zoekt een

Triagist/Doktersassitente M/V voor avond-, nacht- en weekenddiensten, 12-22 uur

Wij vragen

Triagist/Doktersassistente (m/v)

voor avond-, nacht- en weekenddiensten, 12-22 uur per week

We zijn op zoek naar triagisten en doktersassistenten voor alle diensten buiten kantooruren (avonden, nachten en weekenden) op de centrale huisartsenpost van SHoKo te Veldhoven. De huisartsenpost is gevestigd in het Maxima Medisch Centrum te Veldhoven, nabij de SEH, waarmee wij intensief samenwerken.

Functie-inhoud

Op basis van, door de patiënt verstrekte, (telefonische) informatie én aan de hand van richtlijnen en protocollen, handel je de hulpvraag zelfstandig af of verwijs je via een consult of visite door naar de dienstdoende huisarts. Je ondersteunt de huisarts bij de medische hulpverlening en ontvangt patiënten op de huisartsenpost. Daarnaast behoren het zelfstandig uitvoeren van kleine verrichtingen, al dan niet in opdracht van de huisarts, het verwerken van gegevens in het geautomatiseerd systeem en het overdragen van gegevens naar collega’s tot jouw takenpakket.

Functie-eisen

Voor deze functie zoeken wij gediplomeerde triagisten, of doktersassistenten die bereid zijn de opleiding tot triagist te volgen. Werkervaring als doktersassistente is een pre, maar niet noodzakelijk. Ook reacties van MBO4 opgeleide in de zorg zijn welkom. Belangrijk is dat je zeer zelfstandig kan werken en stressbestendig bent. Je hebt een goed analytisch vermogen en kan op een juiste manier doorvragen, beoordelen en afhandelen van hulpvragen.

Ons aanbod

Werken bij SHoKo

Wij zijn SHoKo huisartsenpost, een kleine dynamische organisatie die verantwoordelijk is voor kwalitatief hoogstaande huisartsenzorg s avonds, s nachts en in de weekenden. Wij werken vanuit de locatie Veldhoven, in het Maxima Medisch Centrum. SHoKo is een prettige werkgever, met goede arbeidsomstandigheden. We stellen persoonlijke inbreng op prijs en zorgen voor bijscholing. De CAO Huisartsenzorg is van toepassing en je ontvangt een toeslag van 30% tot 60% voor het werken buiten kantooruren. Werkroosters stellen we steeds minimaal twee maanden vooraf op, waarbij we rekening houden met vakanties en vrije dagen.

Interesse?

Solliciteren

Meer informatie over SHoKo en de functies kun je krijgen bij een van de teamleiders, telefoon 040-2660566.

Om een goede indruk te krijgen van deze veelzijdige en verantwoordelijke baan, is een persoonlijk gesprek en/of een bezoek aan de huisartsenpost mogelijk.

Reacties ontvangen wij graag via e-mail op vacature@shoko.nl of per post:

SHoKo
t.a.v. Secretariaat
De Run 4600
5504 DB Veldhoven

Recente vacatures

SWZ

Centralist Nachtdienst

Son en Breugel
Parttime
tanteLouise

Tijdelijke Leef- & Woonondersteuner – Locatie Jacqueline

Bergen op Zoom
16 - 20 uur
Stichting Land van Horne

Zorgondersteuner (in opleiding)

Weert
20 - 24 uur