Vrijwilliger Digituin

Wij vragen

Vrijwilliger Digituin

Vrijwilliger | Minimaal 1 dagdeel per week | Roosendaal en Bergen op Zoom

Ben jij de gepassioneerde Vrijwilliger Digituin van morgen? Het ziekenhuis is 24/7 in bedrijf en de ICT-infrastructuur is daarvan een onmisbaar onderdeel. Innovatieve toepassingen zoals e-health of het patiëntenportaal MijnBravis en de Bravis-app bieden patiënten veel mogelijkheden. Als vrijwilliger in de DigiTuin leg jij het gebruik daarvan uit en denk je mee over toekomstige digitale oplossingen. Zo bouw jij alvast mee aan het ziekenhuis van morgen!

We bouwen elke dag op jou

Met veel geduld en inlevingsvermogen help je de bezoekers aan de DigiTuin in Bergen op Zoom of Roosendaal de online tools zoals MijnBravis te gebruiken. Kom je er zelf niet uit? Dan verwijs je door naar andere afdelingen of instanties. Wil je méér doen dan bezoekers ondersteunen, dan is dat ook mogelijk. Je krijgt bijvoorbeeld alle ruimte om mee te denken over nieuwe initiatieven en om activiteiten te organiseren in de DigiTuin. Ben je bekend met social media en wil je daarvoor activiteiten opzetten? Dan behoort dat ook tot de mogelijkheden. Jouw ideeën over hoe de digitale dienstverlening beter kan, zijn meer dan welkom!

Wij bouwen op jouw vindingrijkheid

Natuurlijk heb je affiniteit met en kennis van techniek en internet en heb je een smartphone. Maar we vinden het minstens zo belangrijk dat je enthousiast en creatief bent, en dat je met jouw geduld en sociale vaardigheden onze bezoekers goed kunt helpen om hun weg te vinden in de digitale dienstverlening van Bravis. Vrijwillig, maar niet vrijblijvend: dat is jouw mentaliteit. Want de medewerkers én de patiënten van Bravis rekenen op jou!

Waar je het voor doet?

Natuurlijk is de waardering van de bezoekers en medewerkers de mooiste beloning. Maar je kunt ook gratis training, een bijdrage in de reiskosten, een attentie en een jaarlijks Vrijwilligers Bedankt-moment verwachten. Bovendien kun je lid worden van de personeelsvereniging en profiteren van alle voordelen die daarbij horen. Bij Bravis zijn we namelijk erg blij met al onze vrijwilligers. Want samen maken we morgen beter.

Iets voor jou?

Upload dan je cv en motivatiebrief als Word- of PDF-bestand. Je ontvangt dan snel meer informatie over het vervolg van de procedure. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Karin Smid, projectmedewerker, telefoon 088-7068507.

Ben je benieuwd hoe het is om te werken in het Bravis ziekenhuis, bekijk dan het filmpje.

Recente vacatures

Springplank076

Begeleider 076

Breda
32 - 36 uur
Surplus Zorg

Verpleegkundige | Psychiatrie (GP)

Breda
In overleg
Van Neynsel

Verzorgende IG thuiszorg Den Bosch

's-Hertogenbosch
12 - 36 uur