Zorgverlener Welzijn / CAREGiver

Wij vragen

Wil jij het verschil kunnen maken?

Sta je vaak klaar voor anderen en kun je je goed inleven in andermans situatie? Heb je een luisterend oor? Help je weleens een senior bij het boodschappen doen, koken of tuinieren? Heb je misschien voor je eigen ouders of een familielid gezorgd en samen de verschillende fasen van het ouder worden doorlopen? Lees dan snel verder!

Ben jij iemand, die het geven van liefdevolle en oprechte zorg in de thuissituatie, de normaalste zaak van de wereld vindt? Waarbij je uitgaat van wat de klant nog wél kan? Ben je in staat met jouw levenservaring, op persoonlijke wijze, een vertrouwensband met onze klanten op te bouwen? En ben je flexibel inzetbaar? Dan past deze afwisselende functie als CAREGiver bij Home Instead Thuisservice zeker bij jou! Wij zijn op zoek naar mensen met een zorghart die mooi en zinvol werk zoeken. Dit kan om ervaring op te doen in zorg en welzijn, als vakantiekracht of bijbaan (in een flexpool). Alles is mogelijk en bespreekbaar.

Ervaringen van CAREGivers:

Judith: "Jarenlang twijfelde ik om mijn baan in de administratieve sector op te zeggen. Ik wilde dolgraag de zorg in, maar dan wel in een functie waarbij ik er écht voor iemand kan zijn. Na het positieve verhaal van een CAREGiver besloot ik om het roer om te gooien. Ik solliciteerde en kon vrijwel direct aan de slag voor Home Instead Thuisservice West-Brabant. Nu twee jaar later heb ik al zoveel bijzondere momenten mogen meemaken!"

Claudia: "Mijn werk is mijn hobby! Ik sta positief in het leven en ik neem deze positieve vibe mee naar elke klant waar ik kom. De glimlach die ik vervolgens krijg en de voldoening van het kunnen helpen, is onbetaalbaar!"

Ons aanbod

Wat doe je als CAREGiver?

Als CAREGiver bied je veel verschillende (niet-medische) diensten aan zoals bijvoorbeeld: hulp bij persoonlijke verzorging, bereiden van maaltijden, begeleiding naar afspraken of bij boodschappen, gezelschap, een fijn gesprek, hulp bij dag-invulling en licht huishoudelijk werk. Echter, het belangrijkste wat je als CAREGiver biedt is persoonlijke aandacht en tijd voor de klant!

Waar kun je op rekenen:

• Vaste klanten die bij je passen wat betreft interesse en levenswijze.

• Klanten (en familie) die zelf de regie nemen en graag zo lang mogelijk thuis willen blijven wonen.

• Leuke, jonge en open organisatie, waar aandacht voor je is en naar je wordt geluisterd. De mogelijkheid om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen door middel van het diverse trainingsaanbod.

Wat doen we anders:

• Omdat de klant het tijdstip bepaalt, verleen je op afgesproken tijden de zorg. We werken zonder zorgroutes.

• In overleg met de klant verlenen we minimaal één uur zorg, dus geen korte gehaaste zorgmomenten bij ons.

• Doordat wij niet-medische zorg bieden, voeren we geen risicovolle en voorbehouden handelingen uit.

Heb je interesse in dit mooie en zinvolle werk? Dan gaan wij graag met je in gesprek!

Interesse?

Een specifieke vooropleiding is niet vereist. Ruime levenservaring, jouw persoonlijkheid en motivatie zijn het belangrijkste wat je meeneemt in de functie van CAREGiver.

Voordat je start als CAREGiver, volg je een onze Basistraining. Zodra je bij je eerste klant aan de slag gaat, bieden wij je een arbeidscontract aan. De beloning en arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO VVT.

Ben jij die zorgzame, geduldige en sociale kandidaat die wij zoeken voor de functie van CAREGiver? Ben jij op zoek naar een (parttime) baan waarbij je echt het verschil voor de ander kan maken? Meld je dan snel aan voor onze informatiebijeenkomst. Na inschrijving ontvang je per mail een bevestiging van jouw inschrijving en de verschillende data en locaties waarop je kunt deelnemen aan een informatiebijeenkomst. Tijdens de bijeenkomst vertellen wij je onder het genot van een kop koffie of thee alles wat je moet weten over deze bijzonder mooie functie. Daarnaast krijg je uiteraard de gelegenheid al je vragen te stellen.

Schrijf je nu in op: https://www.homeinstead.nl/west-brabant-west/informatie-bijeenkomst

Recente vacatures

Robert Coppes Stichting

Cliëntvertrouwenspersoon (M)

Vught
50 - Oproep / flex uur
Zorggroep Elde Maasduinen

Helpende plus voor afdeling verzorgd wonen

St. Michielsgestel
12 - 36 uur
Het Laar

Projectmanager Wonen

Tilburg
28 - 36 uur