Klinisch psycholoog BIG - Psychotherapeut BIG (16-36 uur)

Wij vragen

Ben je rompslomp zat? Wil je vooral met de inhoud bezig zijn? Vind je het ook leuk om mensen in hun opleiding verder te helpen? Heb je ideeën hoe je kwalitatieve zorg kan neerzetten? Ben jij die enthousiaste klinisch psycholoog/ psychotherapeut die energie krijgt van het werken in een dynamische werkomgeving in een middelgrote praktijk met 20 behandelaren. Vind je het leuk om in je aandeel in een zelfsturend team te leveren?

Wat wij vragen is:
Dat je graag een raadpleger bent ,voor zowel inhoudelijke trajecten en processen. Ook ben je actief met indicatiestelling en (groeps) behandeling. Systemisch denken is je niet vreemd. Je hebt ervaring of affiniteit als praktijkopleider voor de opleiding tot GZ-psycholoog en psychotherapeut. Je houdt van samenwerken in een gezellig en informeel team met korte lijntjes. Je hebt de opleiding tot Klinisch Psycholoog of psychotherapeut afgerond en beschikt over de daarbij behorende BIG- registratie en AGB-code.

Wat ga je doen?
Jouw deskundigheid wordt ingezet bij de indicatiestelling en (groeps) behandeling van mensen met complexe of meervoudige psychische problematiek. Je behandelt mensen met gespecialiseerde methodieken als schematherapie, EMDR en/of mindfulness. Door je grote variatie aan diagnostische en psychotherapeutische behandelmethoden zien anderen jou als expert op het gebied van psychologie in de gezondheidszorg. Hierbij zorg je dat processen goed op elkaar afgestemd raken en blijven. Je draagt bij op beleidsmatig niveau in de schakel tussen de praktijk en het bestuur.

In het kort:
• Je verricht specialistische indicatiestelling en je behandelt mensen individueel, in systeem of groepsverband;
• Je bent regiebehandelaar
• Je geeft multidisciplinair overleg vorm
• Je neemt de taak als praktijkopleider op je voor de opleiding tot GZ-psycholoog en psychotherapeut.
• Je geeft zonodig werkbegeleiding en/of supervisie;
• Je geeft zowel inhoudelijk als procesmatig richting aan het team.
• Je draagt bij aan beleidsontwikkeling en innovatie

Ons aanbod

Wie zijn wij?
We zijn een innovatieve middelgrote praktijk in Veghel (jouw standplaats) met locaties in Heesch en in een klooster in Velp (bij Grave), voor dagbehandeling. Onze doelgroep is breed. We zien cliënten in zowel de GB-GGZ als de S-GGZ met onder meer angst, depressie, chronische pijn, trauma, ADHD, persoonlijkheidsproblemen, autisme en burn-out. Dit is meestal op individuele basis, maar steeds meer ook in groepsvorm. We hebben groepsbehandelingen voor mindfulness, schematherapie, slaaptraining, Comet en de dagbehandeling in Velp. Naast face to face-gesprekken werken we met e-health modules en beeldbellen. We hebben diverse overlegvormen zoals consultaties, MDO-’s en intervisie. Als team zien we elkaar regelmatig bij de lunch, praktijkbijeenkomsten, kwartaalborrels en het jaarlijkse teamuitje. We proberen elkaar actief op te zoeken, zodat we prettig samenwerken.Arbeidsvoorwaarden
Het arbeidscontract is volgens de CAO GGZ.
• Secundair: reiskostenvergoeding en een maandelijkse laptopvergoeding.
• Reiskostenvergoeding volledige reisafstand
• Extra opleidingskostenvergoeding
Jaarlijks naar rato inzetbaar balansbudget van bruto €500. In te zetten als brutoloon, vrijetijd, opleiding.
I

Interesse?

Is je interesse gewekt?
Neem een kijkje op onze website om ons beter te leren kennen: https://lambertushof.nl/

Stuur je motivatiebrief en CV naar sollicitatie@lambertushof.nl onder vermelding van referentie nummer: V2022-4

Wil je meer weten over de functie?
Of wil je alvast kennis met ons maken voordat je solliciteert?
Neem dan telefonisch contact op met Peter Bronts, lid maatschap: 0413-319168

Recente vacatures

Máxima MC

Apothekersassistent poliklinische apotheek

Veldhoven
24 - 36 uur
Vivent

Ergotherapeut (zwangerschapsverlof)

Rosmalen
20 - 24 uur
Dichterbij

GZ Psycholoog Ambulante Poli in Eindhoven

Eindhoven
In overleg