zoekt een

Vakantie-/weekendbaan. Ook zonder ervaring in de zorg!

Wij vragen

Kies je voor SWZ, dan kies je voor een werkgever die jou de ruimte geeft. Wij ondersteunen mensen met niet- aangeboren hersenletsel (NAH) en (ernstige) meervoudige beperking (EMB). Dagelijks vertrouwen zij op onze zorgmedewerkers. Zorg van mens tot mens, met een warm hart en het hoofd koel.

Ben jij behulpzaam en vind je werken in de zorg helemaal leuk? Dan hebben we zeker een fijne werkplek voor je!

Je zou ons bijvoorbeeld al kunnen helpen bij het ondernemen van activiteiten met de cliënten. Zoals het spelen van spelletjes, met ze te gaan wandelen of hen te brengen naar de dagbesteding. Maar je kan natuurlijk ook meehelpen bij het ontbijt, lunch of het avondeten.

Volg je een zorgopleiding en heb je je stage(s) al afgerond? Dan mag je basiszorg uitvoeren, zoals het aantrekken van steunkousen en het douchen of in bad doen van de cliënt.

Mocht je geen zorgachtergrond hebben maar het wel heel leuk vinden om onze cliënten een fijne dag te bezorgen, dan ben je zeker ook van harte welkom!

Ons aanbod

Wat krijg je bij SWZ?

Uiteraard doe jij dit niet voor niks en krijg je:

  • ervaring in de gehandicaptenzorg, mooie aanvulling als je een zorgopleiding volgt!
  • een mooi uurloon tot wel €16,69 met daar bovenop onregelmatigheidstoeslagen
  • een glimlach of knuffel van onze cliënten omdat ze zo blij zijn met jou!
  • de keuze uit meerdere fijne werk- en leerplekken verspreid over Zuid-Oost Brabant. Denk bijvoorbeeld aan Boxtel, Den Bosch, Eindhoven, Helmond, Schijndel, Someren, Son en Breugel, Uden, Veghel en Boxmeer
  • de mogelijkheid om zowel korte als lange diensten te werken zowel doordeweeks als in het weekend en tijdens vakanties!

Interesse?

Interesse?
Ben je al nieuwsgierig geworden naar je nieuwe bijbaan? Onze teams en cliënten staan klaar om je warm te verwelkomen, kom gezellig een kijkje nemen!

Recente vacatures

Compartijn

Helpende Plus

Tilburg
20 - 24 uur
Laverhof

Helpende plus - thuiszorg Uden

Uden
8 - 12 uur
Sint Anna

Helpende Plus Ouderenzorg

Boxmeer
16 - 28 uur