zoekt een

Helpende / Verzorgende IG / Verpleegkundige, Hof van Nassau

Wij vragen

Ben jij Helpende, Verzorgende IG of Verpleegkundige en lijkt het je leuk om binnen de ouderenzorg te werken? Dan heeft tante misschien wel de geknipte baan voor je…

Wie zoeken we?

Als zorgprofessional ga je aan slag binnen de locatie Hof van Nassau in Steenbergen. Bewoners krijgen hier maximale vrijheid tenzij er gegronde redenen zijn om te kaderen. Als zorgprofessional voer je taken uit die passen bij jouw opleidingsniveau. Je verdiept je in de bewoners en zorgt met passende aandacht en verzorging voor een verbetering van hun welzijn. Je denkt eerder in mogelijkheden dan in obstakels en monitort voortdurend stemming en cognitie bij de bewoner in combinatie met domotica.
Dat betekent dat de woningen zijn voorzien van de nieuwste technologische toepassingen om de kwaliteit van wonen en leven te verbeteren. De kenmerkende ‘gesloten deuren’ op afdelingen met dementerende mensen zijn op Hof van Nassau dus echt verleden tijd.
Als Helpende, Verzorgende IG of Verpleegkundige dien je dan ook in staat zijn zelfstandig en vernieuwend te werken, risico’s in te schatten en kansen te zien. Een uitdagende en mooie baan waar je veel voldoening uit zult halen als je passie hebt voor de dementie zorg!

Je leest meer over de locatie Hof van Nassau en de visie op de website van tanteLouise.

Wie ben jij?

Als zorgprofessional ben je in het bezit van een MBO niveau 2, MBO niveau 3 of MBO niveau 4 opleiding. Tevens heb je kennis van de doelgroep waarmee je werkt en ken je de actuele werkvoorschriften en zorgprocessen.

Voor deze baan komt het goed van pas als je:

 • Goed kan samenwerken (want er werken veel verschillende disciplines binnen de woning);
 • Zelfstandig aan de slag kunt;
 • Sociaal vaardig bent, hulpvaardig bent en het vermogen hebt om je in te leven in de leefwereld van de bewoner;
 • Je goed kunt luisteren, betrokkenheid uitstraalt en weet zo al snel het vertrouwen van de bewoners te winnen.
 • TanteLouise zoekt ook iemand die graag vernieuwend bezig is en zoekt naar verbetering binnen het eigen vakgebied.

Verder goed om te weten: als je bij ons komt werken, moet je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aanleveren. Natuurlijk vergoeden wij de kosten.

Ons aanbod

Wat bieden we je?

Je komt in een leuk team te werken met verschillende disciplines, te denken aan een Teamleider, Verpleegkundigen, Verzorgenden IG, Helpenden, een Coach Dagbesteding en stagiaires/leerlingen.

Dit heeft tante voor jou in petto:

 • Een prettig salaris ingeschaald in FWG 25 (Helpenden), FWG 35 of 40 (Verzorgenden IG) of FWG 45 (Verpleegkundigen) van de CAO VVT.
 • Een solide pensioen.
 • Een eindejaarsuitkering in november.
 • Een aanvullende reiskostenvergoeding.
 • De mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen door middel van opleidingen en cursussen.
 • Extraatjes zoals een vitaliteitsprogramma met bijvoorbeeld gratis yogalessen, voordelige aanschaf van een fiets en verlof opsparen.

Interesse?

Tot slot: wie is tante eigenlijk?

TanteLouise is een ouderenzorgorganisatie met 14 verpleeghuizen, een hospice en een geriatrisch revalidatiecentrum in de gemeenten Steenbergen, Bergen op Zoom en Woensdrecht. TanteLouise is geen doorsnee zorgorganisatie. We zijn een tikkeltje eigenzinnig en doen dingen graag ‘op zijn tante’s’. Warm, informeel, vooruitstrevend.

Wil je meer lezen? Lees Over tante - TanteLouise

Wil jij onze collega worden?

Leuk! Stuur ons een brief met je CV via onderstaande knop. Heb je nog vragen? Aarzel niet en neem contact op met Rianne Franken, Locatiemanager van de locatie Hof van Nassau, via telefoonnummer 0167-569500.

Dit betreft een algemene vacature voor de locatie Hof van Nassau, maar tijdens de kennismakingsgesprekken kijken we graag samen welke doelgroep/woning het beste bij jou past.

Recente vacatures

Oktober

Helpende Plus

Bladel
In overleg