Anesthesiemedewerker (24 uur per week)

Wij vragen

Anesthesiemedewerker
Anesthesiemedewerker | Minimaal 24 uur per week | Bergen op Zoom en Roosendaal

Ben jij de daadkrachtige anesthesiemedewerker die wij zoeken? Weet jij patiënten op hun gemak te stellen en comfortabel door de operatie te begeleiden? En de zorg van morgen? Daar bouw jij alvast aan mee!

Werken met de nieuwste innovaties

Je werkt in een uitdagende en afwisselende werkomgeving. Niet alleen omdat je samenwerkt met het operatieteam, maar ook omdat je in de volle breedte je vak uit kunt oefenen en je je daarin kunt ontwikkelen. Er is een grote diversiteit in het werk, variërend van vaat- en longoperaties tot kinderanesthesie en de pre-operatieve screening. Je rouleert over twee locaties waar alle specialismen vertegenwoordigd zijn. Op de locatie Roosendaal verrichten we de electief/chronische ingrepen en op de locatie Bergen op Zoom de acuut/hoog complexe ingrepen. Tevens hebben we op onze locatie in Bergen op Zoom twee Da Vinci operatierobots en een hybride OK. Omdat het Moeder & Kind centrum ook in Bergen op Zoom is doen we daar ook de sectio's.

Dit zeggen je toekomstige collega’s over het werk als anesthesiemedewerker in het Bravis ziekenhuis.
‘Wat het werken op onze OK leuk maakt is de samenwerking tussen de specialisten en de assisterende medewerkers. Er is sprake van open communicatie met een informele sfeer. We hebben een jong, hardwerkend team die veel voor elkaar betekenen.’

We dagen jou elke dag uit

De patiënten die je tijdens operaties begeleidt en bewaakt, zijn bij jou in goede handen. Ook al zie je ze maar kort: je bent zorgzaam en respectvol. Je gaat elke dag de uitdaging aan en hebt de expertise om het operatieprogramma op rolletjes te laten lopen. Dat doe je in nauwe samenwerking met de anesthesioloog, arts en operatieassistenten in een kleine, overzichtelijke operatiesetting. Je komt te werken op beide locaties van het Bravis ziekenhuis in dag-, avond-, nacht- en bereikbaarheidsdiensten. Daarnaast ben je betrokken bij de zorg van de toekomst en denk je continu na over hoe de zorg anders en beter kan.

Wij bouwen op jouw vindingrijkheid en expertise

 • Je hebt een diploma Anesthesiemedewerker (of zit je in de afrondende fase van je studie);
 • Je bent op je best in een multidisciplinaire werkomgeving;
 • Ervaring is een pré;
 • Doordat situaties soms snel veranderen, dien je flexibel te kunnen handelen en ben je stressbestendig.

Maar nog veel belangrijker vinden we het dat jij gepassioneerd bent en een drive hebt om mee te denken over de inhoud, de indeling en de verbetering van jouw werk

Het Bravis ziekenhuis

Het Bravis ziekenhuis is een groot innovatief ziekenhuis met twee hoofdlocaties (Roosendaal en Bergen op Zoom), een Buitenpolikliniek in Etten-Leur en meerdere Bravispunten in de regio. Vanaf 2029 zal alle ziekenhuiszorg worden verleend vanuit een nieuw ziekenhuis op locatie Bulkenaar (Roosendaal). Bravis heeft een verzorgingsgebied van circa 300.000 inwoners en biedt een breed palet van medisch specialistische zorg voor de regio West-Brabant. In het ziekenhuis werken 250 medisch specialisten, 3.000 medewerkers en 250 vrijwilligers. Wil je vanuit jouw passie invloed kunnen uitoefenen op de zorg van morgen? Dan ben je hier op de juiste plek. Want hier maken we morgen beter.

Ons aanbod

Dit biedt Bravis jou

 • Salarisschaal volgens FWG 55;
 • Contracturen in onderling overleg, met een minimum van 24 uur per week;
 • Direct een vaste aanstelling;
 • Je valt onder de CAO ziekenhuizen met een goede pensioenopbouw;
 • Eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantietoeslag (8,33%);
 • Flexibele arbeidsvoorwaarden met o.a. bedrijfsfitness of aanschaf van fiets of laptop en benefits at work met korting op winkels, uitjes en vakanties;
 • Veel ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden, aandacht voor je fysieke en mentale gezondheid via ons vitaliteitsportaal en een actieve personeelsvereniging.

Een unieke kans om bij te dragen aan het ziekenhuis van de toekomst en een professionele werksfeer, waarbinnen jij kansen krijgt om door te groeien en je te ontwikkelen. Want samen maken we morgen beter.

Interesse?

Iets voor jou?

Upload dan je cv en motivatiebrief als Word- of PDF-bestand. Je ontvangt dan snel meer informatie over het vervolg van de procedure. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Ron van Tilburg (teamleider) via 06-57708463 of Edwin Tuijt (teamleider) via 06-33042306.

Ben je benieuwd hoe het is om te werken in het Bravis ziekenhuis, bekijk dan het filmpje.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Het overleggen van een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) is een verplicht onderdeel bij alle functies bij aanname in het Bravis ziekenhuis.

Recente vacatures

Reinier van Arkel

Afdelingsassistent - Magnolia

Vught
24 - 28 uur
Prisma

Begeleider slaapdienst

Oosterhout
8 - 32 uur