zoekt een

Persoonlijk begeleider NAH (Mogelijkheid tot 36 uur)

Kies je voor SWZ, dan kies je voor een werkgever die jou de ruimte geeft. Ruimte zodat jij als professional de grenzen kunt verleggen. Grenzen van jezelf, je collega’s en die van cliënten. Wij ondersteunen mensen met niet- aangeboren hersenletsel (NAH) en (ernstige) meervoudige beperking (EMB). Dagelijks vertrouwen zij op jou, als begeleider. Zorg van mens tot mens, met een warm hart en het hoofd koel.

Wat ga je als Persoonlijk Begeleider NAH doen?
Samen met je team zorg jij als persoonlijk begeleider voor een duidelijk, dagelijks programma dat houvast geeft. Zodat de bewoners de zorg en ondersteuning krijgen die ze nodig hebben, zich prettig voelen en elke dag opnieuw de grenzen kunnen verleggen. Als Persoonlijk Begeleider heb je inzicht in de zorg- en begeleidingsvragen van de cliënt en weet je deze samen met de cliënt en de betrokken ondersteuners methodisch te vertalen naar een Persoonlijk Plan. Voor collega’s ben je een coach en ondersteuner bij de uitvoering van het persoonlijk plan en vervul je een coördinerende rol binnen het netwerk van de cliënt.

Bij de Silverenberg wonen onze cliënten in een volwaardig appartement. We werken met verschillende cliënten, die allemaal een unieke zorgvraag hebben. Daardoor is je werk per definitie boeiend. Hierbij horen ook verschillende zorgtaken, denk daarbij aan ondersteunen bij ADL. Ook zijn er voldoende mogelijkheden om je eigen rol binnen de organisatie te spelen, zeker in de nieuwe structuur van zelforganiserende teams. De mate van zelfstandigheid/ zelfredzaamheid van onze cliënten is variërend. Sommige cliënten laten moeilijk verstaanbaar gedrag zien en hebben daar begeleiding bij nodig. Het aanbrengen van dag-/weekstructuur is voor bepaalde cliënten moeilijk en deze dienen daarin begeleid te worden. Denk hierbij aan een leuke, soms arbeidsmatige dagbesteding, waar plezier aan beleefd kan worden of die voldoening geeft. Begeleiding wordt geboden bij allerlei facetten van het leven, afhankelijk van individuele behoeften. Bijvoorbeeld hulpvragen bij het omgaan met financiën of behoefte aan uitbreiding van het sociaal netwerk.

Hoe verleg je de grenzen?
Dat doe je samen met het team dat zelforganiserend is ingericht. De rolverdeling binnen het team bepalen jullie zelf. Je krijgt volop de kans om te groeien in jouw rol. We werken samen vanuit onze waarden: verbinding, vertrouwen en vakmanschap.

Wat vragen wij van jou?
Waar anderen tegen problemen oplopen, zie jij een kans om de grenzen te verleggen. Die creativiteit gebruik je om zoveel mogelijk tegemoet te komen aan de wereld van de cliënt. Ook heb je:

  • een diploma op mbo-niveau 4, bijvoorbeeld richting verpleegkunde, persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen of medewerker maatschappelijke zorg;
  • ervaring met het werken met hulpmiddelen, zoals een tillift;
  • sterke affiniteit met cliënten met niet aangeboren hersenletsel (NAH)
  • kennis van verpleegtechnische handelingen;
  • een agenda die het toelaat om ongeveer om de week een weekenddienst te draaien.

Ons aanbod

Wat krijg je bij SWZ?
Samen met jou kijken we naar de best passende contractvorm waarbij een vast contract tot de mogelijkheden behoort. Dit valt binnen de cao gehandicaptenzorg FWG 40 waarbij de uren in overleg zijn. Je kunt bij ons tussen de 20-36 per week werken dus we gaan graag met je in gesprek! Dit zijn onze belangrijkste arbeidsvoorwaarden:

  • een bruto maandsalaris tussen € 2.617,- en € 3.535,- o.b.v. 36 uur per week, exclusief onregelmatigheidstoeslag;
  • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van ruim 8% over je bruto jaarsalaris;
  • deelname aan het Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
  • tot 40% korting op aanschaf van bijvoorbeeld fietsen, fitness abonnement of tablet door een fiscale regeling;
  • de mogelijkheid om te groeien door breed aanbod opleidingen en trainingen.

Interesse?

Interesse?
Ben je er klaar voor om als Persoonlijk Begeleider NAH grenzen te verleggen van cliënten, je collega’s en die van jezelf? Wacht dan niet langer en verras ons met je sollicitatie!

Recente vacatures