Obstetrieverpleegkundige (uren in overleg)

Wij vragen

Obstetrieverpleegkundige

Obstetrieverpleegkundige | Moeder & Kindcentrum | Uren in overleg | Bergen op Zoom

Ben jij die ambitieuze obstetrieverpleegkundige die ons trouwe team komt versterken? Als obstetrieverpleegkundige lever je zorg aan het gezin van de zwangere/kraamvrouw in het Moeder & Kindcentrum van Bravis. Met ons centrum gebouwd volgens de principes van Family centered care voor obstetrie en neonatologie staat het gezin centraal. En de zorg van morgen? Daar bouw jij alvast aan mee!

Werken in een dynamische omgeving

In het Moeder & Kindcentrum is de zorg voor de zwangere en haar kind gericht op het creëren van de best mogelijke condities om de start voor een gezond leven mogelijk te maken. Uiteraard waarborgen we ook de gezondheid van de zwangere, de barende en kraamvrouw. Het gezin staat centraal en dus wordt het kind niet van de gezinsleden gescheiden. Wij geven de pasgeborene optimale kansen om een hechte band te ontwikkelen met ouders en andere gezinsleden. Op onze afdeling heerst er een open cultuur in samenwerking en communicatie.

‘Een belangrijke rol te mogen spelen, in het ongetwijfeld meest bijzondere en kwetsbare moment in iemands leven maakt deze baan uniek.’

Ilona de Graaf, obstetrieverpleegkundige

We dagen jou elke dag uit
De patiënten die je verpleegt, zijn bij jou in goede handen. Of ze nu lang of kort op onze afdeling verblijven: je bent zorgzaam en respectvol tegen hen. Als obstetrieverpleegkundige denk jij mee op zowel meso- als macroniveau. Je pakt daarbij projecten op en werkt deze samen uit. Jij mag je eigen regie pakken om op een innovatieve manier mee te denken over een nog betere zorg voor de toekomst. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij jezelf blijft ontwikkelen, hiervoor faciliteren wij interne scholingen. Zo blijven wij de best mogelijke zorg leveren aan de zwangere/kraamvrouw, de pasgeborene en het gezin.

Wij bouwen op jouw enthousiasme en expertise

  • Je beschikt over een afgeronde obstetrie-opleiding;
  • Je wordt enthousiast van alles wat de verloskunde met zich meebrengt;
  • Samenwerken in een hecht team waarin je lef durft te tonen door verbeteringen op te pakken is jou op het lijf geschreven;
  • Je kunt de zorg goed coördineren en houd je hoofd koel.

Maar nog veel belangrijker vinden we het dat jij gepassioneerd bent en een drive hebt om mee te denken over de inhoud en de indeling van het werk.

Het Bravis ziekenhuis

Het Bravis ziekenhuis is een groot innovatief ziekenhuis met twee hoofdlocaties (Roosendaal en Bergen op Zoom), een buitenpolikliniek in Etten-Leur en meerdere Bravispunten in de regio. Vanaf 2029 zal alle ziekenhuiszorg worden verleend vanuit een nieuw ziekenhuis op locatie Bulkenaar (Roosendaal). Bravis heeft een verzorgingsgebied van circa 300.000 inwoners en biedt een breed palet van medisch specialistische zorg voor de regio West-Brabant. In het ziekenhuis werken 250 medisch specialisten, 3.000 medewerkers en 250 vrijwilligers. Wil je vanuit jouw passie invloed kunnen uitoefenen op de zorg van morgen? Dan ben je hier op de juiste plek. Want hier maken we morgen beter.

Ons aanbod

Dit biedt Bravis jou

  • Salarisschaal volgens FWG 50 cao-ziekenhuizen;
  • Je valt onder cao-ziekenhuizen met een goede pensioenopbouw;
  • Eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantietoeslag (8,33%);
  • Flexibele arbeidsvoorwaarden met o.a. bedrijfsfitness of aanschaf van fiets of laptop en benefits at work met korting op winkels, uitjes en vakanties;
  • Voldoende vakantiedagen en flexibiliteit voor de juiste werk-privé balans.

Een unieke kans om bij te dragen aan het ziekenhuis van de toekomst en een professionele werksfeer, waarbinnen jij kansen krijgt om door te groeien en je te ontwikkelen. Want samen maken we morgen beter.

Interesse?

Iets voor jou?

Upload dan je cv en motivatiebrief als Word- of PDF-bestand. Je ontvangt dan snel meer informatie over het vervolg van de procedure. Het gaat in eerste instantie om een aanstelling voor een jaar.

Wil je meer weten of een kijkje komen nemen, neem dan contact op met Zorgmanager Carina Luiten (06-23840524) of een van de teamleiders (088-7066641).

Ben je benieuwd hoe het is om te werken in het Bravis ziekenhuis, bekijk dan het filmpje.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Het overleggen van een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) is een verplicht onderdeel bij alle functies bij aanname in het Bravis ziekenhuis.

Recente vacatures

Kempenhaeghe

Regieverpleegkundige

Heeze
28 - 36 uur
Catharina Ziekenhuis

Verpleegkundig consulent Colorectaal

Eindhoven
24 - 36 uur