LEFGOZER: versneld opleidingstraject tot Verzorgende IG

Wij vragen

Zorggroep Elde Maasduinen is op zoek naar LEFGOZERS die in 18 maanden opgeleid worden tot Verzorgende IG voor 28 tot 32 uur per week.

Ben jij een echte LEFGOZER? Super, want daar zijn we naar op zoek! Mensen met lef, die nu de stap willen zetten; de stap richting de (ouderen) zorg! Bij Zorggroep Elde Maasduinen leiden we zij-instromers op tot verzorgende IG, dit kan via het reguliere opleidingstraject, maar ook via het LEFGOZER programma. Dit BBL leerwerktraject biedt een versnelde opleiding die je in 18 maanden klaargestoomd tot Verzorgende IG, mét (vast) contractgarantie! Wie daarvoor gaat, heeft een warm hart voor de zorg, enthousiasme, doorzettingsvermogen en bovenal een dosis LEF nodig!

In onze visie is iedere cliënt, medewerker en vrijwilliger uniek. We geloven in een persoonlijke benadering met ruimte voor eigen keuzes. Onze medewerkers nemen de tijd om cliënten te ontmoeten en te leren kennen. Onze missie is helder; we bieden intensieve zorg en ondersteuning aan ouderen die thuis wonen of tijdelijk zorg en ondersteuning nodig hebben. Ouderen kunnen op ons rekenen voor een fijne en beschutte plek om te leven. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers en vrijwilligers plezier, voldoening en zingeving uit hun werk halen. Ten grondslag hieraan liggen onze kernwaarden; liefdevol, zelfbewust, deskundig, veerkrachtig en vooruitstrevend. Iedere professional geeft hieraan zijn eigen kleur en door samenwerking kunnen we meer, wij zijn ZGEM.

De functie in hoofdlijnen
In 18 maanden word je opgeleid tot Verzorgende IG. Je kunt op elk moment instromen als Lefgozer. Wanneer onze paden elkaar kruisen, stemmen we dit gezamenlijk goed op elkaar af. Tijdens de opleiding word je intensief begeleid, zowel tijdens de theorielessen als op de werkvloer. Zo ben je optimaal aan het leren en werken in de praktijk. Je hebt hierin wekelijks een vaste lesdag en in de overige uren draai je mee op de werkvloer. Gedurende je opleiding werk je op één vaste locatie en doe je ruime ervaring op in het verlenen van zorg en het bieden van ondersteuning aan onze cliënten. Hun levensgeluk is altijd het eerste uitgangspunt.

Wij vragen
• Ervaring, achtergrond of opleiding in de zorg is niet vereist;
• Minimaal 3 jaar werkervaring (op minimaal mbo 3 niveau);
• Een diploma op mbo 3 niveau of hoger;
• Voldoende beheersing Nederlandse taal;
• Bereidheid tot onregelmatig werken;
• Bereidheid tot draaien van ‘variabele’ diensten;
• Fysiek fit;
• Stabiliteit en flexibiliteit;
• ‘Drive’, motivatie en doorzettingsvermogen.

Ons aanbod

Een leerarbeidsovereenkomst van minimaal 28 tot maximaal 32 uur per week, inclusief een lestijdvergoeding. Deze BBL-opleiding en benodigde lesmaterialen worden volledig bekostigd door ZGEM en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. De CAO kent een eindejaarsuitkering van 8,33%. Daarnaast ontvang je een laptopvergoeding tot €500,- voor de aanschaf van een laptop naar keuze. Zorggroep Elde heeft een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden en diverse collectiviteitsafspraken. Je werkt in een dynamische omgeving, waar geen dag hetzelfde is en ook jij je bijdrage kunt leveren aan de prettige werksfeer die kenmerkend is voor Zorggroep Elde. De teams roosteren zelf waardoor je invloed hebt op het inplannen van je werktijden. We ondersteunen je op verschillende gebieden om fit en gezond te blijven, zodat je zo lang mogelijk met plezier je werk kunt blijven doen.

Interesse?

Meer informatie over de functie wordt graag verstrekt door Marieke Sleutjes-Drop, teamcoach M&O, via 0612398842.
Wij ontvangen je sollicitatiebrief met cv bij voorkeur via de link: https://www.werkenbijzgem.nl/vacatures-2/103-64-lefgozer-versneld-opleidingstraject-tot-verzorgende-ig.
Alle correspondentie onder vermelding van vacaturenummer: 103-64.

Samen houden wij onze sector zorg & welzijn veilig en integer! Daarom zijn volgende zaken onderdeel van onze procedure:
- Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Avoord

Meewerkstage Recruitment

Etten-Leur
28 - 32 uur
Star-shl

Opleider bloedafname 28 uur per week

Rotterdam
24 - 32 uur