zoekt een

Verpleegkundige wonen in de wijk, Peelregio

Wij vragen

Niet de oplossing willen zijn of hebben voor cliënten, maar hen juist aanmoedigen om zelf op zoek te gaan naar mogelijkheden en kansen! Jij werkt vanuit de methodiek supportgericht werken en jij bent dé verpleegkundige die een cliënt zelfvertrouwen geeft. En in dat zelfvertrouwen zit voor onze cliënten geluk! Onze cliënten omschrijven zichzelf als super divers, waardoor voor jou geen dag hetzelfde is! Zij hebben een licht tot ernstig verstandelijke beperking en wonen met elkaar in een groepswoning of gedeeltelijk zelfstandig in eigen studio of appartement. Soms is er sprake van bijkomende problematiek zoals autisme, Syndroom van Down, psychische problematiek of moeilijk verstaanbaar gedrag.

Cliënten geven niet altijd duidelijk aan als ze ergens pijn ervaren. Of misschien benoemt jouw cliënt wel dat hij buikpijn heeft, terwijl hij eigenlijk juist last heeft van zijn oren. Het is aan jou om scherp te observeren en de juiste verpleegkundige acties uit te zetten. Zo zorg jij goed voor de cliënt en vind jij jouw werkgeluk! Je coacht je team op verpleegkundig gebied. Jij zorgt er voor dat alle medische protocollen up to date zijn en vertaalt deze eenvoudig door naar de praktijk voor jouw collega's. Wel zo fijn, want zo kun je de medische zorg van de kinderen met een gerust hart aan je team overlaten op dagen dat jij een vrije dag hebt.

Een gezellig huishouden waar iedereen zichzelf kan zijn, dat is waar jij iedere dag weer voor zorgt met jouw enthousiaste en warme persoonlijkheid. En door de wisselende groepssamenstelling is dat soms best dynamisch en kan dat soms wel eens botsen. Jij gaat dat niet uit de weg en weet deze onderlinge groepsinteractie goed te begeleiden.

En daarnaast, neem jij natuurlijk jouw rugzak vol met medische kennis en inzichten mee. De dagelijkse zorg(overname) doe jij met veel plezier, zodat een cliënt de dag weer fris kan starten! En wordt het medisch complex? Leuk, denk jij! Jij hebt jouw volle focus liggen op zaken als medicatie en de verpleegtechnische handelingen binnen de locatie. Daarnaast weet jij wanneer het nodig is om aan de bel te trekken bij jouw collegas vanuit de medische disciplines. En jouw enthousiasme werkt aanstekelijk voor jouw collega begeleiders op locatie, waardoor jij hen gemakkelijk meeneemt in jouw verpleegkundige visie.

Jij weet hoe belangrijk het voor cliënten is dat zij zelf keuzes maken, van klein tot groot. Cliënten ervaren structuur en duidelijkheid bij jou, zodat ze overzicht houden over hun eigen leven en hierin zelf regie kunnen nemen. Samen met de cliënt zorg je dat hij een plek binnen de maatschappij in kan nemen.

En tot slot heb je een afgeronde verpleegkundige mbo- of hbo-opleiding en ben je in het bezit van een geldige BIG registratie.

Ons aanbod

  • Een salaris in FWG 40 volgens cao gehandicaptenzorg (minimaal € 2.537,- en maximaal € 3.432,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek);
  • Een jaarcontract, waarbij we er vanuit gaan dat we het na een jaar omzetten in een contract voor onbepaalde tijd;
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zoals vakantietoeslag (8%), ORT en een eindejaarsuitkering (8,33%);
  • Jouw persoonlijke groei staat centraal. Je kunt een uitgebreid scholingsaanbod volgen via onze eigen Academie (o.a. supportgericht werken en de benodigde verpleegtechnische handelingen).

Interesse?

Kun je niet meer wachten om aan de slag te gaan? Wij kunnen niet wachten om kennis met jou te maken! Als je solliciteert zullen één van onze recruiters binnen een aantal werkdagen telefonisch contact met je opnemen. In dat gesprek bekijken jullie samen wat jouw wensen zijn en waar jij het beste tot je recht gaat komen binnen ORO. En zijn jullie allebei enthousiast? Dan bespreken jullie samen het vervolg en volgt er natuurlijk gauw een kennismaking met je eventuele toekomstige collega's en de locatie.

Recente vacatures