Laborant medische beeldvorming (radiologisch laborant/medisch nucleair werker)

Wij vragen

Laborant medische beeldvorming (radiologisch laborant/medisch nucleair werker)

Laborant medische beeldvorming (radiologisch laborant/medisch nucleair werker) | 36 uur per week | Roosendaal en Bergen op Zoom

Ben jij de gedreven laborant medische beeldvorming die wij zoeken? In deze uitdagende functie voer je zelfstandig (specialistische) diagnostische verrichtingen uit met de beste apparatuur. En de zorg van morgen? Daar bouw jij alvast aan mee.

Werken met de nieuwste innovaties

Het Bravis ziekenhuis is modern en innovatief. Elke locatie beschikt over state-of-the-art apparatuur zoals CT, MRI, Angio, Echografie en Mammografie, Bucky en Dexascan. De afdeling Nucleaire Geneeskunde heeft twee gamma camera's, een PET CT, een Hotlab en een fietskamer. De afdeling Medische Beeldvorming heeft zowel in Bergen op Zoom als in Roosendaal een hoofdlocatie Radiologie. De afdeling Nucleaire Geneeskunde bevindt zich in Roosendaal.

Bekijk het filmpje en maak alvast kennis met de afdeling medische beeldvorming!

We dagen jou elke dag uit

Je gaat werken binnen de zorgeenheid Medische Beeldvorming, die in alle vestigingen van het Bravis ziekenhuis vertegenwoordigd is en eventueel op de afdeling Nucleaire Geneeskunde. Interesse in de combinatie radiologie-nucleaire geneeskunde is een pre. De apparatuur waarmee je werkt, is modern en geavanceerd. Het werk als radiologisch laborant is uitdagend. Niet alleen omdat je met hoogwaardige technologie en met uiteenlopende patiënten werkt, maar ook omdat we jou vragen om actief mee te denken over ontwikkelingen op het vakgebied en verbeteringen voor onze patiënt.

Samen met je collega radiologisch laboranten, radiologen, nucleair geneeskundigen, doktersassistenten, secretaresses, logistiek personeel en teamleiders lever je kwalitatieve en veilige patiëntenzorg.

Wij bouwen op jouw enthousiasme

 • Je bent in het bezit van het Bewijs van Bevoegdheid radiodiagnostisch laborant met stralingsbevoegdheid niveau 4 of het diploma MBRT;
 • Het heeft de voorkeur dat je een specialisatie hebt in nucleaire geneeskunde, CT, MRI, angiografie of echografie;
 • Dat je deskundig bent en kunt samenwerken spreekt voor zich;
 • Ook beschik je over inlevingsvermogen en met een servicevriendelijke houding begeleid je patiënten tijdens het onderzoek;
 • Je volgt de nieuwste technologische ontwikkelingen op de voet en vindt het leuk om nieuwe dingen te leren, zo denk je mee over hoe de zorg in de toekomst nóg beter kan worden;
 • Je bent all-round inzetbaar op alle locaties en op de hoofdlocaties draai je mee in het rooster voor het verlenen van 7x 24-uurs service.

Maar nog veel belangrijker vinden we het dat jij gepassioneerd bent en een drive hebt om mee te denken over de inhoud en de indeling van jouw werk.

Het Bravis ziekenhuis

Het Bravis ziekenhuis is een groot innovatief ziekenhuis met twee hoofdlocaties (Roosendaal en Bergen op Zoom), een buitenpolikliniek in Etten-Leur en meerdere Bravispunten in de regio. Vanaf 2029 zal alle ziekenhuiszorg worden verleend vanuit een nieuw ziekenhuis op locatie Bulkenaar (Roosendaal). Bravis heeft een verzorgingsgebied van circa 300.000 inwoners en biedt een breed palet van medisch specialistische zorg voor de regio West-Brabant. In het ziekenhuis werken 250 medisch specialisten, 3.000 medewerkers en 250 vrijwilligers. Wil je vanuit jouw passie invloed kunnen uitoefenen op de zorg van morgen? Dan ben je hier op de juiste plek. Want hier maken we morgen beter.

Ons aanbod

Dit biedt Bravis jou

 • Salariëring is afhankelijk van opleiding, specialisatie en ervaring;
 • Het betreft een functie van 36 uur gemiddeld per week, parttime werken is bespreekbaar;
 • Je valt onder cao-ziekenhuizen met een goede pensioenopbouw;
 • Eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantietoeslag (8,33%);
 • Flexibele arbeidsvoorwaarden met o.a. bedrijfsfitness of aanschaf van fiets en benefits at work met korting op winkels, uitjes en vakanties;
 • Veel ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden, aandacht voor je fysieke en mentale gezondheid via ons vitaliteitsportaal en een actieve personeelsvereniging.

Een unieke kans om bij te dragen aan het ziekenhuis van de toekomst en een professionele werksfeer, waarbinnen jij kansen krijgt om door te groeien en je te ontwikkelen. Want samen maken we morgen beter.

Interesse?

Iets voor jou?

Upload dan je cv en motivatiebrief als Word- of PDF-bestand. Je ontvangt dan snel meer informatie over het vervolg van de procedure. Het gaat in eerste instantie om een aanstelling voor een jaar met de mogelijkheid tot verlenging. Wil je meer weten, neem dan contact op met mevrouw Lia van der Burg, teamleider Medische Beeldvorming, telefoonnummer 088-7068823.

Ben je benieuwd hoe het is om te werken in het Bravis ziekenhuis, bekijk dan het filmpje.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Het overleggen van een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) is een verplicht onderdeel bij alle functies bij aanname in het Bravis ziekenhuis.

Recente vacatures

Jeroen Bosch Ziekenhuis

Ergotherapeut Neurologische aandoeningen

's-Hertogenbosch
20 - 24 uur
Star-shl

Functielaborant, West Brabant voor 24 uur

Oirschot
24 - 32 uur
Amarant

Psychomotorisch therapeut

Tilburg
32 - 36 uur