Operatieassistenten (uren in overleg)

Wij vragen

Operatieassistenten

Operatieassistent | OK | Uren in overleg | Roosendaal en Bergen op Zoom

Zoek je een nieuwe baan op de OK in een gezellig en professioneel ziekenhuis, waarin we deskundigheid en verbinding met lef en durf belangrijk vinden? Dan pas jij bij Bravis. En de zorg van morgen? Daar bouw jij alvast aan mee!

Werken in een dynamische omgeving

Beide locaties beschikken over een modern OK-complex met in totaal 14 OK’s waar alle specialismen m.u.v. cardiochirurgie vertegenwoordigd zijn. Locatie Roosendaal heeft het profiel electief/chronisch terwijl locatie Bergen op Zoom het profiel acuut/hoog-complex heeft. In Roosendaal worden veel minimaal invasieve ingrepen uitgevoerd met als speerpunt oncologie en is de orthopedie goed vertegenwoordigd. Vaatchirurgie, thoraxchirurgie, multitrauma en bariatrische chirurgie vinden plaats in Bergen op Zoom. Op deze locatie beschikken we over 2 Da Vinci robots, een hybride OK waar je samenwerkt met meerdere disciplines en is het Moeder & Kindcentrum gevestigd. Dat betekent dat alle sectio’s op locatie Bergen op Zoom plaatsvinden.

De overige specialismen traumatologie, orthopedie, kno, oogheelkunde, gynaecologie, urologie, plastische chirurgie en pijnbehandelingen worden op beide locaties uitgevoerd.

We dagen jou elke dag uit

Als operatieassistent rouleer je over beide locaties. Hierdoor kunnen we je een uitdagende en afwisselende werkomgeving aanbieden die het mogelijk maakt om je vak in de volle breedte uit te oefenen. Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden van de patiënt en het assisteren, instrumenteren en omlopen tijdens de operatieve ingrepen. Het Bravis is geen opleidingsziekenhuis voor specialisten. Hierdoor kom je als operatieassistent en anesthesiemedewerker ruim aan je trekken op alle aspecten van je vak. Multidisciplinaire samenwerking en ‘continue verbeteren’ staan bij ons hoog in het vaandel. De dagelijkse gang van zaken op de OK wordt georganiseerd door de programmacoördinator. Je ontvangt leiding van de teamleider chirurgie en/of anesthesie. Zij ontvangen leiding van 2 zorgmanagers OK. Er werken ongeveer 200 collegae op het OK-complex. Je bent werkzaam in dag-, avond-, nacht- en bereikbaarheidsdiensten.

Wij bouwen op jouw enthousiasme en expertise

  • Je beschikt over het diploma operatieassistent/anesthesiemedewerker of zit in een afrondende fase van je opleiding;
  • Je hebt passie voor je vak en bent goed op de hoogte van de actuele ontwikkelingen;
  • Daarnaast kun je goed functioneren in een dynamische multidisciplinaire werkomgeving.

Maar nog veel belangrijker vinden we het dat jij gepassioneerd bent en een drive hebt om mee te denken over de inhoud en de indeling van jouw werk.

Het Bravis ziekenhuis

Het Bravis ziekenhuis is een groot innovatief ziekenhuis met twee hoofdlocaties (Roosendaal en Bergen op Zoom), een buitenpolikliniek in Etten-Leur en meerdere Bravispunten in de regio. Vanaf 2029 zal alle ziekenhuiszorg worden verleend vanuit een nieuw ziekenhuis op locatie Bulkenaar (Roosendaal). Bravis heeft een verzorgingsgebied van circa 300.000 inwoners en biedt een breed palet van medisch specialistische zorg voor de regio West-Brabant. In het ziekenhuis werken 250 medisch specialisten, 3.000 medewerkers en 250 vrijwilligers. Wil je vanuit jouw passie invloed kunnen uitoefenen op de zorg van morgen? Dan ben je hier op de juiste plek. Want hier maken we morgen beter.

Ons aanbod

Dit biedt Bravis jou

  • Salarisschaal volgens FWG 55 CAO ziekenhuizen;
  • Direct een vaste aanstelling;
  • Je valt onder CAO ziekenhuizen met een goede pensioenopbouw;
  • Eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantietoeslag (8,33%);
  • Flexibele arbeidsvoorwaarden met o.a. bedrijfsfitness of aanschaf van fiets of laptop en benefits at work met korting op winkels, uitjes en vakanties;
  • Veel ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden, aandacht voor je fysieke en mentale gezondheid via ons vitaliteitsportaal en een actieve personeelsvereniging.

Een unieke kans om bij te dragen aan het ziekenhuis van de toekomst en een professionele werksfeer, waarbinnen jij kansen krijgt om door te groeien en je te ontwikkelen. Want samen maken we morgen beter.

Interesse?

Iets voor jou?

Upload dan voor je cv en motivatiebrief als Word- of PDF-bestand. Je ontvangt dan snel meer informatie over het vervolg van de procedure.

Wil je meer weten, neem dan contact op met Tanja Schrauwen, teamleider OK via 06-33010637.

Ben je benieuwd hoe het is om te werken in het Bravis ziekenhuis, bekijk dan het filmpje.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Het overleggen van een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) is een verplicht onderdeel bij alle functies bij aanname in het Bravis ziekenhuis.

Recente vacatures

Karmenta

Physician Assistant Gynaecologie

Schijndel
Parttime
Sint Annaklooster

Welzijnsondersteuner voor onze PG locatie De Zomereik

Eindhoven
16 - 24 uur