Productie Controller Zorg | Maastricht of Eindhoven / Hybride | 16-24 uur

Wij vragen

Als productie controller ben ook jij er voor de ‘mensen zonder helper’. De zorg voor kwetsbare mensen vraagt om een gedegen verantwoording. Vanuit jouw rol ben jij in ‘control’ en houd je toe- en overzicht op deze zorg. Onze huidige productie controller, die dit jaren op een zeer zorgvuldige manier heeft gedaan, gaat genieten van een welverdiend pensioen. Ga jij het stokje, na een grondige inwerkperiode, van hem overnemen?

Wat je doet

Maandelijks verzorg je de declaraties en verantwoordingen van de geleverde en geregistreerde zorg. Je hebt daarom regelmatig contact met je collega’s die in de zorg werken, maar ook met je collega’s in de bedrijfsvoering en het management.

Je wordt verantwoordelijk voor:

 • Het uitvoeren van het periodieke declaratieproces van onze zorg, denk hierbij aan de volgende financieringsvormen: Wet Maatschappelijke Ondersteuning, Wet Langdurige Zorg, Forensische Zorg, Jeugdwet en Zorg verzekeringswet;
 • Controleren of de zorg juist gedeclareerd wordt;
 • Rapportages maken van het cliëntinformatiesysteem;
 • Ondersteunen en adviseren van afdelingsmanagers door het analyseren van productiedata, bijvoorbeeld door niet-gefinancierde zorg op te merken, patronen te herkennen en te signaleren;
 • Het positief bijsturen van collega’s zodat de registratie van zorg steeds beter wordt.

Om dit goed te kunnen doen zorg je dat je up-to-date blijft op het gebied van wet- en regelgeving en afspraken met ketenpartners. Je denkt proactief mee in het verbeteren van onze processen. Je laat van je horen als zaken beter kunnen, vanuit thuis of ons Bedrijfsbureau in Maastricht óf Eindhoven. Het betreft namelijk een hybride functie, als je maar minimaal 2 dag per week op locatie bent.

Ons team

De Productiecontroller maakt onderdeel uit van het team Financiën. Het team Financiën bestaat uit een beperkt aantal collega’s. De collega’s hebben elk een eigen aandachtsveld en vervangen elkaar waar nodig. De afdeling wordt geleid door de teamleider Financiën die onder verantwoordelijkheid valt van de Directeur Bedrijfsvoering. Je hebt regelmatig contact met de Controller, de Manager Bureau Traject Management (BTM) en de backoffice van BTM.

Dit ben jij

Je bent enthousiast! Jouw nauwkeurigheid en analytisch vermogen laten deze rol perfect op jou aansluiten. Daarnaast behoren goed samenwerken en advies geven tot jouw kwaliteiten. Herken jij jezelf ook in het volgende? Mooi, we zien ernaar uit je te ontmoeten.

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau.
 • Je hebt kennis van en ervaring met financieel administratieve processen.
 • Je hebt kennis van de toepassing van relevante (financiële) applicaties en automatiseringspakketten, MS Excel kent geen geheimen voor jou.
 • Je hebt kennis van ons clientverrichtingen systeem Clever, of bent instaat deze kennis eigen te maken.
 • Jouw kennis van wetgeving is up to date, of bent in staat ook deze kennis eigen te maken. (WMO, WLZ, FZ, JW en ZW).

Je bent christen (Katholiek, Protestant, etc.) en kunt aangeven wat dat voor jou betekent. Wil je hier meer over lezen? Kijk dan op www.legerdesheils.nl/identiteit.

Een verklaring omtrent gedrag (VOG) is vereist voor alle functies. Deze regelen en vergoeden wij voor je.

Ons aanbod

Wij bieden

Het Leger des Heils doet ertoe in onze samenleving. Jouw werk bij ons daarmee ook. Het is werk dat zowel professioneel als persoonlijk voldoening geeft. We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie en bieden je een plek waar je ook veel kunt leren. Daarnaast bieden wij je:

 • Standplaats Maastricht of Eindhoven, met de mogelijkheid om hybride te werken.
 • Een overeenkomst voor 16-24 uur per week.
 • Een jaarcontract, wat bij goed functioneren wordt omgezet naar onbepaalde tijd.
 • Salaris conform CAO Sociaal Werk schaal 8 die loopt van € 2.889,- tot € 4.040,- bruto per maand bij een fulltime werkweek.
 • Volledige reiskostenvergoeding als je met het OV reist (vanaf 10,9 km), een fietsregeling met extra reiskostenvergoeding als je gaat fietsen en een kilometervergoeding van maximaal € 165,81 netto per maand als je met de auto reist (afhankelijk van je reisafstand en werkdagen).
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn.
 • 170 verlofuren per jaar o.b.v. een 36-urig dienstverband. Daarnaast heb je recht op maximaal 36 vitaliteitsuren die je opbouwt afhankelijk van je leeftijd.
 • Diverse overige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fietsregeling, jaarlijks sportbudget, eindejaarsuitkering van 8,3% per jaar, € 10,- per maand tegemoetkoming zorgkosten en een vakantietoeslag van 8% per jaar.

Daarnaast hebben we een aantrekkelijk en passend aanbod van trainingen en opleidingen via onze LdH Academie, gericht op jouw werkgebied.

Over het Leger des Heils
Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbaren in de samenleving: de mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. Per jaar staan er meer dan 7.000 professionals en 12.000 vrijwilligers van het Leger des Heils klaar voor ongeveer 75.000 mensen. Meer informatie over ons werk vind je op: www.legerdesheils.nl

Onze regio telt ruim 380 medewerkers en 137 vrijwilligers. Met een deel daarvan zul je intensief samenwerken. Bij het Leger des Heils leren we van elkaar, zijn we er voor elkaar en staan we sámen klaar voor de kwetsbare mensen in onze regio. Successen vieren? Ja, dit doen we ook met elkaar!

Interesse?

Interesse en contact

Wij komen graag met jou in contact om jouw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. De vacature staat open totdat we de juiste kandidaat hebben gevonden, wacht dus niet te lang met solliciteren. Dat kan via de button ‘Solliciteer direct’ bij de vacature op www.LegerdesHeils.nl/vacatures. Eerst meer weten? neem dan contact op met André Oostdijk (productie controller) via 06-51507405 of andré.oostdijk@legerdesheils.nl.

Eerst even kennismaken? Kom gezellig (digitaal) op de koffie!

Recente vacatures

Star-shl

Teamleider Inkoop

Etten-Leur
36 - 40 uur
Mijzo

Teammanager Behandeling en Begeleiding

Dongen
28 - 36 uur