Recoveryverpleegkundige (24 - 36 uur per week)

Wij vragen

Recoveryverpleegkundige

Recovery verpleegkundige| 24 tot 36 uur | Roosendaal en Bergen op Zoom

Ben jij onze nieuwe klaarwakkere en stressbestendige recoveryverpleegkundige? Ben jij op zoek naar een dynamische werkomgeving waar werkplezier en diversiteit samenkomen? Dan verwelkomen wij jou graag als onze nieuwe collega!

En de zorg van morgen? Daar bouw jij alvast aan mee!

Werken in het operatiecentrum

Het operatiecentrum bestaat uit 14 operatiekamers verdeeld over 2 locaties. Er zijn in totaal 17 recoverybedden en 9 holdingplaatsen operationeel waar patiënten voorbereid worden voor hun operatie en na de operatie worden opgevangen. Op beide locaties zijn alle specialismen vertegenwoordigd. Op locatie Roosendaal vinden de electief/laag complexe ingrepen met een hoge turnover plaats en op locatie Bergen op Zoom de acuut/hoog complexe ingrepen. In Bergen op Zoom is ook het Moeder & Kind centrum waarvoor je regelmatig assisteert bij een verlos-epiduraal.

We dagen jou elke dag uit

Als recoveryverpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de pre- en postoperatieve zorg van de patiënt. Je speelt een belangrijke rol in de opvang, begeleiding, observatie en verpleging van de patiënt. Op de holding ontvang je de patiënt en bereid je deze verder voor op de operatie. Je werkt hierbij nauw samen met de anesthesist bijvoorbeeld het assisteren bij locoregionale anesthesie, waaronder spinale, epidurale en plexus technieken. Op de recovery ontvang je de patiënt na de operatie en bewaak je de vitale functies. Een prachtige rol met veel variatie in complexiteit en waar je nauw multidisciplinair samenwerkt met o.a. artsen, anesthesiologen, anesthesiemedewerkers en operatieassistenten. Je bent de spil tussen de verpleegafdeling en de operatiekamer. Je krijgt als recovery verpleegkundige binnen de vastgestelde protocollen, veel vrijheden zodat je autonoom kunt handelen.

Er is sprake van onregelmatigheid met bereikbare diensten overdag in het weekend en op feestdagen, maar het merendeel van de diensten zijn doordeweeks en overdag. Doormiddel van zelfroosteren heb je een grote invloed op je eigen rooster.

Wij bouwen op jouw enthousiasme en expertise

  • Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding tot recoveryverpleegkundige of je hebt een diploma tot ic-verpleegkundige;
  • Je bent op je best in een multidisciplinaire omgeving;
  • Je bent een echte teamplayer die graag onderdeel wil zijn van een hecht team.

Maar nog veel belangrijker vinden we het dat jij gepassioneerd bent en een drive hebt om mee te denken over de inhoud, de indeling en de verbetering van jouw werk.

Het Bravis ziekenhuis

Het Bravis ziekenhuis is een groot innovatief ziekenhuis met twee hoofdlocaties (Roosendaal en Bergen op Zoom), een buitenpolikliniek in Etten-Leur en meerdere Bravispunten in de regio. Vanaf 2029 zal alle ziekenhuiszorg worden verleend vanuit een nieuw ziekenhuis op locatie Bulkenaar (Roosendaal). Bravis heeft een verzorgingsgebied van circa 300.000 inwoners en biedt een breed palet van medisch specialistische zorg voor de regio West-Brabant. In het ziekenhuis werken 250 medisch specialisten, 3.000 medewerkers en 250 vrijwilligers. Wil je vanuit jouw passie invloed kunnen uitoefenen op de zorg van morgen? Dan ben je hier op de juiste plek. Want hier maken we morgen beter.

Ons aanbod

Dit biedt Bravis jou

  • Salarisschaal volgens FWG 50;
  • Direct een vaste aanstelling;
  • Je valt onder CAO ziekenhuizen met een goede pensioenopbouw;
  • Eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantietoeslag (8,33%);
  • Flexibele arbeidsvoorwaarden met o.a. bedrijfsfitness of aanschaf van fiets of laptop en benefits at work met korting op winkels, uitjes en vakanties;
  • Veel ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden, aandacht voor je fysieke en mentale gezondheid via ons vitaliteitsportaal en een actieve personeelsvereniging.

Een unieke kans om bij te dragen aan het ziekenhuis van de toekomst en een professionele werksfeer, waarbinnen jij kansen krijgt om door te groeien en je te ontwikkelen. Want samen maken we morgen beter.

Interesse?

Iets voor jou?

Upload dan je cv en motivatiebrief als Word- of PDF-bestand. Je ontvangt dan snel meer informatie over het vervolg van de procedure.

Wil je meer weten, neem dan contact op met Ron van Tilburg teamleider OK via 0657708463 of rgf.vantilburg@bravis.nl

Ben je benieuwd hoe het is om te werken in het Bravis ziekenhuis, bekijk dan het filmpje.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Het overleggen van een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) is een verplicht onderdeel bij alle functies bij aanname in het Bravis ziekenhuis.

Recente vacatures

Sint Jozefoord

Kwaliteitsverpleegkundige

Nuland
32 - 36 uur
GGZ Westelijk Noord-Brabant

SPV voor IHT en Crisisdienst

Halsteren
24 - 36 uur