Triagisten (gediplomeerd of in opleiding)

Wij vragen

Jij doet er toe bij Huisartsenspoedpost Oost-Brabant

Wij zoeken triagisten ter uitbreiding van ons team

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie met veel zelfstandigheid, perfect te combineren met je huidige werk en thuissituatie? En word jij blij van een dynamische werkomgeving waarin jij samen met jouw collegas het verschil kan maken in de spoedzorg in regio Oost-Brabant?Dan is werken als Triagist bij Huisartsenspoedpost Oost-Brabant jou op het lijf geschreven!

Wie zijn wij?
Huisartsenspoedpost Oost-Brabant levert huisartsenzorg gedurende de avond, nacht en weekend. Wij hebben 5 huisartsenspoedposten en een Triagecentrum met twee locaties: Den Bosch en Eindhoven. Wij staan garant voor de continuïteit van niet uitstelbare huisartsenzorg voor 1,2 miljoen patiënten van 600 aangesloten huisartsen en aan zorgvragers die tijdelijk in het werkgebied verblijven.

Wat ga je bij ons doen?
Jij bent de eerste persoon die de zorgvrager aan de lijn krijgt als hij belt met de huisartsenspoedposten in de avond, nacht en weekenduren. Jij zet de zorgvrager continu op nummer één door snel en goed telefonisch de juiste urgentie van de zorgvraag vast te stellen. Je zorgt ervoor dat men de juiste hulp krijgt.Van het geruststellen van een zeer ongeruste zorgvrager, het geven van een zelfzorgadvies, het regelen van een afspraak of visite tot het helpen redden van iemands leven.

Werken als Triagist doe je niet alleen,dit doe je samen met collega Triagisten en een pool van medisch studenten. Je overlegt met de aanwezige regie-arts, collegas van de posten en andere zorgverleners. Samenwerken en collegialiteit staan dan ook centraal om de beste kwaliteit spoedzorg voor onze zorgvragers te bieden.Op het triagecentrum gaat het er namelijk regelmatig hectisch aan toe. Wijinspireren elkaar en voeren samenwerk uit dat er echt toe doet!

Wie zoeken we?
Niet alleen doktersassistenten en verpleegkundigen kunnen triagist worden. Iedereen met een diploma op MBO-niveau 4 en affiniteit met de zorg roepen wij op te solliciteren! Jouw competenties en kunde maken dat deze functie perfect bij jou past. Je medische kennis, je communicatieve vaardigheden, je probleemoplossend vermogen zijn enkele vaardigheden die wij erg belangrijk vinden en die jij in huis hebt.

Je past perfect als je ....

 • gericht vragen kunt stellen en scherp kunt luisteren. Zodat je op basis van beperkte informatie een zo volledig mogelijk (toestands-) beeld van de patiënt krijgt.
 • kunt typen en praten tegelijk.
 • gestructureerd werkt en stressbestendig bent.
 • verschillende gesprekstechnieken toe kunt passen.
 • zelfstandig en snel durft te beslissen.

Hoe word je Triagist?
Wij bieden jou een werken & leren traject waarbij je gedurende 2 maanden 2 dagen per week scholing krijgt in daguren. Je gaat na enkele weken al onder begeleiding aan de slag op het triagecentrum.Tijdens dit traject bieden we een contract aan van 12 uur per week. Na afloop van het werken & leren traject kunnen wij jouw contract omzetten naar een contract tussen 12 en 20 uur. We begeleiden je om te voldoen aan de eisen van het diplomeringstraject zodat je je daarna gecertificeerd Triagist mag noemen. Dit is een landelijk erkend diploma.

Wat breng je mee?

 • Je hebt minimaal een MBO-4 diploma en affiniteit met de zorg
 • Je wilt en kunt onregelmatige diensten draaien voor minimaal 12 uur tot 20 uur per week
 • Je bent beschikbaar voor de scholingsdagen in het werken en leren traject welke plaatsvindt in daguren volgens schema (gemiddeld 2 dagen per week).

Ons aanbod

Wat kun jij van ons verwachten?

 • Een zelfstandige functie in de spoedzorg;
 • Werken volgens een kwartaalrooster in de avonden, nachten en weekenden, wat perfect te combineren is met jouw thuissituatie;
 • Een plek die bij jou past, waar jij jezelf kan zijn en kunt ontwikkelen;
 • Een salaris conform de cao-huisartsenzorg, De functie is ingeschaald in schaal 5 en het salaris bedraagt minimaal € 2683 en maximaal
  € 4049 per maand (op fulltime basis, per november 2024 komt daar 2,5% bij; daarnaast heb je recht op extra toeslagen (50/70%/100%) voor het werk in de avond, nacht, weekenden en feestdagen;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% aan het einde van het jaar;
 • 152 wettelijke en 38 bovenwettelijke vakantie-uren op basis van een 38-urige werkweek;
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • En een fijne werksfeer, een warm bad waar je je snel zult thuis voelen.

Interesse?

Wil jij werk dat er écht toe doet?
Dan willen we graag met jou kennis maken! Direct solliciteren kan via onderstaande sollicitatieknop. Daarnaast is het handig om te weten:

 • Na ontvangst van de sollicitatie nemen wij binnen 2 werkdagencontact met je op.
 • Na een korte telefonische intake word je uitgenodigd voor een telefonisch interview gevolgd door een face to face gesprek (evt. via teams) en een oriëntatie op de werkplek.

Heb je vragen over deze functie neem dan contact op met Sharon van Kallen, HR-adviseur, telefoonnummer 06-12077738.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Zorgorganisatie Het Hoge Veer

Medewerker welzijn-zorg

Raamsdonksveer
50 - Oproep / flex uur
Vitalis WoonZorg Groep

Vrijwilliger Welzijn

Eindhoven
0 - 32 uur
Laverhof

Vrijwilligers - Laverhof alle locaties

Schijndel
In overleg