zoekt een

Begeleider complex gedrag in de wijk, Keizersbosch

Wij vragen

Een dag met onze cliënten is alles behalve saai of eentonig! Cliënten zullen jou iedere dag uitdagen het beste uit jezelf te halen en je soms ook een spiegel voorhouden. Jij bent hun stabiele factor die zorgt voor een veilige en voorspelbare omgeving.
Jij ondersteunt de cliënt (veelal 1:1) in het volgen van zijn/haar dagprogramma. Dat begint ’s morgens bij het opstaan waarbij je de cliënt ondersteunt met de dagelijkse verzorging. Vervolgens voor de cliënten die niet naar externe dagbesteding gaan, zorg jij voor een zinvol dagprogramma in de woning een aantal activiteiten, waarbij je ’s avonds de dag afsluit met een lekker warm bad om de prikkels van de dag te kunnen verwerken. Nabijheid is het sleutelwoord en jij houdt constant de gemoedstoestand van jouw cliënt in de gaten en past je daarop aan. Samen 100% en er onvoorwaardelijk zijn voor een cliënt… dat is jouw persoonlijke missie!

De woning: Keizersbosch is een woning in de wijk, in een warme buurt, aan een leuk pleintje. De woning is een geschakelde woning met twee huiskamers en een gedeelde keuken. In één woonkamer woont een client 'als op een appartement'. Hij kan naar wens aansluiten in de andere huiskamer, maar ook op zichzelf zijn. In de andere huiskamer wonen 4 cliënten: EMB en complex gedrag. Leeftijd variërend tussen 29 en 73 jaar. Gemene deler tussen deze cliënten is de vraag naar structuur, kaders en ondersteuning vanuit relatie. Er is onder andere sprake van autisme, verstoorde prikkelverwerking en angststoornissen.
De toekomst:
De cliënten die wonen in de woning aan Keizersbosch gaan binnen nu en naar schatting 1,5 jaar allemaal verhuizen naar een andere locatie zoals een nieuwbouwproject in Gemert of bestaande woningen elders in de organisatie. Verhuizen kan spannend zijn voor cliënten.

Jij staat stevig in je schoenen en weet je hoofd koel te houden wanneer dit cliënten even niet lukt. Onvoorwaardelijk ben jij er voor hen en dat voelen onze cliënten! Jij blijft rustig, herkent vroegtijdig signalen bij cliënten en weet hierop de juiste acties uit te zetten. Dit betekent ook dat jij niet terugdeinst voor verbale of fysieke escalaties, maar juist nieuwsgierig bent naar wat een cliënt bedoelt met zijn gedrag. Jij voelt haarscherp aan wat cliënten van je nodig hebben en vanuit deze ervaring draag jij bij aan het opstellen en uitvoeren van de doelen in het Persoonlijk Plan.
Door de rust en het zelfvertrouwen wat je uitstraalt, durven cliënten en ook zeker jouw collega’s op jou te bouwen. En wat heb jij daarvoor in huis? Jij bent duidelijk, oordeelt niet en komt je afspraken na. En ook niet onbelangrijk; jij reflecteert graag op je eigen handelen en staat open voor feedback. Alleen dan voel jij dat je kunt groeien om de beste begeleiding te kunnen bieden!


En naast deze mooie eigenschappen, neem jij natuurlijk kennis en vaardigheden rondom de dagelijkse zorg(overname) mee. En jij begrijpt als geen ander dat een cliënt het fijn vindt om daarin zelf het tempo te bepalen. En wordt het medisch iets complexer? Daar draai jij je hand niet voor om en jij verdiept je waar nodig graag in medische handelingen.
Je start graag met je baan in de woning aan Keizerbosch en vindt het leuk om op termijn met de cliënten "mee te gaan" verhuizen naar een andere locatie. Je vindt het gaaf om daarmee een andere uitdagende en leuke werkplek krijgen.

Ons aanbod

  • Een baan voor 30 uur per week;
  • Een team waarbinnen er écht wordt samengewerkt tussen collega’s die op elkaar kunnen vertrouwen;
  • Een werkomgeving waarbij je de vrijheid krijgt om zelfstandig keuzes te maken;
  • Regie over je eigen dienstrooster in overleg met je collega’s;
  • Een salaris in FWG 35 voor Begeleider A en FWG 40 voor Begeleider B volgens de cao Gehandicaptenzorg met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zoals reiskostenvergoeding, het volgen van trainingen bij onze eigen Academie en aandacht voor fitte en vitale medewerkers;
  • Een jaarcontract met naar verwachting aansluitend een contract voor onbepaalde tijd.

Interesse?

Neem dan contact op met Recruitment; Monique Terwijn (06-15 57 67 21 ) of met Josien Vereijken, Zorgcoördinator ( 06-25741921)

Recente vacatures

BrabantZorg

Consulent Belevingsgerichte Zorg | 20 uur

Oss
16 - 20 uur
Sterk Huis

Jeugd- en Gezinsprofessional op school

Goirle
24 - 36 uur
Jeugdbescherming Brabant

Jeugdbeschermer regio 's-Hertogenbosch

Etten-Leur
32 - 36 uur