak op beide locaties van het ziekenhuis (Roosendaal en Bergen op Zoom) in de volle breedte uit, inclusief osteoporosezorg en avondpoli. Wij nemen deel aan multicenter onderzoek en systeemziekten hebben een centrale plaats binnen de afdeling. Het huidige team is jong en er heerst een zeer goede sfeer. Taakherschikking en Samen Beslissen vinden wij belangrijk, alsmede de rol van innovatie: wij namen o.a. deel aan pilots met Medgezel medisch coaches en gebruikten als een van de eersten in het ziekenhuis BeterDichtbij. De samenwerking met aanpalende specialisten is zeer goed; er is een periodiek ILD overleg met de longartsen, een gezamenlijke osteoporosepoli en een fast-track samenwerking met interne geneeskunde t.a.v. reuscel arteriitis. De diensten worden samen met de reumatologen van het Amphia ziekenhuis te Breda gedaan.

Wij zoeken

Wij zoeken een flexibele, gedreven en collegiale reumatoloog die met toewijding patiënten behandelt en begeleidt. U oefent het vak in de volle breedte uit, inclusief echografie - ook van de arteriae -, osteoporosezorg en nagelriem capillaroscopie. U bent communicatief vaardig naar patiënten en vraagt op maandagochtend ook wel eens aan de secretaresse hoe haar weekend is geweest. AIOS in de laatste fase van de opleiding worden tevens uitgenodigd om te solliciteren.

MSB Bravis Medisch Specialistisch Bedrijf

De Coöperatie MSB Bravis U.A. is op 1 januari 2015 opgericht. Hierbij zijn 140 medisch specialisten aangesloten, verdeeld over 12 vakgroepen waaronder de vakgroep Reumatologie. De Coöperatie heeft een samenwerkingscontract gesloten met het Bravis ziekenhuis ten behoeve van de levering van medisch specialistische zorg. Het Bravis ziekenhuis is een ziekenhuis met twee locaties (Roosendaal en Bergen op Zoom), een polikliniek en 5 Bravis punten. Vanaf 2029 zal alle spoedeisende en complexe klinische ziekenhuiszorg worden verleend vanuit een nieuw ziekenhuis op locatie Bulkenaar Roosendaal. Het ziekenhuis heeft een verzorgingsgebied van circa 300.000 inwoners in westelijk Noord-Brabant en strekt zich uit van de Zeeuwse gemeente Tholen en een deel van de gemeente Reimerswaal tot Breda en van Essen (België) tot Moerdijk. In Bravis werken 275 medisch specialisten, 3.000 medewerkers en 250 vrijwilligers.

Ons aanbod

Ons aanbod

Wij bieden een inspirerende en ondernemende werkomgeving. Onze toekomstige collega zal, na een proeftijd van 12 maanden in loondienst, als lid van de vakgroep Reumatologie toetreden tot het Medisch Specialistisch Bedrijf Bravis waarbij de praktijkovername geschiedt conform de vigerende collectieve in- en uitverdienregeling van het MSB. Bergen op zoom en Roosendaal bieden een bosrijke woonomgeving op nog geen half uur rijden van Rotterdam, Antwerpen en Breda. Daarnaast zijn de Zeeuwse stranden gemakkelijk bereikbaar.

Interesse?

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met dr. J.N. (Jos) Hoes of dr. J.A.A. Reijers, reumatologen, telefoonnummer (088) 7067731. Informatie over het Bravis ziekenhuis en de vakgroep vindt u op Reumatologie - Bravis ziekenhuis

Solliciteren

U kunt online solliciteren met behulp van het digitale sollicitatieformulier, waarbij u wordt verzocht uw sollicitatiebrief en curriculum vitae te uploaden als Word- of pdfbestand op https://werkenbijbravis.nl/vacatures.
De sollicitatie kan worden gericht aan de heer I. Henkens, voorzitter MSB Bravis.

Recente vacatures

Koraal, locaties De La Salle en Maashorst

AVG/Jeugd/Basisarts

Boxtel
In overleg
Instituut Verbeeten

Opleiding tot radiotherapeutisch laborant

Tilburg
In overleg
Laverhof

Specialist Ouderengeneeskunde

Schijndel
28 - 32 uur