zoekt een

Regiebehandelaar/gedragswetenschapper/orthopedagoog, minimaal 20 uur

Wij vragen

Wij zoeken een gedragswetenschapper/ regiebehandelaar die:

  • In staat is zich te verbinden met onze cliënten en de betrokken gezinssystemen om hen optimaal in ontwikkeling te krijgen.
  • Zorg draagt voor goede zorgverlening middels samenwerking met het netwerk, andere zorgverleners en collega’s, waarbij het onderwijs een belangrijke samenwerkingspartner is. Je zet passende inhoudelijke lijnen uit ten behoeve van het maatwerk in de uitvoering van de zorg.
  • Een bijdrage kan leveren aan het beleid van Stichting De As en ondersteunt bij het ontwikkelen en/of implementeren van methodieken.
  • Niet wordt afgeschrikt door een organisatie die zich niet laat leiden door de wereld van protocollen en prestatie-indicatoren, maar houdt van eenvoud en doet waar het uiteindelijk om te doen is: goede zorg verlenen aan onze cliënten.

Functie-eisen:

  • GZ-psycholoog, basispsycholoog, K+J psycholoog, orthopedagoog-generalist, of een vergelijkbare vooropleiding (BIG- of SKJ-registratie).
  • Kennis van sociaal agogische en pedagogische methodieken en technieken.
  • In staat om oplossings- en systeemgericht te werken.
  • Je bent actief, veerkrachtig, ondernemend en een motivator voor anderen met goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden.
  • Je hebt een flexibele instelling en je vindt het prettig om in een zelfstandige werkomgeving te werken.

Ons aanbod

Het betreft een functie van minimaal 20 uur. Het salaris van deze functie is ingeschaald volgens CAO GGZ. Je start met een jaarcontract, dat bij goed functioneren omgezet wordt in een contract voor onbepaalde tijd. Daarnaast geven we je het vertrouwen en de ruimte om je te ontwikkelen en je eigen keuzes te maken in een regelarme organisatie.

Je werkt in een jong, gemotiveerd, zelfstandig team, waarin je de kans zult krijgen je talenten optimaal in te zetten. Kennisdeling en kwaliteitsontwikkeling staan hoog in het vaandel. Je werkt in een organisatie die door eigen medewerkers wordt gewaardeerd met een 8,3.

Interesse?

Informatie:

Voor nadere informatie kun je je richten tot de directie; Dhr. F. Molkenboer, telefoonnummer 013-7509067.

Sollicitatie:

Je kunt je sollicitatie, bestaande uit motivatie en CV, richten aan Dhr. F. Molkenboer, onder vermelding van ‘sollicitatie gedragswetenschapper/ regiebehandelaar’. Je kunt je sollicitatie sturen naar info@stichtingdeas.nl.

Voor wervingsbureaus en bemiddelaars: wij stellen geen prijs op acquisitie naar aanleiding van deze vacature.

Recente vacatures

Leger des Heils W&G Zuidoost

Administratief medewerker Reclassering Eindhoven

Eindhoven
16 - 24 uur
Vitalis WoonZorg Groep

Adviseur Verhuur

Eindhoven
24 - 28 uur
Catharina Ziekenhuis

Lid Patiëntenraad Catharina Kanker Instituut

Eindhoven
In overleg