zoekt een

Verpleegkundige, Gebint 14

Wij vragen

Op het Gebint 14 wonen in totaal 12 bewoners met de leeftijd tussen de 17 en 64 jaar. De woning is verdeeld in twee kanten; een A kant en B kant. Binnen de locatie wordt echter wel gewerkt met één vast team dat op beide kanten inzetbaar is. Dit zorgt ervoor dat je een prettige afwisseling hebt in je werkzaamheden en de contacten met bewoners. De bewoners wonen echter in hun beleving in een woning voor 6 bewoners. De bewoners op de A kant zijn jongeren in de leeftijd tussen de 17 en 28 jaar. Op de B kant wonen bewoners in de leeftijd tussen de 32 en de 64 jaar. De intensiviteit op Gebint 14 is erg uitlopend. De ene bewoners heeft een constant lijntje nodig terwijl de ander zelf een wandeling over het Rijtven kan maken. Binnen deze woonlocatie speelt het component gedrag een behoorlijke rol. Er is een groepsmeerzorgvraag die met een gedeeltelijke 1 op 1 begeleiding wordt ingezet.

Voor onze cliënten is het niet altijd eenvoudig om aan te geven waar zij nou echt gelukkig van worden of om misschien wel aan te geven dat zij ergens pijn hebben. Fijn dat jij er bent, want doordat jij vanuit jouw medische bril klein kijkt en een cliënt daarmee écht ziet, signaleer jij welke verpleegkundige acties nodig zijn. Jij weet dat je de AVG moet inschakelen, omdat jouw cliënt al twee dagen heel erg stil is of misschien juist wel steeds heel fel reageert. Jij ziet wanneer er iets mis is op medisch vlak en dat kan gaan van obstipatie tot aan een onderliggende longontsteking. Jij legt verbanden en weet wanneer je aan de bel moet trekken bij jouw collega’s vanuit de medische disciplines. Klein kijken en werken vanuit de methodiek Meer Mens levert zowel jouzelf als de cliënt geluk op!

Je coacht je team op verpleegkundig gebied. Jij zorgt er voor dat alle medische protocollen up to date zijn en vertaalt deze eenvoudig door naar de praktijk voor jouw collega’s. Wel zo fijn, want zo kun je de medische zorg van de cliënten met een gerust hart aan je team overlaten op dagen dat jij een vrije dag hebt.

Warm, nieuwsgierig en persoonlijke aandacht, daar herken jij jezelf in! Jouw eigenschappen geven kleur aan het leven van de cliënt. En net dat beetje extra kleur staat voor hen gelijk aan net dat beetje extra geluk. Ook als een cliënt niet kan praten, weet jij contact te maken en zie jij wat een iemand nodig heeft op medisch gebied en qua begeleiding. En dat levert jou natuurlijk ook een glimlach op. En naast deze mooie eigenschappen, neem jij natuurlijk jouw rugzak vol met medische kennis en inzichten mee. De dagelijkse zorg(overname) doe jij met veel plezier, zodat een cliënt de dag weer fris kan starten! Jij begrijpt als geen ander dat een cliënt het fijn vindt om zelf het tempo te bepalen en zelf kleine keuzes te maken. En wordt het medisch complex? Leuk, denk jij! Jij hebt jouw volle focus liggen op zaken als medicatie, gedrag, epilepsie, obstipatie en andere verpleegtechnische handelingen. En vanuit deze ervaring draag jij bij aan het opstellen, uitvoeren en aanpassen van de medische zaken in het Persoonlijk Plan. Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk voor jouw collega begeleiders op locatie, waardoor jij hen gemakkelijk meeneemt in jouw verpleegkundige visie.

Doordat jij klein kijkt en vanuit je gevoel werkt, voel jij haarfijn aan hoe een cliënt in zijn vel zit. En dat het soms eens kan knallen? Dat weet jij en ga je niet uit de weg. Jij ziet de vraag achter dat gedrag en bent er onvoorwaardelijk.

En tot slot heb je een afgeronde verpleegkundige mbo- of hbo-opleiding en ben je in het bezit van een geldige BIG registratie.

Ons aanbod

  • Een uitdagende baan voor 24 uur in de week;
  • Een leuke en uitdagende gevarieerde groep bewoners;
  • Een salaris in FWG 40 volgens cao gehandicaptenzorg (minimaal € 2.537,- en maximaal € 3.432,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek);
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zoals vakantietoeslag (8%), ORT en een eindejaarsuitkering (8,33%);
  • Jouw persoonlijke groei staat centraal. Je kunt een uitgebreid scholingsaanbod volgen via onze eigen Academie (o.a. supportgericht werken, Meer Mens, coaching, wet- en regelgeving, autisme en de benodigde verpleegtechnische handelingen).

Interesse?

Inhoudelijke vragen met betrekking tot deze positie? Zorgcoördinatoren Karlijn van Bommel (06-29 58 17 69) beantwoordt ze graag. Heb je andere vragen? Neem dan contact op met Dorrie Wijnhoven (Recruiter 06-15 67 18 36) van dinsdag t/m vrijdag.

Recente vacatures

Kempenhaeghe

Begeleider kindgroep

Sterksel
24 - 32 uur
Dichterbij

Orthopedagoog

Uden
28 - 32 uur