Vrijwilliger voor mensen met dementie

Wij vragen

Ben jij de vrijwilliger voor Kloek?

Heb jij kennis of affiniteit met dementie, geduld, empathie en beschik jij over het vermogen om je aan te kunnen sluiten bij de belevingswereld van mensen met dementie? Dan zijn wij naar jou op zoek!

Als vrijwilliger heb jij voldoende vrije tijd over om regelmatig te ondersteunen bij activiteiten van de welzijnsmedewerkers, zoals het koken van een feestmaaltijd, mee gaan met een uitje, de verzorging van plantjes op de balkons, mee doen aan de bewegingsactiviteit etc. Je vindt het leuk om zelf activiteiten te doen met onze bewoners, zoals wandelen, zingen en/of muziek maken. Misschien heb je een hobby die ingezet kan worden bij het contact met onze bewoners. Je biedt graag ondersteuning aan door mee te gaan naar dokters- en tandartsafspraken of het doen van een boodschap.

Wat biedt Kloek jou?

Bij Kloek is er altijd ruimte voor eigen inbreng en initiatieven worden begeleid, creativiteit wordt aangemoedigd. Ook bieden wij een vrijwilligersverzekering en scholing aan.

Heb je interesse? Neem rechtstreeks contact op met Elize van Daalen via telefoonnummer 06-40687493 of via mail secretariaat@kloek.nu

Je kunt uiteraard het sollicitatieformulier gebruiken.

Recente vacatures

Huisartsenposten Oost-Brabant

Bestuurssecretaris

's-Hertogenbosch
28 - 32 uur
Jeugdbescherming Brabant

Klachtenfunctionaris

's-Hertogenbosch
24 - 28 uur
Stichting De As

Systeembegeleider

Goirle
16 - 32 uur