zoekt een

POH-GGZ huisartsenzorg

Wij vragen

PoZoB is doorlopend op zoek naar POH'S GGZ in bezit van diploma poh ggz of bereidt zijn het diploma, op kosten van PoZoB, te behalen .

Er zijn verschillende mogelijkheden mogelijk; variërend  van 16 uur per week tm 38 uur per week voor onze regio's Zuid-Oost Brabant (Eindhoven, Veldhoven, Helmond/Deurne, de Kempen, Valkenswaard, Cranendonck) en Midden Limburg (Weert)

Dit is PoZoB!

Sinds 2002 verbetert PoZoB de eerstelijns zorg voor patiënten met een chronische of psychische aandoening en voor kwetsbare ouderen.

Wij geloven in gezamenlijke zorgverbetering in de vorm van praktijkondersteuning, zorgprogramma’s en wetenschappelijk onderzoek. Kwaliteit van zorg staat bij ons voorop. Samen met zorgverleners en patiënten gaan we voor de beste zorg op maat. Bij onze 175 huisartspraktijken in Zuidoost-Brabant en Noord Limburg werken ruim 230 betrokken praktijkondersteuners. Zij verlenen op een enthousiaste en professionele manier zorg aan mensen met een chronische aandoening of psychische klachten (GGZ) en aan kwetsbare ouderen.

Waar kom je te werken?

Je komt in dienst bij PoZoB, maar gaat werken bij één of meerdere huisartspraktijken die bij ons zijn aangesloten. We zorgen voor een gedegen inwerkperiode, waar veel aandacht is voor vakinhoudelijke ondersteuning door onze stafmedewerkers en enthousiaste collega’s. Maar vanaf dag één is er ook aandacht voor jou, voor wie je bent en hoe jij je voelt en staat één van onze managers klaar om je te verwelkomen. Ook na je inwerkperiode zijn we er voor je en is er aandacht voor ontwikkeling en begeleiding.

Informatie over PoZoB en het werken als praktijkondersteuner kun je vinden via onze website https://www.pozob.nl/over-pozob/ en https://www.pozob.nl/over-pozob/werken-bij-pozob.

Wat vragen we van jou?

  • Je hebt een relevante vooropleiding (minimaal HBO niveau, check bij de Landelijke vereniging POH-GGZ welke opleiding relevant is) op zak en de opleiding voor praktijkondersteuner GGZ (of bereidt het diploma , op kosten van PoZoB , te behalen) met daarnaast ervaring in het begeleiding van patiënten (volwassenen en jeugd) met GGZ problematiek.
  • Je bent bekend met de principes van positieve gezondheid en persoonsgerichte zorg.
  • Je bent zeer vaardig in het werken met de computer en de gebruikelijke kantoorautomatisering.
  • Een goed georganiseerde en opgeruimde collega, veerkrachtig als het even anders loopt, wat in de eerstelijns zorg wel eens gebeurt.
  • Je bent als collega energiek, enthousiast, proactief, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je helpt mee de goede sfeer in het team te behouden.

Ons aanbod

Een innovatieve organisatie, die echt het verschil maakt en graag voorop loopt in kennis, kunde en vaardigheden. Erg veel kundige en gezellige poh collega’s! Veel vakinhoudelijke ondersteuning, vaste werktijden en opleiding en ondersteuning door PoZoB.

Interesse?

Spreekt het werken bij PoZoB je aan en wil je meer weten? Mail ons voor vragen, meer informatie, het plannen een kennismakingsgesprek op werkenbij@pozob.nl  Wilco de Quartel neemt dan snel contact met je op.

Contact

Wilco de Quartel
Personeelsadviseur
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures