Junior triagist

Wij vragen

Volg jij de studie Geneeskunde en wil jij later aan het werk als arts? dan is dit de ideale bijbaan die je met je coschappen kunt combineren. Een bijbaan met inhoudelijke betekenis en ook goed betaald! Voor zowel Bergen op Zoom, Roosendaal als Breda zoeken wij geneeskunde studenten. Dan ben jij de juiste persoon voor onze organisatie! Ter versterking van onze teams op de Huisartsenposten zijn wij op zoek naar: Medisch studenten die opgeleid willen worden voor de functie van: Junior Triagist, voor de avond- en weekenduren en tijdens feestdagen voor (minimaal) 4 uur per week.

Wat ga je doen?
Als Junior Triagist ben je het eerste aanspreekpunt voor de patiënt en huisarts, geef je informatie en adviezen aan de patiënt en organiseer je spreekuren en visites. Je bent professioneel, klantgericht, stressbestendig én besluitvaardig, maar ook flexibel.
Je werkt onder toezicht van een regiearts.

Wat doet de organisatie?
Het werkgebied van de Stichting Huisartsenposten West-Brabant (HAPWB) omvat West-Brabant en Tholen. Patiënten in ons werkgebied die in avond, nacht en weekend met spoed een huisarts nodig hebben, kunnen telefonisch contact opnemen met de huisartsenposten in Breda, Roosendaal of Bergen op Zoom. Als het kan, wordt volstaan met een zelfzorgadvies. Indien nodig wordt de patiënt uitgenodigd voor een consult op de post of vindt visite aan huis plaats. In totaal zijn er circa 240 gevestigde huisartsen bij onze organisatie aangesloten die bij toerbeurt diensten verrichten op de posten. Hiernaast zijn er ruim 130 medewerkers voor onze organisatie werkzaam.

Wat breng je mee?
• Je bent een 4e of 5e jaars student geneeskunde;
• Je bent begonnen aan je coschappen of hebt deze afgerond;
• Je bent in staat om te denken in urgentie in plaats van in diagnose;
• Bereid deel te nemen aan een gedegen inwerktraject.

Ons aanbod

Wat bieden wij?
• Een boeiende bijbaan in een professionele en informele organisatie, waarin de ontwikkelingen zich snel opvolgen en je relevante werkervaring opdoet.
• Het salaris bedraagt op basis van een 38-urige werkweek maximaal € 3.190,- bruto per maand conform salarisschaal 4 van de CAO Huisartsenzorg.
• Een aantrekkelijke onregelmatigheidstoeslag van gemiddeld 41%.

Interesse?

Solliciteer via: https://www.werkenbijhapwb.nl/aanmaken-sollicitatie-incl-autorisatie-prs/standaard-prs?VcSn=8
Voor meer informatie kun je contact opnemen met afdeling P&O.

Recente vacatures

SMO Breda

Ambtelijk Secretaris (24 uur)

Breda
20 - 28 uur
Máxima MC

Vrijwilliger Help programma diversen afdelingen

Veldhoven
4 - 8 uur
Laverhof

Vrijwilligers - Laverhof alle locaties

Schijndel
In overleg