zoekt een

Verpleegkundige zorgappartementen | Antonius Abt

Wij vragen

Elke dag weer een andere uitdaging: hier ondersteunen bij een kous, daar samen foto’s kijken en achter een andere deur weer beroep doen op je verpleegkunde skills. Als verpleegkundige bij het Antonius Abt is geen dag hetzelfde! Toe aan een diverse, uitdagende en vooral leuke baan? Lees dan snel verder!

Dit ga je doen als verpleegkundige bij Surplus Antonius Abt

Als verpleegkundige bij Surplus kijk je naar de mens in plaats van naar de cliënt en levenskwaliteit staat altijd op nummer één. En verder, als verpleegkundige ken jij je vak goed. Je vult je verpleegkundige taken in, zoals kennis en uitvoering van de zorg, methodisch werken, wondzorg en klinisch redeneren.

Jouw werkplek: Antonius Abt

Midden in Terheijden ligt woonzorgcentrum Antonius Abt. Een bijzonder, gemoedelijk en veelzijdig woonzorgcentrum waar wonen, zorg en welzijn bij elkaar komen in een gemoedelijke sfeer. Op Antonius Abt bieden we zorg in zorgappartementen en is de zorg uitdagend en divers. Achter elke voordeur woont een andere bewoner met ieder zijn/haar eigen verhaal. Je komt te werken in een gezellig en gedreven team waar we gebruik maken van ieders kwaliteiten en talenten. Daardoor streven we met elkaar naar de beste en juiste zorg voor onze bewoners!

Over jou

Wij zoeken een enthousiaste verpleegkundige met een open en flexibele werkhouding. Zowel zelfstandig als in teamverband werken past bij jou en je bent iemand die verantwoordelijkheid neemt. Ook vinden we het belangrijk dat jij goed kan schakelen, prioriteiten kan stellen en denken wat is nú belangrijk. De ene keer kunnen besluiten dat het welzijn is, en de andere keer racen tegen de klok voor de zorg voor de zieken. Jouw besluit! Daarnaast:

  • Je hebt een hart voor de zorg en hebt oog voor het levensverhaal van de bewoner;
  • Je bent in bezit van het diploma Verpleegkundige mbo 4.

Ons aanbod

Dit zoek jij in jouw baan

  • De uitdaging om alles voor de cliënten goed te laten verlopen met behoud van hun eigen zelfstandigheid;
  • Werken op een plek waar we met elkaar streven naar woon- en werkgeluk en een werkgever waar de deur altijd open staat;
  • Werken in een gezellig team waar de focus ligt op ontwikkeling en waar we gebruik maken van ieders kwaliteiten en talenten;
  • Uren in onderling overleg;
  • Salaris conform FWG 45 via CAO VV&T (max. 3575,63 o.b.v. 36 uur).

Interesse?

Interesse?

Proeven hoe het is om als verpleegkundige op deze locatie te werken? Kom gezellig een dagje meelopen op de afdeling!

Solliciteren kan door op de knop “direct solliciteren” te klikken en je brief en CV toe te voegen. Voor het meelopen, eventuele vragen of extra informatie kun je contact opnemen met Patricia de Peijper via patricia.depeijper@surplus.nl of 0681113671.

Recente vacatures

Glorieuxpark

Verpleegkundige – Huize Glorieux

Eindhoven
In overleg
Zorgorganisatie Het Hoge Veer

Verpleegkundige niveau 4

Raamsdonksveer
In overleg