zoekt een

Tante's flexpool

Wij vragen

Verzorgende IG / Verpleegkundige

Aantal uur in overleg

Wil je meer uitdaging én vrije tijd in je carrière als verzorgende IG of verpleegkundige?

* Start bij tante in de centrale flexpool!

Heb jij meerdere malen overwogen om over te stappen naar een flexbaan in de zorg? Maar staat het je tegen dat je dan je vaste baan én daarmee je zekerheid opzegt?

Zeg eens eerlijk…vast werk en roosters, iedere dag dezelfde bewoners en locatie, is dit wel iets voor jou?
Als je hier een nee op hebt geantwoord, lees dan snel verder.

Hoe werkt het (voor jou)?

Als centrale flexer pendel je tussen alle locaties in de organisatie en dat zijn er heel wat. En dan ook allemaal verschillend. Verschillende doelgroepen? Je draait er je hand niet voor om.
Door het werken in verschillende locaties en op uiteenlopende afdelingen ontwikkel je jezelf continu en ben je een belangrijke aanvulling in het team waar je op dat moment staat. Je kunt dus niet alleen door je opgedane ervaring tips geven aan het team, maar ook uitermate goed situaties inschatten en met verschillende doelgroepen werken.
Ben jij die ervaren medewerker die nét iets meer afwisseling zoekt of ben je juist net klaar met de opleiding en wil je zien waar jouw hart in zorg of bij tante ligt? In de centrale flexpool wordt je binnen korte tijd een echte allrounder.

Hoe ziet je werkweek eruit?

Via jouw eigen account kun je thuis de openstaande diensttijden inzien en jezelf hierop inschrijven.
Jij bepaald waar en op welke tijden je werkt.
We kunnen je een contract bieden op basis van 0-uren, maar het is ook mogelijk een contract aan te gaan met vaste uren tot een maximum van 28 uur per week. Wij werken dus niet met een min/max contract.

Ons aanbod

Wat bieden we je nog meer, naast vrijheid, afwisseling en een prettige werksfeer?

Uiteraard wil je vooraf weten wat tante zelf te bieden heeft en dat is behoorlijk wat. Dan kunnen we, zonder onbescheiden te zijn, zeggen dat tante een van de grootste werkgevers in de regio is en op het gebied van innovatie en vernieuwing in de zorg haar tijd ver vooruit, maar dat is vast niet wat je bedoelt.

Wees gerust: tanteLouise biedt een keurig salaris (voor verpleegkundigen FWG 45 en voor Verzorgende IG FWG 35 volgens de CAO VVT), een fijne reiskostenvergoeding, een goed pensioen en nog tal van andere personeelsvoorzieningen (zoals een fietsplan, PC/tablet regeling, vitaliteitsprogramma’s en nog veel meer).

Allemaal prima geregeld, dus.

Over werken bij tante

TanteLouise biedt de beste zorg, waar thuis ook is. Daar maken wij geen geheim van. Sterker nog: tante vindt dat iedereen mag weten hoe ruim 2.500 betrokken medewerkers en vrijwilligers er elke dag weer voor zorgen dat iedereen op de Brabantse Wal op een waardige manier oud kan worden.
Liefst zo lang mogelijk thuis natuurlijk, maar ook in de gastvrije omgeving van één van onze zorg- en verpleegcentra in de buurt.

Interesse?

Waar wacht je op?

Als het je wat lijkt om bij tante te werken, kom dan gerust een kijkje nemen in een van de locaties!
Heb je nog vragen? Pak dan je telefoon en neem contact op met Miranda Mentzij, coördinator flexbureau a.i., via het algemene telefoonnummer 0164 713300.

Bij indiensttreding dient een Verklaring Omtrent Gedrag te worden overlegd.

Intussen zijn wij wel razend benieuwd, want word jij onze nieuwe flex collega? Leuk!

Recente vacatures

Amarant

Begeleider complex

Tilburg
36 - 40 uur
S&L Zorg

Cliëntbegeleider VBMVG

Roosendaal
In overleg