zoekt een

Verzorgende IG | Woonzorgcentrum | Breda Zuid / Ulvenhout

Wij vragen

Werken in de zorg, op een locatie, waar de eerste stappen zijn gezet om samen écht ander te denken? Wil jij graag als verzorgende IG hierin meebouwen en de locatie verder ontwikkelen? Lees de vacature voor onze locatie in Ulvenhout dan snel verder!

Dit ga je doen als Verzorgende IG in Ulvenhout

Wanneer je werkt in de zorg op onze locatie De Donk in Ulvenhout, werk je op 1 van onze 2 afdelingen. Op de begane grond wonen onze bewoners met dementie. Op de 1e en 2e verdieping wonen bewoners met somatische aandoeningen.

Sociale benadering dementie

Locatie de Donk in Ulvenhout is in ontwikkeling. We gaan anders denken. De mens centraal zetten in plaats van de patiënt. Vanaf mei 2023 starten we met open leefcirkels en vanaf het najaar 2023 passen we de Sociale Benadering Dementie toe.

Over jou

  • Minimaal een diploma Verzorgende IG niveau 3;

Ben je gediplomeerd verpleegkundige niveau 4 en zet je graag de volgende stap in je loopbaan? Bijvoorbeeld het volgen van een HBO verpleegkundige opleiding? We bekijken dan graag samen de mogelijkheden.

Ons aanbod

Dit krijg je bij jouw nieuwe baan

  • Arbeidsvoorwaarden voor onbepaalde tijd;
  • Contracturen naar keuze;
  • Een salaris in FWG 40 (max €3.254,43 o.b.v. 36 uur);
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, vakantiegeld en meerkeuze arbeidsvoorwaarden;
  • Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden d.m.v. het opleidingsaanbod van Surplus.

Interesse?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Ron Baremans (teammanager) via 0620673346 of per e-mail via ron.baremans@surplus.nl.

Als je vragen hebt m.b.t. de verdere sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de afdeling Werving & Selectie via werken@surplus.nl of op telefoonnummer 076-208 2345.

Solliciteren doe je door op de onderstaande button te klikken. Je wordt dan doorgeleid naar het online-sollicitatieformulier.

Recente vacatures

Philadelphia Zorg Brabant

(Persoonlijk) begeleider EMB/ Verzorgende IG/Verpleegkundige ...

's-Hertogenbosch
12 - 28 uur
Sint Anna

Verzorgende IG (Nachtteam)

Boxmeer
20 - 24 uur
St. Elisabeth Roosendaal

Verzorgende IG / EVV

Roosendaal
16 - 32 uur