zoekt een

Kwaliteitsbegeleider Silverenberg - FWG 50

Wij vragen

SWZ wil de komende jaren haar expertise op het gebied van EMB en NAH verder ontwikkelen. Door de kwaliteit van zorg voor de cliënten te blijven ontwikkelen verhogen we onze expertise. Daarom hebben we nu een aantrekkelijke functie beschikbaar als kwaliteitsbegeleider!

Wat ga je als Kwaliteitsbegeleider doen?
Als Kwaliteitsbegeleider ben je lid van het team en heb je een helikopterview als het gaat om de kwaliteit van zorg voor onze cliënten. Door jouw inbreng groeit het team verder in hun zelfstandigheid waarbij de kwaliteit van zorg centraal staat. Je ondersteunt je collega’s in de inhoudelijke zorgverlening die aansluit bij de vraag van de cliënt, ingewikkelde zorg en/of begeleidingssituaties en je bent het aanspreekpunt over de kwaliteit van zorg binnen het team. Hiermee vergroot je de stabiliteit in een team. Je houdt je bezig met allerlei thema’s rondom kwaliteit van zorg zoals persoonlijke plannen, incidenten en het implementeren van verbetervoorstellen n.a.v. audits, waarbij je nauw samenwerkt met de gedragskundige.

Ook heb je aandacht voor teamreflectie en ontwikkeling van het team, waarmee je samenwerkt met de ontwikkelcoach. Kortom: In deze functie zorg je ervoor dat de kwaliteit van zorg voor de cliënten door je team naar een hoger niveau getild wordt.

Locatie Silverenberg
Woonvorm Silverenberg bestaat uit 18 appartementen, inclusief een logeerwoning, waar de cliënten zelfstandig wonen. De leeftijd varieert van 25 tot 73 jaar. De cliënten hebben een lichamelijke beperking en/of niet-aangeboren hersenletsel en hebben ondersteuning nodig op het gebied van ADL, zorg en begeleiding. Er komen ook psychische problemen voor. Het doel is om onze cliënten een zo zelfstandig mogelijke woonomgeving aan te bieden.

Hoe verleg je grenzen?
Als Kwaliteitsbegeleider ben je ook persoonlijk begeleider en ondersteun je het team vanuit je vakmanschap. Samen met je team kijk je waar er verbetering kan plaatsvinden en draag je bij aan de ontwikkeling van de kwaliteit van zorg voor de cliënten. Je vergroot je vaardigheden middels intervisie bijeenkomsten met andere kwaliteitsbegeleiders. Vanuit onze visie werken we binnen SWZ met teamrollen. De teamrol kwaliteit van zorg is gekoppeld aan deze functie omdat dit de kern is van je werk. In de functie van kwaliteitsbegeleider heb je alle ruimte om jezelf en je team verder te ontwikkelingen.

Wat vragen wij van jou?
Waar anderen tegen problemen oplopen, zie jij een kans om de grenzen te verleggen. Die creativiteit gebruik je om zoveel mogelijk tegemoet te komen aan de wereld van de cliënt. Ook heb je:

  • Ideeën over de doorontwikkeling van kwaliteit van zorg voor cliënten;
  • Ruime ervaring in de zorg voor cliënten met een EMB en/of NAH;
  • Een proactieve en creatieve werkhouding;
  • Een adviseerde, ondersteunende en faciliterende houding;
  • HBO werk- en denkniveau, die voortkomt uit een zorgachtergrond.

Ons aanbod

Wat krijg je bij SWZ?
Samen kijken we naar de best passende contractvorm, waarbij een vast contract tot de mogelijkheden behoort. Het contract valt binnen de cao gehandicaptenzorg FWG 50, voor 28-36 uur per week.

  • Een gave functie waarin je zowel kwaliteit van zorg als collega’s laat groeien;
  • bruto maandsalaris tussen €2.899,- en €4.140,- o.b.v. 36 uur per week, exclusief onregelmatigheidstoeslag; 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van ruim 8% over je bruto jaarsalaris;
  • Deelname aan het Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
  • Tot 40% korting op aanschaf van bijvoorbeeld fietsen, fitness abonnement of tablet door een fiscale regeling;

Interesse?

Interesse?
Ben je er klaar voor om grenzen te verleggen van cliënten, je collega’s en die van jezelf? Wacht dan niet langer en verras ons met je sollicitatie!

Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Marian van Kempen via 06-83996639. Voor vragen over de locatie Silverenberg kun je contact opnemen met Mandy van den Boom via 06-45355132

Recente vacatures

Glorieuxpark

Verpleegkundige – Huize Glorieux

Eindhoven
In overleg
Zorgorganisatie Het Hoge Veer

Verpleegkundige niveau 4

Raamsdonksveer
In overleg