zoekt een

Verpleegkundige NAH

Jij bent de Verpleegkundige die zich inzet voor het welzijn van de bewoners. Met deskundigheid, oog voor kwaliteit en enthousiasme draag jij bij aan de zorg voor bewoners op de afdeling NAH op locatie Wiekendael.

Werken als Verpleegkundige binnen NAH betekent afwisseling én verantwoordelijkheid. De afdeling Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) vraagt om een specifieke werkwijze. Het is een complex ziektebeeld, waarbij er diverse scenario’s zijn hoe je het beste kunt omgaan met dit ziektebeeld. Daarin stimuleren en activeren we de zelfredzaamheid, het ‘zelf kunnen doen’. Een dagstructuur is voor mensen met NAH erg belangrijk en daarnaast ook een stuk acceptatie en verwerking. Onze bewoners verdienen dan ook een nieuwe Verpleegkundige die beschikt over de kennis van deze doelgroep en/of geïnteresseerd is in het ziektebeeld. 

Jij bent je bewust van de veranderende zorgomgeving en de steeds complexer wordende zorgvraag en durft dan ook het voortouw te nemen om de kwaliteit van zorg te verbeteren en te borgen. Jij bent iemand die de handen uit de mouwen steekt en meedenkt in het neerzetten van kwalitatief goede zorg. Je stelt zorgplannen op, voert deze uit, evalueert zorgafspraken en stelt bij. Ook schakel je zeer regelmatig met collega’s. Hierin ben jij steeds de coördinerende en stimulerende factor.

Ook buiten de zorgvraag van de bewoners is het wenselijk dat je een helikopterview kunt hanteren voor het opzetten, bewaken en continueren van de diverse zorgprocessen. Motiveren, stimuleren en coachen gaat je goed af. Je kan uitstekend reflecteren en kritisch kijken naar je eigen functioneren.

Waar ga je werken?
Je komt te werken in een heel gedreven en enthousiast team met zo'n 15 collega's. Dit zijn verpleegkundigen, verzorgenden en 1 Teamcoördinator. Met veel liefde en passie wordt er zorg en welzijn gegeven aan de bewoners. Zorg en welzijn die ze verdienen! Het samenwerken komt hier ook nadrukkelijk naar voren aangezien mensen met dit ziektebeeld veel baat hebben bij een dagstructuur. 

Locatie Wiekendael is het Regionaal Behandelcentrum binnen Groenhuysen. Binnen Wiekendael zitten verschillende afdelingen gevestigd. De afdeling NAH bestaat uit 20 bewoners, met de mogelijkheid tot uitbreiding naar 23 bewoners. Als Verpleegkundige werk je in dag-, avond en nachtdiensten. Dit gebeurt doordeweeks en in het weekend. Locatie Wiekendael bied je ook toekomstperspectief, omdat het bijvoorbeeld mogelijk is om op andere specifieke afdelingen te werken. Binnen Wiekendael bevindingen zich namelijk ook de afdelingen Hospice, Het Parkinsonhuys, GRZ, Gerontopsychiatrie en de Crisiszorg. 

Functievereisten:
Nieuwsgierig of de vacature van Verpleegkundige NAH helemaal bij je past?

 • Je bent mensgericht. Je weet collega’s te enthousiasmeren en kan jouw kennis en ervaring uitstekend overdragen. Dit vind jij leuk! Daarnaast sta jij stevig in je schoenen en ben jij continu bezig met het optimaliseren van de zorg;
 • Daarnaast heb je affiniteit met NAH. Je hebt een grote nieuwsgierigheid naar dit ziektebeeld en bent bereid om je hier continu in te blijven verdiepen en ontwikkelen.
 • Ook ben jij gediplomeerd Verpleegkundige niveau 4, bevoegd om dit werk te doen en BIG geregistreerd;
 • Je bent van nature motiverend en ondersteunend, waardoor je de cliënt en zijn omgeving kan begeleiden in het acceptatietraject van deze ziekte.

Wil je meer weten over deze vacature? Neem gerust contact op met de collega’s van Werving & Selectie, ☏ 088-557 4220. Zij brengen jou graag met de juiste personen in contact!

Arbeidsvoorwaarden en salaris:
Als Verpleegkundige kun je bij Groenhuysen rekenen op:

 • Een bruto maandsalaris van maximaal € 3.754,41 (CAO VVT, functiegroep 45) op basis van 36 uur.
 • Mogelijkheden binnen Groenhuysen zijn er genoeg. Samen met jou kijken we naar de arbeidsuren en contractvorm.
  Vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en pensioenregeling.
 • 237,40 vakantie uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaal vriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding, mobiele communicatiemiddelen, sportabonnement of extra verlof.
 • Een divers programma om jou fit en vitaal te houden. Vitaliteit staat namelijk hoog in het vaandel bij Groenhuysen.
  Scholingsmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een leerplein met online cursussen, fysieke scholingen en BBL-opleidingen om kennis bij te spijkeren of up-to-date te houden.

Kom je bij ons werken, dan vragen wij je om een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed.

Recente vacatures

Philadelphia Zorg Brabant

Coördinerend begeleider in Boekel

Meierijstad
28 - 32 uur
Robert Coppes Stichting

Persoonlijk begeleider

Vught
In overleg
Sint Anna

Verpleegkundige ouderenzorg

Boxmeer
16 - 32 uur