zoekt een

Verpleegkundig Specialist (VS)

Wij vragen

Gediplomeerd verpleegkundig specialist, BIG-geregistreerd.

  • Je beschikt over goede contactuele eigenschappen, een creatief denkvermogen en bent proactief.
  • Je stelt zelf diagnoses, voert een behandelplan uit, schrijft waar nodig medicatie voor en geeft advies en voorlichting.
  • Je bent open-minded, betrokken, collegiaal, daadkrachtig, flexibel en hebt passie voor persoonsgerichte huisartsenzorg.

Je zet je kennis, visie en ervaring als Verpleegkundig Specialist in om bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van onze praktijk en het verbeteren en ontwikkelen van wijkgericht zorgaanbod.

Ons aanbod

Werken in een moderne, kleinschalige en persoonsgerichte huisartsenpraktijk met holistische mensvisie in een leuk dorp! Voor meer informatie over onze praktijk en ons fijne team verwijs ik je graag naar onze website https://rijnlaan.dohnet.nl

Wij werken met HIS Medicom, patiëntenportaal MGn en VIP Live en zijn aangesloten bij een innovatieve zorggroep StroomZ (voorheen DOH). Positieve gezondheid, wijkgerichte samenwerking en ICT innovaties zullen verder worden vormgegeven.

Wij geloven in continu leren en groeien. Scholing en ontwikkelmogelijkheden horen hierbij. Teamcoaching, 3-maandelijkse deskundigheidsbevorderingsavonden en een jaarlijkse reanimatietraining op de praktijk met ons team vormen hierbij een vast onderdeel.

Daarnaast is onze praktijk NHG geaccrediteerd en zijn we opleidingspraktijk voor Maastricht University.

Onze praktijk is gunstig gelegen t.o.v. de A50 en wij zijn van plan volgend jaar te starten met de bouw van een nieuw kleinschalig gezondheidscentrum icm wijkcentrum in onze wijk.

Naast het werken in onze huisartenpraktijk zijn er mogelijkheden om als VS bij SWZ Zonhove (samenwerkingsverband met onze praktijk) aan de slag te gaan. Als ook op de Spoedpost in Eindhoven en Geldrop.

Interesse?

Interesse om onze nieuwe collega te worden?! Stuur je motivatie met cv naar ons op, we ontmoeten je graag :-)

Ook als je al werkzaam bent op een andere praktijk en graag je uren zou willen uitbreiden nodigen we je van harte uit om te solliciteren! In afstemming met jou en je huidige werkgever zijn er vermoedelijk meerdere constructies mogelijk t.a.v. financiële vergoeding zoals bijv. detachering.

Recente vacatures

Máxima MC

Apothekersassistent poliklinische apotheek

Veldhoven
24 - 36 uur
Vivent

Ergotherapeut (zwangerschapsverlof)

Rosmalen
20 - 24 uur
Dichterbij

GZ Psycholoog Ambulante Poli in Eindhoven

Eindhoven
In overleg