zoekt een

Persoonlijk Coach (samenwerkingsverband)

Wil jij de zorg in de regio Hart van Brabant nóg toegankelijker maken voor kwetsbare inwoners? En dat binnen de kracht en zekerheden van een samenwerkingsverband van 10 zorgorganisaties? Zie jij jezelf als een pionier? Als een zelfstandige aanpakker? Denk je graag mee hoe de samenwerking binnen de zorg beter kan? En dat direct in een team waarin je samenwerkt met diverse zorgprofessionals van andere zorgaanbieders binnen het samenwerkingsverband.

Versta jij daarnaast de kunst van het krachtgericht begeleiden en wil je samen met de cliënt werken aan zijn individuele leerproces naar een zelfstandig leven in de maatschappij? Dan zijn wij benieuwd naar jouw verhaal!

Wij zoeken per direct verschillende collega's die onze organisatie komen versterken als:

Persoonlijk coach (samenwerkingsverband)
24-36 uur per week

Hoe ziet jouw dag eruit?

Je start de dag met het lezen van je mail: zijn er sinds je laatste werkdag zaken gebeurd die snel opgepakt moeten worden? Je stelt prioriteiten en wijzigt daar waar nodig de eerder gemaakte planning. Je springt op de fiets en gaat op huisbezoek bij een cliënt waar je al een tijdje komt. Je ondersteunt haar bij het verwerken van de post en het ondernemen van de bijbehorende acties. Omdat het de cliënt al een paar keer niet is gelukt om naar de afspraak met de reclassering te gaan, spreek je af om de volgende keer samen te gaan.

Tijd om naar je volgende cliënt te gaan. Omdat de cliënt binnenkort gaat verhuizen naar een zelfstandige woning, help je hem bij het aanvragen van bijzondere bijstand voor de inboedel en stofferingskosten en hebben jullie contact met de woningbouw over de sleuteloverdracht. Je maakt het papierwerk in orde wat nodig is voor de verhuizing.

Na de lunch word je door een collega gebeld over een crisis van een andere cliënt uit jouw caseload. Je gooit daarom je agenda om, gaat naar de locatie waar deze cliënt verblijft en je overlegt met de collega’s en ketenpartners die betrokken zijn bij de behandeling. Als je dit hebt gedaan ga je nog bij een andere cliënt op huisbezoek en heb je nog een overleg met je basisteam. Jullie hebben de voortgang van jullie resultaatafspraken besproken, dus nu rest alleen nog het schrijven van rapportages, voordat jouw werkdag er weer op zit.  

Wie ben jij?

We vinden het belangrijk dat onze collega's betrokken, flexibel en integer zijn en respect hebben voor anderen. Ook communiceer jij gemakkelijk met alle niveaus en ben je in staat om de juiste mensen om je heen te verzamelen om de cliënt in zijn herstel te ondersteunen. Daarnaast past het bij je om te werken in een team, ben je leergierig en kun je je snel aanpassen. Je laat je niet afschrikken door weerstand, je bent analytisch, je ziet uitdaging om complexe situaties en je gedijt goed bij een hectische werkomgeving.

Wat breng je mee?

Je hebt een relevante afgeronde agogische opleiding op HBO niveau en agogische werkervaring;
Je beheerst zo veel als mogelijk alle voorkomende methoden, technieken en instrumenten van het maatschappelijke werkveld;
Je beschikt over een geruime hoeveelheid zelfinzicht, waardoor je een uitstekende inschatting kunt maken van het effect van jouw eigen handelen op de ander;
Je hebt een sterk ontwikkeld analytisch vermogen, waardoor je in staat bent zelfstandig een begeleidingsplan te formuleren, prioriteiten te stellen en de juiste beslissingen te nemen.


Wat doet Traverse?

Wij hebben als doel om een stabiele basis te creëren voor mensen die geen eigen woning hebben of dakloos dreigen te worden. Door mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen, stellen we ze in staat om de regie te nemen en een nieuwe, positieve wending aan hun eigen verhaal te geven.

Werken bij Siem

Bij Siem willen we het écht anders doen voor inwoners met een ondersteuningsvraag binnen de Wet maatschappelijke ondersteuning op het gebied van begeleiding, beschermd wonen, dagbesteding of dagopvang. We werken vanuit de principes van positieve gezondheid. We gaan in het dossier van de cliënt op bezoek (en niet andersom). Of iemand nu een grote of kleine of meer dan één vraag heeft, of diegene 18 of 81 is en wat de woonsituatie ook is. Wij zijn er. Met 10 verschillende achtergronden in ambulante begeleiding, geestelijke gezondheidszorg, maatschappelijke opvang, beschermd wonen, en ondersteuning bij verstandelijke en fysieke beperkingen, hebben we heel veel kennis en kunde in huis.

We zijn onze samenwerking nog verder vorm aan te geven. Niet alles is duidelijk. Jij houdt van een uitdaging en wilt graag mee bouwen aan deze nieuwe samenwerking.

Tijdens onze eerste kennismaking gaan we samen met jou kijken waar jij de eerste periode het beste past binnen de coalitie.

Wat bieden wij jou?

  • Je komt te werken in een dynamische organisatie die volop in ontwikkeling is;
  • Je krijgt een dienstverband voor 12 maanden, met de intentie tot verlenging;
  • Je kunt de arbeidstijd per week nog nader met ons afstemmen;
  • Wij bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden. Je wordt ingeschaald op ervaring binnen de CAO Sociaal Werk in schaal 8 (min. € 3.191,- en max. € 4.547,- bij een fulltime dienstverband). Salaris conform CAO per 1-1-2024.
  • Per 1-7-2024 komt daar een CAO verhoging van 4% bij!
  • Hier bovenop ontvang je nog ruim 18% aan Individueel Keuzebudget en een flexibliteitsvergoeding;
  • Omdat wij ontwikkeling belangrijk vinden krijg je ook nog 1,5% loopbaanbudget om bijvoorbeeld te besteden aan een opleiding;
  • Iedere werknemer binnen Traverse krijgt een Talentcoach toegewezen.


 Enthousiast geworden?

Reageer dan zo snel mogelijk via de sollicitatie button. De gesprekken worden in overleg ingepland.

Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Webclip afbeelding

Recente vacatures