Flexpool medewerker - Regio Noordoost-Brabant

Wij vragen

De Flexpool van Zorggroep Elde Maasduinen is altijd op zoek naar enthousiaste zorgcollega's!
Ben jij HELPENDE PLUS of VERZORGENDE IG en wil jij aan de slag in regio Noordoost- Brabant?
Kom dan flexibel werken wanneer jij dat wilt! Uren in overleg.

Zorggroep Elde Maasduinen is actief op het gebied van ouderenzorg. We staan voor een aangenaam leven, wonen naar wens en zorg en ondersteuning dichtbij. Kwaliteit van zorg staat hoog in het vaandel. Of dat nu bij de cliënt thuis is of in een van onze woonzorgcentra in de regio Midden/Noordoost-Brabant.

In onze visie is iedere cliënt, medewerker en vrijwilliger uniek. We geloven in een persoonlijke benadering met ruimte voor eigen keuzes. Onze medewerkers nemen de tijd om cliënten te ontmoeten en te leren kennen. Onze missie is helder; we bieden intensieve zorg en ondersteuning aan ouderen die thuis wonen of tijdelijk zorg en ondersteuning nodig hebben. Ouderen kunnen op ons rekenen voor een fijne en beschutte plek om te leven. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers en vrijwilligers plezier, voldoening en zingeving uit hun werk halen. Ten grondslag hieraan liggen onze kernwaarden; liefdevol, zelfbewust, deskundig, veerkrachtig en vooruitstrevend. Iedere professional geeft hieraan zijn eigen kleur en door samenwerking kunnen we meer, wij zijn ZGEM.

Hoe werkt de flexpool?
In de flexpool ben je als zorgmedewerker flexibel inzetbaar op alle locaties van Zorggroep Elde Maasduinen. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om te werken in de Thuiszorg. Het aantal vaste uren wordt in overleg afgesproken, daarnaast kun je kenbaar maken waar je graag zou willen werken. Wij zoeken in regio Noordoost flexpool medewerkers voor de functie van helpende plus en verzorgende IG.

De functie in hoofdlijnen
• Het bieden van kwalitatief hoogwaardige verzorging of verpleging en begeleiding gericht op de wensen en behoeften van de cliënt, dit gebeurt in wisselende diensten;
• Signaleren en bespreken van knelpunten in de verzorging of verpleging;
• Leveren van lichamelijke hulp, sociale begeleiding, verzorging of verpleging op basis van het vastgestelde, individuele zorgleefplan.

Wij vragen
Je bent in het bezit van het diploma helpende aangevuld met een helpende plus certificaat of het diploma verzorgende IG, werkt graag met ouderen en hebt bij voorkeur ervaring in het werken met zorgleefplannen. Je hebt aandacht voor de cliënt, relaties en vertegenwoordigers van de cliënt en collega’s. Je kunt zowel zelfstandig als in een team werken, bent empathisch, kunt improviseren en goed overzicht bewaren.

Ons aanbod

Een tijdelijk contract voor de periode van een jaar. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT.
•    De functie van helpende plus is ingedeeld in FWG30 (minimaal € 2.339,72 en maximaal € 3.013,60 bruto per maand op fulltime basis).  
•    De functie verzorgende IG is ingedeeld in FWG35 (minimaal € 2.466,72 en maximaal € 3.256,53 bruto per maand op fulltime basis). 
De CAO kent een eindejaarsuitkering van 8,33%. Zorggroep Elde Maasduinen heeft een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden en diverse collectiviteitsafspraken. Je werkt in een dynamische omgeving, waar geen dag hetzelfde is en ook jij je bijdrage kunt leveren aan de prettige werksfeer die kenmerkend is voor Zorggroep Elde Maasduinen. De teams roosteren zelf waardoor je invloed hebt op het inplannen van je werktijden. We ondersteunen je op verschillende gebieden om fit en gezond te blijven, zodat je zo lang mogelijk met plezier je werk kunt blijven doen.

Interesse?

Samen houden wij onze sector zorg & welzijn veilig en integer! Daarom is de volgende zaak onderdeel van onze procedure:
- Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de functie wordt graag verstrekt door Mariëlle van Berkel, teamcoach personele services via 0411-634201.
Wij ontvangen graag je sollicitatie met cv bij voorkeur via volgende link: Vacature 103-58 Flexpool medewerkers - Regio Noordoost-Brabant - Flexpool medewerkers - Regio Noordoost-Brabant - Werken bij Zorggroep Elde Maasduinen (werkenbijzgem.nl)
Alle correspondentie onder vermelding van vacaturenummer: 103-58.

Recente vacatures

Cura Excellent B.V.

Verzorgende IG Thuiszorg

Vught
12 - 32 uur
Joris Zorg

Verzorgende IG voor de nacht

Vessem
0 - 16 uur