zoekt een

Vacature Verpleegkundig Specialist/Physician Assistant

Wij vragen

Voor onze centrale huisartsenpost van SHoKo in het Maxima Medisch Centrum in Veldhoven zijn we voor de weekenddiensten (zaterdag, zondag en feestdagen) op zoek naar Verpleegkundig Specialisten of Physician Assistants.

Functie-inhoud

Samen met de dienstdoende huisarts en de triagisten ben je verantwoordelijk voor een goedlopende consultdienst op de huisartsenpost. Je diagnosticeert en behandelt alledaagse klachten zoals infecties van de luchtwegen, oorpijn, urineweginfecties, huidaandoeningen, klachten van het bewegingsapparaat en kleine trauma’s. Indien nodig overleg je met de huisarts of de SEH.

Functie-eisen

  • Je hebt de opleiding Master Advanced Nursing Practice of Master Physician Assistants afgerond.
  • Je bent in het bezit van een BIG-registratie en het AED reanimatie diploma;
  • Je hebt kennis en ervaring in de eerstelijns patiëntenzorg met verschillende leeftijdscategorieën;
  • Je werkt graag zelfstandig maar kan ook goed samenwerken op verschillende niveaus;
  • Je bent integer, zorgvuldig en kan je goed inleven;
  • Je communiceert helder en staat stevig in je schoenen.

Ons aanbod

Over SHoKo

Bij Samenwerkende Huisartsen Organisatie Kempen en Omstreken (SHoKo) verzorgen ruim tachtig huisartsen samen met triagisten de spoedeisende huisartsenhulp buiten kantooruren. Het werkgebied van SHoKo is de Oostelijke Kempen en Deurne. Het verzorgingsgebied telt ca. 193.000 inwoners. SHoKo heeft een huisartsenpost in Veldhoven.

Werken bij SHoKo

SHoKo is een prettige werkgever, met goede arbeidsomstandigheden. Je werkt in een klein team met korte lijnen naar de artsen. We stellen persoonlijke inbreng op prijs en zorgen voor bij- en nascholing. De arbeidsvoorwaarden conform de CAO Huisartsenzorg zijn van toepassing en je ontvangt een toeslag voor het werken buiten kantooruren. Werkroosters stellen we steeds minimaal twee maanden vooraf op, waarbij we rekening houden met vakanties, verjaardagen en dergelijke.

Je krijgt in eerste instantie een contract voor bepaalde tijd met vooruitzicht op een vast dienstverband. De functie wordt, afhankelijk van kennis en ervaring, in salaristabel 9 ingeschaald.

Interesse?

Herken je jezelf hierin? Grote kans dat je uitstekend functioneert binnen een spoedeisende setting.

Heb je interesse reageer dan door je motivatie en CV te mailen naar secretariaat@shoko.nl

Voor meer informatie kan je bellen met de algemeen manager, Frank Benne, 06-55790189

Recente vacatures