zoekt een

GZ-psycholoog

Vier je werk bij Park Zuiderhout!

Word jij onze nieuwe:
GZ-psycholoog
Parttime of fulltime mogelijk!

Vier je werk in Park Zuiderhout!
Wat als elke werkdag aan zou voelen als een feestje? Een feestje voor jou maar ook voor de bewoners! Elke dag vrolijk aan de slag en onze bewoners laten genieten van alle plezierige dingen die jij en je collega’s bieden? Vier dan binnenkort je werk bij Park Zuiderhout! Als kleinschalige, professionele ouderenzorgorganisatie zijn wij van mening dat we jou een werkplek moeten bieden waarin jij gelukkig bent en je werk kunt vieren, zodat jij elke dag het beste uit jezelf, maar ook uit onze bewoners kunt halen.

Wat ga je doen?
Als GZ-psycholoog bij Park Zuiderhout heb je een afwisselende functie. Je verricht (neuro)psychologisch onderzoek en voert behandelgesprekken bij diverse groepen bewoners binnen het verpleeghuis. Tevens adviseer en ondersteun je zorgteams met betrekking tot de zorg en behandeling van bewoners met als doel de problematiek te verminderen en de kwaliteit van leven te vergroten. Dit kan in de vorm van omgangsadviezen, klinische lessen of andere vormen van deskundigheidsbevordering. Als gekwalificeerd GZ-psycholoog werk je volledig zelfstandig, naast een collega GZ-psycholoog. 

We bieden zowel parttime als fulltime mogelijkheden aan, laat ons daarom weten hoeveel uur jij het liefste zou willen werken.

Wat kan je van ons verwachten? 
Wij hebben een plek gecreëerd waar jij elke dag het leven kan komen vieren, samen met onze bewoners en collega’s in ons unieke, kleinschalige zorghuis in Teteringen. Bij Park Zuiderhout kennen we je als collega, als medewerker, maar zeker ook als persoon. We bieden je volop ruimte om je te ontwikkelen, om met initiatieven te komen en samen nieuwe mogelijkheden te bedenken om elke dag onze bewoners én jezelf meer plezier te kunnen geven. In kleine dagelijkse, maar ook in de grotere, belangrijkere dingen.

Je ontvangt van ons een salaris dat is ingedeeld op basis van de CAO VVT. Voor GZ-psycholoog is dat FWG 65 (€4.611,10 tot €6.423,20 excl. ORT, bruto per maand o.b.v. een fulltime dienstverband). Daarnaast wordt er voor jou vakantietoeslag en een vaste eindejaarsuitkering gereserveerd. Een uitstekende pensioenregeling kan dan natuurlijk ook niet missen en wat dacht je van een fietsplan en voordelen in ziektekosten- en andere verzekeringen? Ook die bieden wij je. Maar er is nog aan meer gedacht: Op ons terrein is een kinderopvangorganisatie aanwezig zodat je, ook als ouder, zorgeloos je werk kunt uitvoeren. En, tijdens de lunch staat er altijd een heerlijke kom soep uit onze eigen keuken voor je klaar en er is iedere dag vers fruit beschikbaar voor al onze medewerkers! 

Wat neem je mee?
Als persoon ben je gedreven, ondernemend, communicatief sterk en sociaal. In je werk treed je evenwichtig, daadkrachtig en overtuigend op. Je beschikt over een academische opleiding psychologie en bent gekwalificeerd GZ-psycholoog. Je beschikt over een BIG-registratie bent ervaren binnen de ouderenzorg. Daarbij is het belangrijk dat je snel aansluiting vindt bij onze bewoners en de teams en proactief gericht bent op samenwerkingen. Ook ben je in staat om feedback te geven aan collega’s en kun je goed om gaan met belangenstegenstellingen.

Daarnaast zou het voor ons beiden top zijn als je je kunt aansluiten bij de kernwaarden van onze organisatie, namelijk: Vertrouwen, Verbinding, Verantwoordelijkheid en Veerkracht. Op die manier weten we in ieder geval alvast dat onze waarden en normen bij elkaar passen! 

Kom jij bij ons je werk vieren?
Laat ons weten wie jij bent! Via onderstaand formulier kan je snel en makkelijk jouw gegevens, en eventueel meteen ook je CV, bij ons achterlaten. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om je beter te leren kennen en om te overleggen of we je de uitnodiging van ons feestje mogen sturen!

Over ons
Park Zuiderhout is een kleine, professionele organisatie op een unieke plek aan de rand van Teteringen waar mensen op leeftijd landelijk wonen in een prachtig stukje natuur en met alle voorzieningen in huis. Zij vieren het leven en wij mogen ze daar bij ondersteunen. Dit doen we o.a. door het organiseren van een rijk aanbod aan clubs, evenementen, activiteiten en uitjes. Nog redelijk uniek is dat wij beschikken over een eigen gastronomisch team, huishoudelijke dienst en wasserij. Ook ouderen die buiten Park Zuiderhout wonen maken van onze diensten gebruik. Dit maakt dat wij in de omgeving en wijde omtrek een uitstekende naam hebben opgebouwd, waar iedereen vrolijk van wordt.

Contact

Daphne van Hulten
Corporate Recruiter a.i.
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Philadelphia Zorg Brabant

Gedragsdeskundige (omgeving Voorhout, Alphen aan de Rijn, Gouda)

Alphen aan den Rijn
24 - 32 uur
Neos

Gedragswetenschapper

Eindhoven
32 - 36 uur