Verpleegkundige - Thuiszorg

Thuiszorg Elde Maasduinen is voor meerdere wijkteams op zoek naar een verpleegkundige voor 6 tot 32 uur per week. Het wijkteam is bespreekbaar.

Thuiszorg Elde Maasduinen biedt zorg, verpleging en ondersteuning aan alle thuiswonende zorgvragers in de regio. Onze activiteiten zijn gericht op het zolang mogelijk zelfstandig wonen in de eigen woonsituatie. Thuis Zorggroep Elde Maasduinen werkt met kleine zelforganiserende wijkteams, onder regie van een wijkverpleegkundige. Er wordt gewerkt met lange diensten zodat het mogelijk is om binnen de thuiszorg full time te werken. De teams werken zo autonoom mogelijk en bieden kwalitatief hoogwaardige zorg.

In onze visie is iedere cliënt, medewerker en vrijwilliger uniek. We geloven in een persoonlijke benadering met ruimte voor eigen keuzes. Onze medewerkers nemen de tijd om cliënten te ontmoeten en te leren kennen. Onze missie is helder; we bieden intensieve zorg en ondersteuning aan ouderen die thuis wonen of tijdelijk zorg en ondersteuning nodig hebben. Ouderen kunnen op ons rekenen voor een fijne en beschutte plek om te leven. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers en vrijwilligers plezier, voldoening en zingeving uit hun werk halen. Ten grondslag hieraan liggen onze kernwaarden; liefdevol, zelfbewust, deskundig, veerkrachtig en vooruitstrevend. Iedere professional geeft hieraan zijn eigen kleur en door samenwerking kunnen we meer, wij zijn ZGEM.

De functie in hoofdlijnen
Als zorgprofessional bij de thuiszorg werk je met cliënten die in de thuissituatie begeleiding, verzorging en/of (specialistische) verpleegkundige zorg nodig hebben. Je bent zichtbaar in de wijk en samen met cliënten zoek je naar de beste oplossingen om hen zolang mogelijk (zorg)onafhankelijk thuis te laten wonen. Hierbij heb je samen met het wijkteam oog voor de zelfredzaamheid van de cliënten en wordt er gekeken wat er (nog) wel kan. Binnen het wijkteam heb je veel eigen regie en ben je zelfstandig werkzaam, maar daarnaast ben je met het wijkteam samen verantwoordelijk voor het teamproces en de cliëntenzorg. Hierdoor kun je meer diepgang en kwaliteit in je werk brengen, heb je meer regelruimte en ben je de verbindende factor tussen wonen, zorg en welzijn.

Wij vragen
• Je bent in het bezit van het diploma verpleegkundige niveau 4 en een BIG registratie;
• Je levert een actieve bijdrage aan het wijkteam en staat open voor de ontwikkelingen binnen Thuiszorg Elde Maasduinen. Je bent empathisch, flexibel en ondernemend en kunt goed het overzicht bewaren;
• Je bent in het bezit van een rijbewijs, beschikt over een auto en bent bij voorkeur woonachtig in of nabij het werkgebied.

Ons aanbod

Een contract voor onbepaalde tijd met een proeftijd van twee maanden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. De functie van verpleegkundige is ingedeeld in FWG 45 (minimaal € 2.783,27 en maximaal € 3.754,41 bruto per maand op fulltime basis). Zorggroep Elde Maasduinen kent een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden en een prettige werksfeer in een dynamische omgeving. Daarnaast kent de CAO een eindejaarsuitkering van 8,33% en heeft Zorggroep Elde Maasduinen diverse collectiviteitsafspraken.

Interesse?

Samen houden wij onze sector zorg & welzijn veilig en integer! Daarom zijn volgende zaken onderdeel van onze procedure:
- Een toetsing bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd;
- Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de functie wordt graag verstrekt door Meike van Oorschot, 06-20938022.
Wij ontvangen je sollicitatiebrief met cv bij voorkeur via link: Vacature 103-62 Verpleegkundige - Verpleegkundige - Werken bij Zorggroep Elde Maasduinen (werkenbijzgem.nl)
Alle correspondentie onder vermelding van vacaturenummer: 103-62.

Recente vacatures

Glorieuxpark

Verpleegkundige – Huize Glorieux

Eindhoven
In overleg
Zorgorganisatie Het Hoge Veer

Verpleegkundige niveau 4

Raamsdonksveer
In overleg