zoekt een

Verzorgende IG die mensen ziet zoals ze zijn | Terheijden

Wij vragen

Check! 10.000 stappen makkelijk gehaald vandaag in je route in het woonzorgcentrum. En zo mooi, achter elke voordeur een eigen verhaal. Hier ondersteunen bij een kous, daar samen foto’s kijken en achter een andere deur weer beroep doen op je skills.

Kan jij goed kunnen schakelen, prioriteiten stellen en denken: wat is nú belangrijk? De ene keer kunnen besluiten dat het welzijn is, en de andere keer racen tegen de klok voor de zorg voor de zieken. Jouw besluit! Past dit helemaal bij jou? Dan hebben we bij Surplus een droombaan voor jou en willen we heel graag met je kennismaken. Lees snel verder!

Dit ga je doen als verzorgende IG bij Surplus

Als verzorgende IG ben je mede verantwoordelijk voor het verlenen van zorg gericht op persoonlijke verzorging, begeleiding en verpleging. Je stelt de zorgwensen en -behoeften van je bewoners centraal en kijkt naar wat er nodig is. Daarnaast is jouw belangrijkste taak: zorg leveren met persoonlijke aandacht!

Jouw werkplek

Midden in Terheijden ligt woonzorgcentrum Antonius Abt. Een bijzonder, gemoedelijk en veelzijdig woonzorgcentrum waar wonen, zorg en welzijn bij elkaar komen in een gemoedelijke sfeer. Er zijn veel vrijwilligers verbonden aan het Antonius Abt, die mede zorgen voor vele activiteiten. Op Antonius Abt bieden we zorg op lichamelijk, psychisch en sociaal gebied aan cliënten die langdurig of tijdelijk verblijven. De bewoners wonen allemaal in een eigen appartement.

Over jou

Wij zoeken een flexibele verzorgende IG die écht oog heeft voor het levensverhaal van onze bewoners. Je hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden en je bent iemand die verantwoordelijkheid neemt voor je taken. Daarnaast ben je in bezit van:

  • Het diploma verzorgende IG mbo-niveau 3.

Ons aanbod

Zo zorgen wij voor jou

  • De uitdaging om alles voor de cliënten goed te laten verlopen met behoud van hun eigen zelfstandigheid;
  • Werken op een plek waar we met elkaar streven naar woon- en werkgeluk en een werkgever waar de deur altijd open staat;
  • Uren in onderling overleg (24-36 uur);
  • Salaris conform FWG 40 via CAO VV&T en salaris max 3.254,43 (o.b.v. 36 uur);
  • Ontwikkelingsmogelijkheden: we hebben een ruim aanbod aan zorg binnen Surplus.

Interesse?

Enthousiast geworden? Klik nu op de knop ‘solliciteer direct’! Heb je vragen of wil je extra informatie? Dan kun je terecht bij Lucia van Dijk (recruiter) via 0622241496 of werken@surplus.nl.

Recente vacatures