Helpende plus - Thuiszorg

Wij vragen

Thuiszorg Elde Maasduinen is voor regio Boxtel en omgeving per direct op zoek naar een helpende plus voor 20 tot 28 uur per week.

Thuiszorg Elde Maasduinen (T-ZGEM) biedt zorg, verpleging en ondersteuning aan alle thuiswonende zorgvragers in de regio. Onze activiteiten zijn gericht op het zolang mogelijk zelfstandig wonen in de eigen woonsituatie. Thuis Zorggroep Elde Maasduinen werkt met kleine zelforganiserende wijkteams, onder regie van een wijkverpleegkundige. Er wordt gewerkt met lange diensten zodat het mogelijk is om binnen de thuiszorg full time te werken. De teams werken zo autonoom mogelijk en bieden kwalitatief hoogwaardige zorg.

In onze visie is iedere cliënt, medewerker en vrijwilliger uniek. We geloven in een persoonlijke benadering met ruimte voor eigen keuzes. Onze medewerkers nemen de tijd om cliënten te ontmoeten en te leren kennen. Onze missie is helder; we bieden intensieve zorg en ondersteuning aan ouderen die thuis wonen of tijdelijk zorg en ondersteuning nodig hebben. Ouderen kunnen op ons rekenen voor een fijne en beschutte plek om te leven. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers en vrijwilligers plezier, voldoening en zingeving uit hun werk halen. Ten grondslag hieraan liggen onze kernwaarden; liefdevol, zelfbewust, deskundig, veerkrachtig en vooruitstrevend. Iedere professional geeft hieraan zijn eigen kleur en door samenwerking kunnen we meer, wij zijn ZGEM.

De functie in hoofdlijnen
Je verleent als helpende plus basiszorg en verzorgende handelingen. Je zal verzorgende handelingen uitvoeren die passen binnen de verantwoordelijkheid van jou functie als helpende plus. Tijdens het uitvoeren van de handelingen hou je rekening met de persoonlijke wensen en behoeften van cliënten.
We communiceren in de thuiszorg met de collega’s op de routes en waar nodig ondersteun je collega’s bij het uitvoeren van de handelingen/taken. Daarnaast is het van belang om de cliënten te stimuleren om zo veel als mogelijk zelfstandig te blijven doen, zodat zij zo zelfstandig als mogelijk blijven bij het uitvoeren van bijvoorbeeld de ADL- activiteiten. Zelfredzaamheid is erg belangrijk en waardenvol voor de cliënten om zo lang als mogelijk thuis te blijven wonen.

Werken met cliënten doe je vanuit je hart. Wij maken daarbij graag het verschil! Zorggroep Elde Maasduinen is een organisatie met gemotiveerde medewerkers en vrijwilligers. Met een op maat gesneden aanbod van zorg- en dienstverlening per cliënt, streven we naar het leveren van zorg die liefdevol en vol passie geleverd wordt. Als helpende (plus) verricht je de dagelijkse verzorging en begeleiding van onze cliënten, waarbij een klantgerichte bejegening, van zowel cliënten, familie als collega's, een cruciale rol speelt.

Wij vragen
• Diploma helpende zorg en welzijn op MBO 2 niveau met een helpende plus certificaat;
• Affiniteit met de ouderenzorg;
• In jouw dagelijkse werkzaamheden onze kernwaarden te omarmen en hieraan een waardevolle invulling te geven.
Wanneer je niet in het bezit bent van een helpende plus certificaat, is het mogelijk om deze te behalen binnen ZGEM.

Ons aanbod

• Een tijdelijk contract voor de periode van een jaar. Bij goed functioneren zal dit contract daarna worden omgezet naar een vast contract.
• De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. De functie helpende plus in FWG 30 (minimaal € 2.264,72 en maximaal € 2.938,60 bruto per maand op fulltime basis).
• De CAO kent een eindejaarsuitkering van 8,33%. Zorggroep Elde Maasduinen kent een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden en een prettige werksfeer in een dynamische omgeving.
• Daarnaast kent de CAO een eindejaarsuitkering van 8,33% en heeft Zorggroep Elde Maasduinen diverse collectiviteitsafspraken.

Interesse?

Meer informatie over de functie wordt graag verstrekt door Meike van Oorschot, via 06-20938022.
Wij ontvangen je sollicitatiebrief met cv bij voorkeur via: https://www.werkenbijzgem.nl/vacatures-2/2023-17-helpende-plus
Alle correspondentie onder vermelding van vacaturenummer: 2023-17.

Samen houden wij onze sector zorg & welzijn veilig en integer! Daarom is de volgende zaak onderdeel van onze procedure:
- Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

S&L Zorg

Cliƫntbegeleider niveau 2

Roosendaal
In overleg
Zorgorganisatie Het Hoge Veer

Helpende

Raamsdonksveer
16 - 20 uur
Van Neynsel

Helpende sociale benadering dementie Eemwijk

's-Hertogenbosch
In overleg