zoekt een

Verpleegkundige MBO

Wij vragen

Kies je voor SWZ, dan kies je voor een werkgever die jou de ruimte geeft. Ruimte zodat jij als professional de grenzen kunt verleggen. Grenzen van jezelf, je collega’s en die van cliënten. Wij ondersteunen mensen met niet- aangeboren hersenletsel (NAH) en (ernstige) meervoudige beperking (EMB). Dagelijks vertrouwen zij op jou, als begeleider. Zorg van mens tot mens, met hart en hoofd.

Op Zonhove bieden we mensen met een (ernstig) meervoudige beperking (EMB) de best mogelijke ondersteuning. De cliënten wonen in knusse kleine woningen, de Brinken. We vinden het belangrijk dat de cliënt zich op zijn of haar manier kan ontwikkelen en hiermee verleggen zij hun eigen grenzen. Hoe klein die stap soms ook is. Per woning verschilt het type cliënt in bijvoorbeeld gedrag, beperking en verwachtingen.

Wat ga je als verpleegkundige EMB doen?
Als verpleegkundige EMB heb je inzicht in de zorg- en begeleidingsvragen van de cliënt en je weet dit samen met de cliënt en zijn/haar vertegenwoordiger(s) te vertalen in een persoonlijk plan. Samen bespreek je hoe het gaat, welke doelen en aandachtspunten er zijn, wat daarvoor nodig is en welke personen erbij betrokken worden. Daarom is het altijd maatwerk. Zonhove biedt mensen met een (ernstig) meervoudige beperking de best mogelijke ondersteuning. In totaal zijn er 17 locaties op het terrein, waarbij iedere locatie zijn eigen sfeer heeft.

Specifiek voor Buitenbrink 5-7 geldt dat er veel verpleegtechnische handelingen worden verricht. Een mooie uitdaging voor een verpleegkundige dus! De cliënten zijn een leuk, gezellig en gevarieerd gezelschap. Door middel van humor over en weer heerst er een vrolijke sfeer. Met humor bereik je veel binnen deze woning. Er is ook ruimte voor waardevolle en diepgaande gesprekken met de cliënten. Met en zonder woorden.

Hoe verleg je de grenzen?
Dat doe je samen met het team dat bestaat uit persoonlijk begeleiders, begeleiders en eventueel helpenden. Het team bestaat uit jongere en ervaren medewerkers die van elkaar kunnen leren. Humor en collegialiteit zijn sterk aanwezig en er wordt regelmatig een teamuitje georganiseerd. Door bepaalde kwetsbaarheid te tonen, wordt hier gewerkt met hart en gevoel.

Het team is zelforganiserend ingericht. De rolverdeling binnen het team bepalen jullie zelf. Je krijgt volop de kans om te groeien in jouw rol. We werken samen vanuit onze waarden: verbinding, vertrouwen en vakmanschap.

Wat vragen wij van jou?
Waar anderen tegen problemen oplopen, zie jij een kans om de grenzen te verleggen. Die creativiteit gebruik je om zoveel mogelijk tegemoet te komen aan de wereld van de cliënt. Ook heb je:

 • minimaal een diploma op mbo-niveau 4 bijvoorbeeld verpleegkunde;
 • ervaring met het werken met hulpmiddelen, zoals een tillift;
 • ervaring met verpleegtechnische handelingen;
 • sterke affiniteit met de doelgroep (ernstig) meervoudig beperkte (EMB) cliënten

Ons aanbod

Wat krijg je bij SWZ?
Omdat we vertrouwen hebben in jouw vakmanschap krijg je als persoonlijk begeleider een vast contract binnen de cao gehandicaptenzorg FWG 40. De uren betreffen 24 uur per week. Omdat er structureel meerwerk is kun je desgewenst meer werken op deze locatie. Ook kun je via ons flexbureau Werknet werken om meer uren te krijgen. Dit zijn onze belangrijkste arbeidsvoorwaarden:

 • werken binnen een gezellig en collegiaal team;
 • mooie verpleegkundige uitdaging;
 • een bruto maandsalaris tussen € 2.236,- en € 3.154,- o.b.v. 36 uur per week, exclusief onregelmatigheidstoeslag;
 • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van ruim 8% over je bruto jaarsalaris;
 • deelname aan het Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • tot 40% korting op aanschaf van bijvoorbeeld fietsen, fitness abonnement of tablet door een fiscale regeling;
 • de mogelijkheid om te groeien door breed aanbod opleidingen en trainingen.

Interesse?

Interesse?
Ben je er klaar voor om als persoonlijk begeleider grenzen te verleggen van cliënten, je collega’s en die van jezelf? Wacht dan niet langer en verras ons met je sollicitatie!

Voor vragen kun je terecht bij Ingrid van Dijk via ingrid.dijk@swzzorg.nl.

Recente vacatures

Glorieuxpark

Verpleegkundige – Huize Glorieux

Eindhoven
In overleg
Zorgorganisatie Het Hoge Veer

Verpleegkundige niveau 4

Raamsdonksveer
In overleg