zoekt een

Verpleegkundige, maar niet meer BIG-geregistreerd?

Wij vragen

Wie zoeken we?

TanteLouise biedt de beste zorg waar thuis ook is. En dat moet vooral zo blijven.
Daarom zoekt tante Verpleegkundigen (zonder BIG-registratie) die zich, door middel van een interne opleiding en bijscholing, willen ontwikkelen tot Verpleegkundige niveau 4 inclusief BIG-registratie.

Ben jij die Verpleegkundige die zijn of haar verpleegtechnische handelingen wil ophalen, opnieuw BIG-geregistreerd wil worden en die toe is aan een nieuwe uitdaging? En zou je dat misschien wel bij tanteLouise willen doen (echt een hele leuke familie!)? Dat kan!

Waarom kies je voor tante?

Tante snapt dat je staat te popelen, maar voordat je solliciteert, is het misschien goed om te weten dat tanteLouise niet zomaar een zorgorganisatie is. Niet zo één van dertien in een dozijn. Natuurlijk, iedereen wil de beste zorg leveren, maar bij tante kijken we anders naar hetzelfde. Bij tante zijn we altijd op zoek naar dingen die er nog niet zijn maar waarmee de zorg naar een nog hoger plan kunnen tillen. Door anders te kijken, anders te denken en anders te doen. Dat is ook hard nodig. Want de zorg verandert in snel tempo en als iedereen hetzelfde blijft doen, verandert er nooit iets.

Nou, als dat geen inspirerende omgeving is om te leren en werken… En met 16 locaties op de Brabantse Wal is er vast wel een gastvrije locatie bij jou in de buurt, één waar jij je prettig voelt, waar jij gelukkig van wordt…

Interesse?

Waar wacht je op?

Sta je te trappelen om aan de slag te gaan en wil je meteen solliciteren, stuur tante dan een brief met daarin je CV en je motivatie. Dat kan heel gemakkelijk via de solliciteerbutton (hieronder in beeld), we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Samen kijken we dan naar een maatwerktraject voor een glanzende toekomst als Verpleegkundige niveau 4 in de ouderenzorg!

Heb je nog vragen? Pak dan je telefoon en neem contact op met onze afdeling HR, via telefoonnummer 0164 713300.

Intussen zijn wij wel razend benieuwd, want word jij onze nieuwe collega?

Recente vacatures