Verzorgende IG nachtdienst

Wij vragen

Antoniushof is per direct op zoek naar een verzorgende IG nachtdienst voor 16 tot 24 uur per week. Maar ben jij een helpende (plus) of een MBO verpleegkundige, reageer dan ook gerust!

In het hart van Waalwijk ligt Antoniushof; een zorglocatie die een fijne woonomgeving biedt voor bewoners met een somatische aandoeningen of dementie. De sfeer is er gemoedelijk, hier kent men elkaar nog van vroeger, de plaatselijke verenigingen, werk en sport. Er worden regelmatig uiteenlopende activiteiten georganiseerd, wat bijdraagt aan een mooie invulling voor fijne dag. Dat is wat wij belangrijk vinden! Jouw werkplek is niet anders, men is betrokken en er is aandacht voor elkaar.

In onze visie is iedere cliënt, medewerker en vrijwilliger uniek. We geloven in een persoonlijke benadering met ruimte voor eigen keuzes. Onze medewerkers nemen de tijd om cliënten te ontmoeten en te leren kennen. Onze missie is helder; we bieden intensieve zorg en ondersteuning aan ouderen die thuis wonen of tijdelijk zorg en ondersteuning nodig hebben. Ouderen kunnen op ons rekenen voor een fijne en beschutte plek om te leven. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers en vrijwilligers plezier, voldoening en zingeving uit hun werk halen. Ten grondslag hieraan liggen onze kernwaarden; liefdevol, zelfbewust, deskundig, veerkrachtig en vooruitstrevend. Iedere professional geeft hieraan zijn eigen kleur en door samenwerking kunnen we meer, wij zijn ZGEM.

De functie in hoofdlijnen
Als onderdeel van het nachtteam draag jij bij aan het leveren van kwalitatief hoogwaardige verzorging en begeleiding gericht op de wensen en behoeften van onze cliënten. Gedurende de nacht bewaak je het veiligheidsklimaat binnen de afdelingen, heb je een signalerende rol richting je collega’s en bespreek je knelpunten. Je handelt hierin naar eigen niveau en bevoegdheid. Je verleent lichamelijke hulp en sociale begeleiding op basis van het vastgestelde, individuele zorgleefplan. Je loopt samen met één collega een ronde, onderneemt actie op zorgvragen en voert de verpleegtechnische handelingen die op dat moment nodig zijn uit. De hieruit voortvloeiende rapportages noteer je in het digitale dossier. Je bent goed in prioriteiten stellen, want in de nacht kan het soms hectisch zijn. Het is daarom belangrijk dat je goed in kunt schatten welke zorg jouw acute aandacht vraagt. De afwisseling in je taken is groot en je werkt zelfstandig binnen een enthousiast, betrokken team. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar in de nachtdiensten.
Er zijn twee verschillende werktijden, 23.00 uur – 7.00 uur op de PG afdeling en 22.45 uur – 7.00 uur op somatiek/pg afdeling zonder behandeling.

Wij vragen
Je bent in het bezit van een diploma verzorgende IG op niveau 3 en je werkt graag met ouderen. De zorgvisie, klantwaarden en kernwaarden van Zorggroep Elde Maasduinen zijn hierbij leidend. Medewerkers van Zorggroep Elde Maasduinen ontwikkelen zich tot eigentijdse professional waarbij de nadruk ligt op de vaardigheden zelfontwikkeling, samenwerking en ondernemerschap. Je bent bereid tot het volgen van aanvullende trainingen of opleidingen. In de dagelijkse werkzaamheden zijn de kernwaarden liefdevol, gastvrij, ruimdenkend, bevlogenheid en professionaliteit belangrijk. Daarnaast vind je het leuk om in een team te werken en ben je flexibel. Door een systeem van zelfroosteren heb je invloed op je werktijden.

Ons aanbod

• Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd met een proeftijd van twee maanden;
• Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO VVT, FWG 35 (minimaal € 2.391,72 en maximaal € 3.177,10 bruto per maand op fulltime basis);
• Een dienstverband voor 16 tot 24 uur per week;
• De CAO kent een eindejaarsuitkering van 8,33%. Zorggroep Elde Maasduinen heeft een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden en diverse collectiviteitsafspraken. We ondersteunen je op verschillende gebieden om fit en gezond te blijven, zodat je zo langmogelijk met plezier je werk kunt blijven doen;
• Een systeem van zelfroosteren waarbij je invloed hebt op je werktijden en daarnaast je de mogelijkheid biedt hierin jouw wensen aan te geven.

Interesse?

Samen houden wij oMeer informatie over de functie wordt graag verstrekt door Ilona Spijkers, teamcoach, via 06-23788278.
Wij ontvangen graag je sollicitatie met cv bij voorkeur via volgende link: Vacature 2023-10 Verzorgende IG nachtdienst - Verzorgende IG nachtdienst - Werken bij Zorggroep Elde Maasduinen (werkenbijzgem.nl)
Alle correspondentie onder vermelding van vacaturenummer: 2023-10.

Onze sector zorg & welzijn veilig en integer! Daarom zijn volgende zaken onderdeel van onze procedure:
- Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures